معرفی و دانلود کتاب قدرت نامرئی ها pdf + خلاصه رایگان

کتاب قدرت نامرئی ها

چگونه جزییات کوچک، ذهن و رفتار ما را هدایت می‌کنند

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب قدرت نامرئی ها

کتاب قدرت نامرئی ها (چگونه جزئیات کوچک، ذهن و رفتار ما را هدایت می‌کنند) نوشته آدام آلتر اثری است که به نقش نشانه‌ها و جزئیات ظاهراً بی‌اهمیت در شکل‌گیری افکار، احساسات و رفتار انسان می‌پردازد. آلتر که در حوزه‌ی روان‌شناسی و علوم رفتاری پژوهش کرده است در این کتاب نشان می‌دهد چگونه رنگ یک دیوار، نام افراد، برچسب‌های نژادی و طبقاتی، چیدمان صفحه‌کلید، نام برندها و حتی کد سهام شرکت‌ها می‌توانند تصمیم‌ها و قضاوت‌های روزمره را تغییر دهند. مترجم کتاب فائزه یوسفی است و انتشارات بله آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قدرت نامرئی ها

کتاب قدرت نامرئی‌ها با عنوان اصلی صورتی مست‌خانه اثر آدام آلتر، یکی از جذاب‌ترین و خواندنی‌ترین کتاب‌های علمی_عمومی در حوزه‌ی روان‌شناسی محیطی و ناخودآگاه اجتماعی است که اولین بار در سال ۲۰۱۳ منتشر شد. عنوان کتاب اشاره به یک کشف شگفت‌انگیز دارد: در دهه‌ی ۱۹۷۰، محققان دریافتند که قرار گرفتن در معرض رنگ صورتی روشن (که بعدها «صورتی مست‌خانه» یا «صورتی بیکر_میلر» نام گرفت) به‌طور موقت قدرت فیزیکی و سطح تهاجم را کاهش می‌دهد، به طوری که زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها از این رنگ برای آرام کردن زندانیان خشن استفاده کردند. اما این تنها یک نمونه از ده‌ها نیروی پنهان و به ظاهر بی‌اهمیتی است که آلتر در این کتاب بررسی می‌کند: از تأثیر نام شخص بر شغل و محل زندگی، تا تأثیر آب و هوا بر نمرات آزمون، از تأثیر وجود یک جعبه‌ی مداد قرمز بر خلاقیت، تا تأثیر منظره‌ی پشت پنجره بر سلامت قلب.

آلتر در کتاب قدرت نامرئی‌ها با تکیه بر صدها مطالعه‌ی تجربی از روان‌شناسی، عصب‌شناسی، جامعه‌شناسی و اقتصاد رفتاری نشان می‌دهد که ما بسیار کمتر از آنچه فکر می‌کنیم انتخابگر و آگاه هستیم. عوامل محیطی کوچک و اغلب نادیده مانند نام یک محصول، رنگ دیوار اتاق، ارتفاع سقف، میزان روشنایی، دمای هوا و حتی بوی خفیف پاک‌کننده می‌توانند قضاوت، حافظه، عملکرد شناختی، رفتار اخلاقی و حتی میزان خرج کردن پول را به طور چشمگیری تغییر دهند. سبک نوشتار آلتر ترکیبی از روایت داستانی جذاب، توضیح علمی قابل فهم و طنز ظریف است. قدرت نامرئی‌ها برای خواننده‌ای نوشته شده که می‌خواهد بفهمد چرا در شرایط مختلف تصمیمات متفاوتی می‌گیرد و چگونه می‌تواند با تغییرات کوچک در محیط خود، زندگی بهتری بسازد یا حداقل فریب ترفندهای بازاریابی و طراحی محیطی را نخورد.

خلاصه کتاب قدرت نامرئی ها

آدام آلتر در فصل‌های آغازین به دنیای درون می‌پردازد و از نام‌ها شروع می‌کند؛ از تقدیرباوری نام‌انگارانه و این ایده که نام‌ها می‌توانند مسیر زندگی را شکل دهند تا مثال‌هایی مانند یوسین بولت، نام‌های مجرمان، نام‌های قومی و طبقاتی و تأثیر آن‌ها بر استخدام و قضاوت اجتماعی. در ادامه به روان‌بودن و دشواربودن نام‌ها می‌رسد و نشان می‌دهد چرا نام‌های ساده‌تر برای وکلا، سیاست‌مداران، شرکت‌ها و حتی تیکر سهام در بورس مزیت ایجاد می‌کنند. در همین بخش به واج‌ها و صداهای نرم و تیز، آزمایش‌های «مالوما» و «تاکته» و ارتباط صداها با تصاویری که در ذهن شکل می‌گیرد پرداخته شده است. این اثر در این فصل‌ها نشان می‌دهد چگونه حتی حروف نام افراد می‌تواند بر رفتارهای خیریه، واکنش به گردبادها و سرعت پاسخ به فرصت‌های کمیاب اثر بگذارد.

در بخش‌های بعدی از نام‌ها و صداها فراتر می‌رود و به برچسب‌ها و دسته‌بندی‌های اجتماعی می‌رسد؛ از رنگ پوست و طبقه اقتصادی تا برچسب‌های تحصیلی. نویسنده با مثال‌هایی مانند رنگ صورتی بیکر_میلر در زندان‌ها، آزمایش‌های مربوط به رنگ آبی و صورتی، و سپس پژوهش‌های مربوط به برچسب‌های نژادی و طبقاتی نشان می‌دهد چگونه یک واژه مانند «سیاه»، «سفید»، «طبقه کارگر» یا «استعداد درخشان» می‌تواند ادراک ما را از چهره، هوش و رفتار دیگران تغییر دهد. ساختار کتاب بر پایه‌ی روایت آزمایش‌ها، مثال‌های واقعی و توضیح مفهومی آن‌ها شکل گرفته و فصل‌ها به‌تدریج از سطح فردی به سطح اجتماعی و محیطی گسترش پیدا می‌کنند.

چرا باید کتاب قدرت نامرئی ها را بخوانیم؟

خواننده با مطالعه‌ی این کتاب با ده‌ها آزمایش و مثال عینی آشنا می‌شود که کمک می‌کند نسبت به قضاوت‌های سریع و برداشت‌های ظاهری محتاط‌تر شود و نقش انتظارات، کلیشه‌ها و برچسب‌ها را در زندگی فردی و جمعی بهتر بشناسد. آشنایی با مفاهیمی مانند تقدیرباوری نام‌انگارانه، روان‌بودن نام‌ها، تأثیر برچسب‌های نژادی و طبقاتی، و نقش رنگ‌ها و چیدمان فضا در رفتار، امکان می‌دهد به‌جای تکیه بر توضیح‌های ساده‌انگارانه درباره‌ی «اراده‌ی فردی»، شبکه پیچیده‌تری از عوامل را در نظر گرفته شود.

این اثر به کسانی که به روان‌شناسی رفتار، علوم شناختی و علوم اجتماعی علاقه‌مند هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین خواندن این کتاب به پژوهشگران، معلمان، مدیران منابع انسانی و طراحان برند و محصول که با نام‌گذاری، ارزیابی افراد و طراحی محیط سروکار دارند نیز پیشنهاد می‌شود.

درباره آدام آلتر

آدام آلتر (متولد ۱۹۸۰) روان‌شناس اجتماعی، نویسنده و استاد دانشگاه آمریکایی است که در نیویورک متولد شد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ی روان‌شناسی از دانشگاه نیویورک و دکترای تخصصی روان‌شناسی اجتماعی را از دانشگاه پرینستون دریافت کرد. آلتر همچنین دوره‌ی فوق‌دکترا در زمینه‌ی بازاریابی را در دانشکده‌ی کسب‌وکار استنفورد به پایان رساند. او در حال حاضر استاد بازاریابی در دانشکده‌ی کسب‌وکار استرن دانشگاه نیویورک است و به‌طور همزمان در گروه روان‌شناسی این دانشگاه نیز تدریس می‌کند. پژوهش‌های آلتر بر روی حوزه‌های روان‌شناسی اجتماعی، قضاوت و تصمیم‌گیری، اعتیاد رفتاری و تأثیر محیط بر رفتار متمرکز است.

آلتر پیش از شهرت جهانی به‌عنوان نویسنده، مقالات متعددی در مجلات علمی معتبری مانند ژورنال پرسونالتی اند سوشال سایکولوژی و ژورنال کانسیومر ریسرچ منتشر کرده بود. کتاب قدرت نامرئی‌ها (۲۰۱۳) اولین و مشهورترین اثر اوست که به سرعت به پرفروش نیویورک تایمز تبدیل شد و به بیش از ۲۰ زبان ترجمه گردید. کتاب دوم او، نامقاوم: ظهور اعتیاد رفتاری و عصر وسوسه‌های بی‌پایان (۲۰۱۷) نیز پرفروش شد و توجه گسترده‌ای را به مفهوم «اعتیادهای رفتاری» (مانند اعتیاد به گوشی هوشمند، شبکه‌های اجتماعی و بازی‌های آنلاین) جلب کرد. آلتر به خاطر سبک نگارش روان، پر از مثال‌های عجیب و غریب و در عین حال قابل اعتماد علمی شناخته می‌شود. او به‌طور مرتب در رسانه‌هایی مانند نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، نیویورکر، آتلانتیک و ان‌پی‌آر حضور دارد. آلتر در نیویورک با همسر و فرزندانش زندگی می‌کند و به تدریس، پژوهش و نوشتن ادامه می‌دهد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدرت نامرئی ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقدرت نامرئی ها
عنوان دیگرچگونه جزییات کوچک، ذهن و رفتار ما را هدایت می‌کنند
عنوان در زبان مبدأDrunk tank pink : and other unexpected forces that shape how we think, feel, and behave
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهآدام آلتر
مترجمفائزه یوسفی
ویراستارمحمدحسین محمدپور
انتشاراتانتشارات بله
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
شابک‌‫‬‮‭۹۷۸۶۲۲۸۶۷۱۵۰۵

نظری برای کتاب ثبت نشده است.