کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک های مقابله با درد) منیر کلانتر قریشی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک های مقابله با درد)

کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک های مقابله با درد)

معرفی کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک های مقابله با درد)

کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک‌های مقابله با درد) نوشته‌ی منیر کلانتر قریشی، شادی ابراهیمی جوزانی و فاطمه علی جعفری، توسط انتشارات حکمت و عرفان منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای جامع برای توانمندسازی والدین است که در هر جلد به یکی از جنبه‌های مهم فرزندپروری و زندگی خانوادگی می‌پردازد. جلد نهم به موضوع مدیریت و مقابله با درد اختصاص یافته و تلاش کرده است با زبانی روشن و کاربردی، ابزارها و تکنیک‌هایی را برای کاهش رنج ناشی از دردهای جسمی و روانی ارائه دهد. نویسندگان با تکیه‌بر دانش روان‌شناسی، علوم اعصاب و تجربه‌های بالینی، راهکارهایی را مطرح کرده‌اند که بدون نیاز به تجهیزات خاص یا دانش تخصصی، در زندگی روزمره قابل اجرا باشند. این کتاب نه‌تنها به والدین، بلکه به هر فردی که با دردهای مزمن یا حاد دست‌وپنجه نرم می‌کند، کمک می‌کند تا کیفیت زندگی خود را بهبود بخشد و احساس کنترل بیشتری بر شرایط داشته باشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک های مقابله با درد)

کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک‌های مقابله با درد) با همکاری منیر کلانتر قریشی، شادی ابراهیمی جوزانی و فاطمه علی جعفری، به بررسی جامع مفهوم درد و راه‌های مدیریت آن پرداخته است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای است که هر جلد آن به یکی از مهارت‌های اساسی فرزندپروری و زندگی خانوادگی می‌پردازد. در این جلد، نویسندگان با رویکردی علمی و عملی، به تفاوت درد حاد و مزمن، نقش ذهن و باورها در تجربه درد، و تأثیر عوامل روانی و اجتماعی بر شدت و تداوم درد پرداخته‌اند. ساختار کتاب شامل فصل‌هایی درباره تعریف علمی درد، عوامل تشدیدکننده و کاهنده، پذیرش و ذهن‌آگاهی، بازسازی شناختی، تصویرسازی ذهنی، تکنیک‌های تنفسی، آرام‌سازی عضلات، نقش حرکت و تغذیه، و اهمیت حمایت اجتماعی است. هر فصل با مثال‌های ملموس و تمرین‌های گام‌به‌گام همراه شده تا خواننده بتواند به‌راحتی تکنیک‌ها را در زندگی روزمره به کار گیرد. والدین من (جلد نهم) نه‌تنها به جنبه‌های جسمی درد، بلکه به ابعاد روانی و هیجانی آن نیز توجه ویژه‌ای دارد و تلاش کرده است با ارائه راهکارهای متنوع، حس درماندگی و تنهایی افراد را در مواجهه با درد کاهش دهد.

خلاصه کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک های مقابله با درد)

کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک‌های مقابله با درد) با تمرکز بر تجربه انسانی درد، تلاش کرده است به این پرسش پاسخ دهد که چگونه می‌توان با وجود درد، زندگی معنادارتر و قابل کنترل‌تری داشت. نویسندگان ابتدا با تعریف علمی درد و تفاوت میان درد حاد و مزمن، نشان داده‌اند که درد صرفاً یک علامت جسمی نیست و عوامل روان‌شناختی، هیجانی و اجتماعی نقش مهمی در شدت و تداوم آن دارند. در ادامه، به تأثیر استرس، خستگی، اضطراب، خواب، تغذیه و سبک زندگی بر تجربه درد پرداخته شده و مثال‌هایی از زندگی روزمره برای روشن‌تر شدن این مفاهیم آورده شده است. کتاب بر اهمیت باورها و انتظارات فردی تأکید کرده و توضیح داده است که چگونه تفسیرهای ذهنی می‌توانند درد را تشدید یا قابل تحمل‌تر کنند. یکی از بخش‌های کلیدی، تمایز میان پذیرش و تسلیم است؛ پذیرش به معنای دیدن واقعیت درد بدون انفعال و حفظ نقش فعال در زندگی است، در حالی که تسلیم با احساس ناتوانی و ناامیدی همراه است. رویکرد درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) به‌عنوان یکی از روش‌های مؤثر مدیریت درد معرفی شده و تمرین‌های ذهن‌آگاهی، مشاهده بدون قضاوت و کاهش رنج بدون حذف درد به‌تفصیل شرح داده شده‌اند. در فصل‌های بعدی، تکنیک‌هایی مانند بازسازی شناختی، جایگزینی تفسیرهای سالم‌تر، نقش امید و معنا، تصویرسازی ذهنی، استفاده از خاطرات آرامش‌بخش، تمرین‌های تنفسی، آرام‌سازی عضلات و حرکت‌های ملایم آموزش داده شده‌اند. همچنین به اهمیت حمایت اجتماعی، تنظیم انتظارات واقع‌بینانه و یافتن معنا در رنج پرداخته شده است. در نهایت، کتاب با ارائه راهنمایی برای طراحی برنامه شخصی مدیریت درد، به خواننده کمک می‌کند تا مجموعه‌ای از تکنیک‌ها را متناسب با شرایط خود انتخاب و اجرا کند.

چرا باید کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک های مقابله با درد) را بخوانیم؟

کتاب والدین من (جلد نهم، تکنیک‌های مقابله با درد) با ارائه ترکیبی از دانش علمی و تمرین‌های عملی، به افراد کمک می‌کند تا رابطه خود را با درد بازتعریف کنند و از چرخه مقاومت و ناامیدی فاصله بگیرند. این کتاب با تمرکز بر مهارت‌هایی مانند ذهن‌آگاهی، بازسازی شناختی و پذیرش، ابزارهایی را در اختیار می‌گذارد که بدون نیاز به تجهیزات خاص یا دانش تخصصی، قابل اجرا در زندگی روزمره هستند. ویژگی شاخص این اثر، توجه هم‌زمان به ابعاد جسمی و روانی درد و ارائه راهکارهایی برای کاهش رنج، افزایش احساس کنترل و بهبود کیفیت زندگی است. همچنین، مثال‌های ملموس و تمرین‌های گام‌به‌گام، امکان استفاده آسان و تدریجی از تکنیک‌ها را فراهم کرده‌اند. مطالعه این کتاب می‌تواند به افراد کمک کند تا حتی در حضور درد، احساس توانمندی و معنا را در زندگی خود حفظ کنند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که با دردهای مزمن یا حاد جسمی و روانی مواجه‌اند، به‌ویژه افرادی که به‌دنبال راهکارهای عملی برای مدیریت رنج و بهبود کیفیت زندگی خود هستند. همچنین، والدین، مراقبان و کسانی که دغدغه حمایت از اعضای خانواده یا فرزندان در مواجهه با درد را دارند، می‌توانند از مطالب این کتاب بهره‌مند شوند.

۲۵%