کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟)
معرفی کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟)
کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) (Building Your Network Marketing Business) نوشته جیم ران، دربارهی تفاوت میان زندگی مبتنی بر دستمزد و مسیری است که از نگاه نویسنده میتواند به سود، رشد مهارت و تغییر سبک زندگی برسد. جیم ران در این اثر از تجربههای شخصی، مثالهای کاری و مجموعهای از اصلها استفاده کرده تا نشان دهد کار پاره وقت فقط یک منبع درآمد جانبی نیست، بلکه میتواند به تغییری فکری و شغلی منجر شود. انتشارات گیوا این کتاب را با ترجمه مونا راسته منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟)
کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) نوشتهی جیم ران بر ایدهای مرکزی بنا شده است: تفاوت میان دریافت مزد و ساختن سود. نویسنده از همان فصلهای آغازین، تجربهی شخصی خود را از شروع کاری پاره وقت در حوزهی بازاریابی شبکهای مطرح میکند و از دل آن، مجموعهای از باورها و اصلهای فکری را بیرون میکشد. متن کتاب بیشتر شبیه گفتاری آموزشی است که از دل سمینارها و سخنرانیها شکل گرفته و به همین دلیل، لحن آن مستقیم، تکرارشونده و مبتنی بر جملههای کوتاه و تأکیدی است. در این فضا، موضوع فقط پول درآوردن نیست، بلکه تغییر نگاه به کار، زمان، مهارت و مسئولیت فردی هم مطرح میشود.
کتاب در ۱۲ فصل تنظیم شده و هر فصل روی یکی از ایدههای اصلی نویسنده تمرکز میکند. از جمله مهمترین محورهای آن میتوان به برتری سود بر دستمزد، واکنش انسان به رویدادها، قانون نسبتها، کاشت و برداشت، جذب افراد، فروش، پیگیری، سازماندهی، تشویق، ارتباطات، آموزش، الهامبخشی و کار تیمی اشاره کرد. جیم ران در بخشهای مختلف، از مثال کشاورز، بادبان، فصلها و حلقهی درونی استفاده کرده تا نشان دهد پیشرفت فقط به شرایط بیرونی وابسته نیست و به نوع عملکرد، استمرار و مهارتآموزی هم ربط دارد. این کتاب در کنار بحث درآمد، بر موضوعهایی مثل انضباط شخصی، خدمت به دیگران، شایستگی، رشد تواناییهای ارتباطی و ساختن شبکهای از همکاری نیز تکیه کرده است.
کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) بیش از آنکه وارد بحثهای نظری پیچیده شود، بر تکرار چند اصل بنیادین استوار است و آنها را با نمونههای متعدد توضیح میدهد. فضای کلی اثر بر انگیزش، خوداتکایی و تغییر از درون استوار شده و نویسنده بارها این ایده را پیش میکشد که تغییر شرایط، از تغییر خود فرد آغاز میشود. به همین دلیل، تجربهی خواندن این کتاب فقط به آشنایی با یک مدل کسب درآمد محدود نمیماند و به مجموعهای از نگاهها دربارهی کار، موفقیت، شکست، پشتکار و اثرگذاری بر دیگران گسترش پیدا میکند.
خلاصه کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟)
کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) از این نقطه شروع میکند که دستمزد، زندگی را میگذراند اما سود میتواند مسیر مالی و فکری فرد را عوض کند. جیم ران با تکیه بر تجربهی ورودش به یک کار پاره وقت، توضیح میدهد که چگونه چند ساعت کار هفتگی میتواند به منبعی برای رشد درآمد، یادگیری فروش، جذب افراد، پیگیری، سازماندهی و تقویت ارتباطات تبدیل شود.
در ادامه، او از قانون نسبتها، اصل کاشت و برداشت و اهمیت واکنش به رویدادها حرف میزند و نشان میدهد که شکست، بیاعتنایی دیگران و دشواریهای مسیر بخشی از فرایند کار هستند. پیام اصلی کتاب این است که ثروت فقط از پول آغاز نمیشود، بلکه از تغییر نگرش، افزایش مهارت و استمرار در عمل شکل میگیرد.
چرا باید کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب تفاوت میان درآمد مبتنی بر دستمزد و درآمد مبتنی بر سود را با مثالهای روشن توضیح میدهد.
- خواننده با مجموعهای از اصلهای تکرارشوندهی جیم ران دربارهی کار، انضباط، رشد شخصی و مسئولیتپذیری آشنا میشود.
- این کتاب نشان میدهد که کار پاره وقت در نگاه نویسنده فقط شغل دوم نیست و میتواند به بستری برای یادگیری مهارت تبدیل شود.
- بخشهای مختلف اثر به مهارتهایی مثل فروش، پیگیری، جذب افراد، ارتباطات و کار تیمی میپردازد.
- کتاب به درک بهتر نقش پشتکار و پذیرش ناکامی در مسیر پیشرفت کمک میکند.
- مثالهای کشاورزی، قانون نسبتها و تنظیم بادبانها، ایدههای اصلی کتاب را ملموستر میکنند.
- خواننده میتواند از خلال این کتاب با نگاه جیم ران به خدمتکردن، اثرگذاری و ساختن شبکهای از همکاری آشنا شود.
خواندن کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
- کسانی که میخواهند دربارهی تفاوت سود و دستمزد بیشتر بدانند.
- خوانندگانی که به موضوع رشد شغلی و افزایش مهارتهای فردی علاقه دارند.
- مخاطبانی که در پی شناخت نگاه جیم ران به کار، ثروت و مسئولیت شخصی هستند.
- کسانی که به مباحث فروش، جذب افراد، پیگیری و کار تیمی توجه دارند.
- افرادی که میخواهند با نمونههایی از اصلهای انگیزشی و تجربهمحور در فضای کسبوکار آشنا شوند.
درباره جیم ران
جیم ران (Jim Rohn) (۱۹۳۰-۲۰۰۹) با نام کامل امانوئل جیمز ران، نویسنده، کارآفرین، سخنران انگیزشی و از چهرههای جریان توسعهی فردی و ادبیات موفقیت در ایالات متحده بود. او در آیداهو در خانوادهای کشاورز متولد شد و پس از انصراف زودهنگام از کالج، در دههی بیست زندگیاش تحت مربیگری و آموزشهای جان اِرل شوف قرار گرفت؛ رابطهای که پایهگذار ورود او به فعالیتهای تجاری و اتخاذ رویکردی ساختاریافته به فلسفهی انضباط و رشد فردی گردید. ران از دههی ۱۹۶۰ سخنرانی در سمینارهای کسبوکار و موفقیت را آغاز کرد و طی چهار دهه فعالیت به یکی از مربیان شاخص این حوزه تبدیل شد و بر چهرههای بعدی این جریان، از جمله تونی رابینز و جک کانفیلد، اثر گذاشت.
مضامین آثار و سخنرانیهای ران بر اهمیت نظم شخصی، مسئولیتپذیری اخلاقی، ارتقای مهارتهای فردی و ارتباط میان تفکر و نتایج مالی تمرکز دارد. از شناختهشدهترین آثار تألیفی او میتوان به «پنج قطعهی اصلی از پازل زندگی»، «فصول زندگی»، «قاتل شما چیست؟ قاتل شما کیست؟»، «دوازده ستون موفقیت» و برنامهی صوتی «هنر زیستن استثنایی» اشاره کرد.
چه نسخههای دیگری از کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) منتشر شده است؟
- کتاب جادوی کار پاره وقت، ترجمهی امیررضا هاشمی و توحید فریدونی، نشر ذهن آویز
- کتاب جادوی کار پارهوقت، ترجمهی سالار آقاپور بناب، نشر بله
- کتاب رموز کار پاره وقت، ترجمهی طیبه طاهرآبادی، نشر ادبیات معاصر
- کتاب جادوی کار پاره وقت، ترجمهی آذین نوذری، نشر السانا
- و...
بخشی از کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟)
«اولین هدفی که از شروع کار پارهوقت داشتم، این بود که میخواستم سود حاصل از کار پارهوقت، برابر با کار تماموقتم شود؛ یعنی جادوی کار پارهوقت. داشتن کسب و کاری پارهوقت، برای مردم، بسیار هیجانآور است، زیرا برای کسب ثروت، تلاش میکنند. اگر به صورت جدی، تمرکزتان را بر این ۱۰، ۱۲ یا ۱۵ ساعتِ هفتگی گذاشته، کارها را درست انجام دهید و برخی از مهارتها را که در مباحث بعدی به آنها اشاره خواهد شد، یاد بگیرید، طولی نخواهد کشید که قادر خواهید بود از این کسب و کار پارهوقت، به اندازه شغل اول خود، سود کسب کنید. این نتیجه، برای من، در کمتر از شش ماه حاصل شد.
اکنون به فرصتی بینظیر دعوت شده و روشی پارهوقت برای ثروتمند شدنم یافته بودم که میتوانستم به اندازه کار تماموقتم سود کنم. دوست دارید داستان من را که بسیار شگفتانگیز بود، بشنوید؟
حال هدف دومم این بود که به اندازه دو برابر درآمد کار اصلیام، پول در بیاورم. به این هدف نیز در کمتر از یک سال دست پیدا کردم. دو برابر کردن درآمدی که از کار پارهوقت، برای ایجاد ثروت به دست میآوردم، با توجه به اینکه کار تماموقت خود را نیز داشتم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| نام کتاب | جادوی کار پاره وقت (سود بردن مفیدتر است یا دریافت دستمزد؟) |