دانلود و خرید کتاب اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرن حسین شیرمحمدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرن

کتاب اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرن

معرفی کتاب اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرن

« اتیکت: ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرن» کتابی است از نویسندگان، زهرا احمدی و حسین شیرمحمدی که نکاتی را درباره آداب معاشرت در موقعیت‌های مختلف اجتماعی امروز، آموزش می‌دهد.

در بخشی از مقدمه می‌خوانید:

اتیکت به ما می‌گوید: اگر کسی کارت ویزیتش را به ما داد می‌بایست با انگشت سبابه و شست آن را گرفته و نام فرد را بلند از روی کارت بخوانیم اتیکت می‌گوید هر فرد در صف خودپرداز حق دارد فقط یک کار را انجام دهد و اگر دو کار بانکی دارد باید دو بار صف بایستد. اتیکت می‌گوید فردی که مقامش پایین‌تر است ابتدا باید کارت ویزیت خود را به مقام بالاتر بدهد و حق ندارد از مقام بالاتر درخواست کارت ویزیت کند تا زمانی که خود فرد کارت بدهد. اتیکت می‌گوید برای Add کردن دیگران در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی حتماً باید از فرد اجازه گرفت. اتیکت می‌گوید جوراب سفید با هر جنس و مدلی یک جوراب غیررسمی و ورزشی است و هرگز نباید با کت‌وشلوار پوشیده شود. مصادیق بسیار زیادی از اتیکت وجود دارد.

رعایت اتیکت عمیقاٌ در پیشرفت ما کمک‌کننده است. بسیاری از کارمندان، فروشندگان و شاغلین به دلیل ندانستن قواعد اتیکت، در کارشان خطاها و اشتباهات به‌ظاهر کوچکی مرتکب می‌شوند که اتفاقاً همان‌ها جلوی رشدشان را می‌گیرد. در یک‌کلام اتیکت باعث می‌شود ما در نظر دیگران فردی موجه، مؤدب، ملاحظه‌کار، باشخصیت، آداب‌دان و قابل‌اعتمادبه نظر برسیم.

S
۱۳۹۶/۰۷/۲۰

کتاب بسیار خوبیه از آداب معاشرت ،آداب پوشش ،آداب اماکن عمومی تا آداب فضای مجازی و..... نوشته شده راهنمای خوبیست برای من و شما. و در کتاب اشاره شده که اولین کتاب اتیکت در فضای مجازی (نتیکت) در سال 2004یعنی بیش

- بیشتر
میـمْ.سَتّـ'ارے
۱۳۹۶/۰۹/۱۱

کتاب بسیار خوب و کاربردی هست. نویسنده اش ایرانیه و مطابق با آداب و رسوم ایرانی نوشته شده به نظرم این نکته باعث برتریش نسبت به کتابای مشابه خارجی هست.

حسین
۱۳۹۹/۰۱/۲۶

تخفیف 50% بدهید. لطفاً در طاقچه بی نهایت قرار دهید

Prometheus
۱۳۹۶/۰۹/۱۲

به نکته های خوبی اشاره می کند اما کمبودِ محتوا نیز دارد. محتوای کتاب در اندازه ی میکرو کتاب های هزار تومانی است.

کاربر ۲۰۴۴۴۹۳
۱۳۹۹/۰۴/۲۲

در کل کتاب خوبی بود اما به این قیمت نمیرزه به نظرم زیادی گرونه. از نظر سختی نوشتن به نظر کتاب اسونی میاد و به نظر من این قیمت براش واقعا زیاده

Hadi pha
۱۳۹۷/۰۳/۱۵

کتاب خلاصه ای است و خوندنش ضروری نیست به نظرم (به درد من نخورد)

salar
۱۳۹۶/۰۷/۱۵

بله تبدیل شده اما نکته ای که گفتم خیلی در مورد کتاباتون محسوسه، احساس میکنم خیلی خلاصه شده هستن

amirhosin_1387
۱۴۰۲/۱۲/۲۱

این کتاب عالیه حتماً پیشنهاد می کنم

ℳℴℎ𝒶𝓂𝒶𝒹𝒾
۱۴۰۰/۰۸/۲۹

یک کتاب فوق العاده عالی هست که ای کاش همه این کتاب عالی و درجه یک را بخوانند تا دنیا جای بهتری برای زیستن باشد

علی فلاح
۱۳۹۸/۱۱/۰۴

زیاد جالب نبود

«ماهی نده بلکه ماهیگیری یاد بده»
مادربزرگ علی💝
سؤالی که ممکن است ذهن خیلی از ماها را درگیر کرده باشد: وقتی با کسی حرف می‌زنم و او از بالا شانه‌ی من به روبه‌رو یا به سمت دیگری نگاه می‌کند احساس می‌کنم حتی یک کلمه از حرف‌های مرا متوجه نشده و می‌خواهم تذکر بدهم ولی چطور؟ پاسخ: نگاه کردن به این‌طرف و آن‌طرف واقعاً گفت‌وگو را نابود می‌کند و باید کاری دراین‌باره انجام دهید وسط جمله حرفتان را قطع کنید و به سمتی نگاه کنید که او نگاه می‌کند و بگویید آیا اتفاقی در آنجا افتاده است؟ امیدوارم که از این طریق بتوانید توجه او را به سمت خودتان جلب کنید و گفت‌وگوی‌تان ادامه پیدا کند.
مادربزرگ علی💝
قبل از چشیدن غذا و صرف لقمه اول هرگز نباید به غذا نمک یا فلفل اضافه کرد این عمل بی‌احترامی به میزبان و آشپز هست و این پیغام را به میزبان می‌دهد که من به شما اعتماد ندارم که میزان ادویه غذای شما متناسب با ذائقه من هست یا نیست.
مادربزرگ علی💝
سر میز غذا از بیماری و شکست‌ها و ناراحتی‌هایتان صحبت نکنید. از تورم و گرانی و موضوعات بحث‌برانگیز هم‌صحبت نکنید بگذارید غذا با آرامش از گلوی میهمان پایین رود. بهتر است مشغول محاوره‌های دل‌نشین و مثبت شوید.
مادربزرگ علی💝
به‌کارگیری کلمات زبان بیگانه در صحبت کردن نشانه علم وبرتری نیست بلکه به این معناست که شما زبان مادری‌تان را به‌خوبی نمی‌دانید.
Amir
آن‌قدر که به شخصیت یک انسان در رفتار با یک گربه یا حیوان آواره در خیابان می‌شود پی برد با جلسات رسمی پیچیده نمی‌توان فهمید.
Amir
مثلاً اتیکت به ما می‌گوید: اگر کسی کارت ویزیتش را به ما داد می‌بایست با انگشت سبابه و شست آن را گرفته و نام فرد را بلند از روی کارت بخوانیم اتیکت می‌گوید هر فرد در صف خودپرداز حق دارد فقط یک کار را انجام دهد و اگر دو کار بانکی دارد باید دو بار صف بایستد. اتیکت می‌گوید فردی که مقامش پایین‌تر است ابتدا باید کارت ویزیت خود را به مقام بالاتر بدهد و حق ندارد از مقام بالاتر درخواست کارت ویزیت کند تا زمانی که خود فرد کارت بدهد. اتیکت می‌گوید برای Add کردن دیگران در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی حتماً باید از فرد اجازه گرفت. اتیکت می‌گوید جوراب سفید با هر جنس و مدلی یک جوراب غیررسمی و ورزشی است و هرگز نباید با کت‌وشلوار پوشیده شود.
Mohsen7080
هرچه بیشتر برای حرفی یا کاری قسم بخوریم بیشتر از شخصیت خود کاسته‌ایم همچنین باور دیگران نسبت به حرف ما نیز کاهش می‌یابد. افرادی که توانایی متقاعدسازی ندارند بیشتر قسم می‌خورند.
PaRaStOo is a bird
هر وقت هر آدمی را دیدید فقط در حد مسئولیتش با او صحبت کنید. یک کارمند فروش ساده، مسئول تورم و گرانی و کمبود جنس در انبار نیست. یک کارمند ساده مسئول مشکلات مملکت نیست. اگر شما واقعاً دنبال اصلاح مشکل در یک سازمان هستید باید آن را به مالک و یا مدیر مجموعه انتقال دهید نه اینکه با غر زدن فقط قصد تخلیه اعتراض و عقده‌هایتان را داشته باشید. پس یاد بگیریم که آدم‌ها را برای چیزی که مسئولش هستند بازخواست کنیم.
PaRaStOo is a bird
حکیمی می‌گفت: «ما به کمک به نیازمندان نیازمندتریم تا آن‌ها به کمک ما» چون آن‌ها از ما پول خوب می‌گیرند و ما از آن‌ها حال خوب می‌خریم. اتیکت خریدن حال خوب است و ما به آن نیازمندیم.
لیلی
یادمان باشد ادب خرجی ندارد اما همه‌چیز را خریداری می‌کند.
لیلی
ادب باید جزو باور درونی ما بشود یک فرد مؤدب همیشه مؤدب است، چه در خانه چه در اتوبوس، میهمانی و یا اداره.
لیلی
زبانت را به گل‌سرخی تبدیل کن تا عطر آمیز سخن بگوید.
لیلی
بستر آنلاین یک دنیای جدید نیست بلکه فقط یک بستر جدید است لذا باید همه‌ی اخلاقیات فضای فیزیکی و اصول انسانیت و احترام به انسان‌ها در فضای آنلاین هم رعایت شود.
لیلی
وقتی وارد جمعی می‌شوید لباس‌هایتان حرف می‌زند، وقتی از جمعی خارج می‌شوید شخصیتتان حرف می‌زند. فیزیک بدن شما و ظاهرتان کارت ویزیت شماست پس به آن بسیار توجه نمایید.
لیلی
یکی از اصول مهم آرام بودن است. آرام راه رفتن، آرام حرکت کردن و طمأنینه رفتار کردن نشانه‌ی اتیکت است.
لیلی
اساساً شتاب‌زدگی مخالف فرهنگ اتیکت است.
لیلی
اولین قانون اتیکت در اماکن عمومی اشغال کمترین فضاست.
لیلی
رعایت ادب از خانه آغاز می‌شود
لیلی
اتیکت مصداق‌های جدید قوانین قدیمی ادب و اخلاق است. رفتارهای ما از سه فیلتر می‌گذرد اول مذهب و اخلاق دوم عرف و سنت و سوم قانون.
لیلی

حجم

۴۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

حجم

۴۴٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان