معرفی و دانلود کتاب شکستن مرزهای ثروت (نوشته‌هایی درمورد پول و زندگی مالی) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شکستن مرزهای ثروت (نوشته‌هایی درمورد پول و زندگی مالی)

کتاب شکستن مرزهای ثروت (نوشته‌هایی درمورد پول و زندگی مالی)

۳.۳ امتیاز(از ۴ رأی)
حسین شیرمحمدی

معرفی کتاب شکستن مرزهای ثروت (نوشته‌هایی درمورد پول و زندگی مالی)

«شکستن مرزهای ثروت (نوشته‌هایی درمورد پول و زندگی مالی)» نوشته حسین شیرمحمدی (-۱۳۶۶) است که تجربیات افراد ثروتمند موفق و همچنین دستورالعمل‌هایی جامع برای یک زندگی مالی بهتر را به زبان ساده بیان کرده‌است.

در مقدمه کتاب می‌خوانید:

هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخواهد بود. (حضرت علی علیه‌السلام)

با توجه به مطالعات انجام‌شده در منابع فارسی مباحثی با موضوع امور مالی شخصی مانند دارایی، بدهی، پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و مطالبی از این قبیل بسیار اندک است آثار ترجمه‌شده‌ای وجود دارد اما تقریباً هیچ‌کدام کاربردی و عملیاتی نیستند و به کار جامعه ایرانی نمی‌آید. در مورد لاغری و روش‌های کاهش وزن ده‌ها کتاب نگاشته شده اما درباره امور مالی شخصی، ضعف شدیدی وجود دارد. به نظر من دلیل نقص در این حوزه تفکری است که اعتقاد دارد: برای ثروتمند شدن کاری از دست ما برنمی‌آید و یا اینکه شاید عده زیادی اعتقاددارند ثروتمند شدن از راه مشروع غیرممکن است در حالی که اگر بپذیریم ثروتمند شدن و قوانین آن مانند سایر علوم قابل شناخت و دستیابی است با استفاده از تجارب و به‌کارگیری دانش بسیار سودمندی که در این زمینه وجود دارد می‌توان به‌گونه‌ای تدریجی به موفقیت مالی پایدار رسید.

همه ما در مدارس راجع به فیزیک و شیمی و مسائلی ازاین‌دست چیزهایی می‌آموزیم اما درباره مفهوم و ماهیت پول آموزش ندیده‌ایم. نتیجه اینکه بعد از مدتی فقط عده اندکی فیزیکدان و شیمیدان می‌شوند اما همه ما بدون استثنا با پول سروکار داریم. پس لازم است که درباره این کاغذ جادویی بیشتر بدانیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شکستن مرزهای ثروت (نوشته‌هایی درمورد پول و زندگی مالی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشکستن مرزهای ثروت (نوشته‌هایی درمورد پول و زندگی مالی)
موضوعمدیریت و کسب و کار
نویسندهحسین شیرمحمدی
انتشاراتانتشارات نوآوران سینا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
شابک-۹۷۸-۶۰۰-۶۶۹۹-۴۱-۷
برچسبمجموعه مدیران خلاق

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
زندگی‌نامه جذاب ۵+۲۱ کارآفرین ایرانی
حسین شیرمحمدی
آکادمی سلطه بر موفقیت؛ سیستمی عملی و اثبات شده برای دستیابی به موفقیت نامحدود شخصی و حرفه‌ای
برایان تریسی
بی کار میلیونر
مت موریس
کسب درآمد فوری
کریستوفر هوارد
تجربه‌ی اپل (اسرار ایجاد وفاداری ماندگار در مشتری)
کارماین گالو
۵۲ شنبه تا موفقیت: مسیر یک‌ساله برای دست‌یابی به موفقیت و خوشبختی
مهتاب علیمرادی
استاندارد BPMN برای مدل‌سازی فرآیندهای کسب‌وکار
یعقوب عزیزی
بازاریابی پارتیزانی برای مشاوران؛ تاکتیک‌های موفقیت‌آمیز برای به‌دست‌آورن مشتریان سودآور
سهراب دل انگیزان
قوانین زندگی من (چگونه راه موفقیت را یافتم)
آواز سایه عشق
نرگس فصیحی