کتاب روح کاغذی
معرفی کتاب روح کاغذی
کتاب روح کاغذی نوشته علی مرشدی فهیم و یک مجموعه داستان کوتاه است که نشر سنجاق آن را بهصورت الکترونیکی منتشر کرده است. این مجموعه به روایت تجربهها، خاطرات و دغدغههای انسانی میپردازد و شخصیتهایی را به تصویر میکشد که در مرز میان واقعیت و خیال با تنهایی، امید، عشق و رنجهای روزمره دستوپنجه نرم میکنند. داستانهای این مجموعه، هرکدام با فضایی منحصربهفرد و روایتی گاه شاعرانه و گاه تلخ تلاش کردهاند لایههایی از زندگی را به نمایش بگذارند که کمتر به چشم میآید. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب روح کاغذی
کتاب روح کاغذی مجموعهای از داستانهای کوتاه ایرانی به قلم علی مرشدی فهیم است که به زندگی شخصیتهایی میپردازد که درگیر خاطرات، حسرتها و جستوجوی هویت خود هستند. این کتاب فضاهایی را خلق کرده است که در آن مرز میان واقعیت و خیال باریک میشود. داستانها اغلب از زاویهی دید اولشخص روایت شدهاند و مخاطب را به دنیای ذهنی و احساسی شخصیتها نزدیک میکنند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر داستان، جهانی مستقل دارد، اما دغدغههایی مشترک مانند تنهایی، جستوجوی معنا، رابطه با خانواده و مواجهه با گذشته را نیز دنبال میکند. نویسنده در این اثر با استفاده از عناصر زندگی روزمره و خاطرات شخصی تلاش کرده است تجربههای انسانی را به زبان داستانی بازگو کند و لحظاتی از زندگی را که معمولاً نادیده گرفته میشود، برجسته سازد.
چرا باید کتاب روح کاغذی را بخوانیم؟
مجموعه داستان کوتاه روح کاغذی با داستانهایی متنوع، تجربههایی را به تصویر کشیده است که بسیاری از افراد در زندگی روزمره با آنها مواجه میشوند، اما کمتر دربارهشان حرف میزنند. این کتاب به لایههای پنهان احساسات انسانی سرک میکشد و مخاطب را به تأمل دربارهی تنهایی، هویت، خاطره و امید دعوت میکند. هر داستان، فرصتی است برای مواجهه با بخشی از خود یا دیگران؛ چه در قالب خاطرات کودکی، چه در دل بحرانهای بزرگتر زندگی. اگر علاقهمند به داستانهایی هستید که مرز میان واقعیت و خیال را جستوجو و دغدغههای انسانی را با نگاهی تازه روایت میکنند، این کتاب میتواند برای شما خواندنی باشد.
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای کوتاه فارسی با موضوع هویت، خاطره، تنهایی و جستوجوی معنا علاقه دارند. همچنین اثر حاضر به افرادی که دغدغههای ذهنی و احساسی را در قالب روایتهای متفاوت و گاه شاعرانه دنبال میکنند، توصیه میشود.
بخشی از کتاب روح کاغذی
«ماژیک سیاهم را همتراز با سرم، روبهرویم گرفتم؛ انگار که کلیدِ خوشبختی را با نوکش احضار میکردم. چشمم به دو جمله دوخته ماند، آنقدر که نگاه، قربانی سیاهی کلمات شد… و درست همانجا، جایی که باید شب ادامه مییافت، آفتاب طلوع کرد.
تنم لرزید. گنجشکِ اَشیمَشی از لبِ حوض پر کشید. نمیدانم از کجا… چطور… اما دستی گرم روی شانهام نشست و تپش را از من گرفت.
– آن گنجشکِ بختبرگشته را دیدی؟
خواستم بگویم: «به من چه»، که بیمکث ادامه داد:
– تشنه بود.
پیش از آنکه کلیدِ بعدی را در ذهن پیدا کنم، خودش را به آغوشم سپرد و گفت:
– نمک از قامتِ کوتولهاش میبارید.
لبخندی کمرنگ روی صورت هر دویمان نشست. حس کردم در گفتوگوهای روزمره، نباید اینهمه سخت گرفت.»
اثری فاخر از نویسندهای درجه یک؛
👏👏🌹
وقتی نیازی به در آغوش گرفتنِ دیگران نداشته باشی، دوست داشتنشان کار سادهای میشود. روح کاغذی
مجموعه داستانه بی گ معنی و بی سر و ته مخصوصا اولی ک اصلا نفهمیدمش