معرفی و دانلود کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است pdf + خلاصه رایگان

فرزین علیپور
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است

کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است نوشته‌ی فرزین علیپور مجموعه‌ای از شعرهای بلند و کوتاه است که در فضایی شهری، فلسفی و گاه وهم‌آلود شکل گرفته‌اند. شاعر در این اثر از تنهایی انسان معاصر، فرسودگی امید، جنگ، نابرابری و رؤیای رهایی می‌نویسد و تصویرهایی از خیابان، زندان، ایستگاه قطار، پاییز و برف را کنار هم می‌نشاند. نشر سنجاق آن را منتشر کرده است و خواندنش تجربه‌ی عبور از مجموعه‌ای از صحنه‌های تکه‌تکه اما به‌هم‌پیوسته از زندگی امروز است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است

کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است مجموعه‌ای از شعرهای فرزین علیپور است که در آن صدا و نگاه یک راوی خسته، جست‌وجوگر و معترض دنبال می‌شود. شاعر در این کتاب جهان را صحنه‌ای می‌بیند که در آن انسان میان گذشته و آینده، خواب و بیداری، مرگ و زندگی، مدام در رفت‌وآمد است و هیچ نقطه‌ی امنی پیدا نمی‌کند. خیابان‌های مه‌آلود، سلول انفرادی، چهارراه‌های شلوغ، گندمزارهای دورافتاده و ایستگاه‌های قطار، فضاهای تکرارشونده‌ی این شعرها هستند که هر بار معنایی تازه می‌گیرند. در کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است مضمون‌هایی مثل گم‌گشتگی، بی‌عدالتی، جنگ، فرسودگی امید و ترس از آینده در کنار هم قرار گرفته‌اند. شاعر از مادری که زیر کارتن برای توله‌هایش پناه می‌سازد تا سربازی که تکه‌ای از گیسوی محبوبش را به میدان جنگ می‌برد، از زندانی‌ای که نقشه‌ی آزادی را با ناخن روی دیوار می‌کشد تا مردی که در چهار فصل عمرش با قطاری خیالی سفر می‌کند، چهره‌های مختلف انسان امروز را تصویر کرده است. در بسیاری از شعرها، شهر به موجودی زنده تبدیل شده که مه، باران، چراغ قرمز، سنگفرش و کوچه‌های خالی‌اش، وضعیت روحی آدم‌ها را بازتاب می‌دهد. کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است در عین حرکت میان تصویرهای انتزاعی، به جزئیات روزمره هم توجه دارد؛ از ساعت‌های بامداد روی ساعت دیواری تا دود سیگار، صدای خش‌خش برگ‌ها، بخار روی شیشه و نام دختری رهگذر که روی شیشه‌ی بخارگرفته حک می‌شود. حضور هوش مصنوعی در یکی از شعرها، اشاره به مهارت‌های از دست‌رفته و اضطراب یادگیری مهارت‌های تازه، نشان می‌دهد که شاعر دغدغه‌ی جهان امروز و تغییرات سریع آن را نیز در متن شعر وارد کرده است.

چرا باید کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است را بخوانیم؟

این مجموعه تصویری تکه‌تکه اما پیوسته از زیستن در جهانی پر از جنگ، نابرابری، فرسودگی و امیدهای کوچک می‌سازد. خواننده در لابه‌لای شعرها با خیابان‌ها، فصل‌ها، زندان‌ها و گندمزارهایی روبه‌رو می‌شود که هم بیرون از او هستند هم درونش. کتاب فرصتی برای مکث بر تنهایی، ترس‌ها و رؤیاهای انسان امروز فراهم کرده است.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به شعر معاصر فارسی، تصویرهای شهری، مضمون‌های تنهایی، جنگ، بی‌عدالتی و تأمل‌های فلسفی درباره‌ی زمان، مرگ و آینده علاقه‌مند هستند و دوست دارند این دغدغه‌ها را در قالب زبانی شاعرانه و تصویری دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یکی از ما در آینده جا مانده است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یکی از ما در آینده جا مانده است
حجم فایل کتاب:۴.۷ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۸۸۳۵۲۸۰
تعداد صفحه‌ها:۷۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.