معرفی و دانلود کتاب هنر و تجربه دینی + خلاصه رایگان

زبان امر قدسی

۳.۰(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هنر و تجربه دینی

از مقدمه کتاب: دوران ما دورانی است آخرالزمانی، دور‌ه‌ی دگرگونی‌های بنیادین، دورانی که در آن نه تنها به عصری جدید وارد می‌شویم، در آن، جهانِ آراسته و تاریخ گذشتة خویش را گم می‌کنیم. دوران آخرالزمانی ضرورتاً دورانی انقلابی است، زیرا تنها با کنار گذاشتن آفریده‌ی قدیمی، ‌که در مقابل آفریده‌ی جدید می‌ایستد و آن را به منزله‌ی واقعیتی مفروض تصور می‌کند، واقعیتی که می‌تواند بر آن نام بگذارد یا آن را بشناسد، می‌توان آفریده‌ای جدید را تصور کرد و آن را برساخت. دو واژه‌ی نمادین و قدیمی‌ «ازلی» و «معادشناختی» در دوران ما به واژگانی انگاره‌ای تبدیل شده‌اند و هر یک در ورای افق واقعی تاریخ و زمان حال ما قرار گرفته‌اند. ازلی تنها به معنای اصلی و آغازین نیست، به معنای امر آغازین یا اصلی است که گم شده باشد. امر ازلی از مظاهر بالفعل تجربه و آگاهی ما غایب است و تنها در لحظاتی واقعیت می‌یابد و نمایان می‌شود که هویت‌های تاریخی ما فعال یا خاموش باشند. شاید بتوانیم به معنا یا هویت ازلی بازگردیم، اما این کار تنها با عمل افراط‌آمیز مقطوع ساختن یا معکوس کردن مسیر تاریخ ممکن خواهد بود؛ عملی که حتی، به شکل موقتی، تاریخ را به پایان رساند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هنر و تجربه دینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هنر و تجربه دینی
حجم فایل کتاب:۰.۴۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۵۰۶۸۳۷۸
تعداد صفحه‌ها:۲۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۶۲۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
تجلی معنا در هنر اسلامی
جاناتان بلوم
بازخوانی عرفانی مبانی هنرهای تجسمی
رسول کمالی دولت‌آبادی
آشنایی با آرای متفکران درباره‌ی هنر؛ جلد سوم و چهارم (هنر و زیبایی نزد متفکران مسیحی و مسلمان)
محمد مددپور
آشنایی با آرای متفکران درباره‌ی هنر؛ جلد دوم (هنر و زیبایی در نظر متفکران یونان و رم)
مبانی عرفانی هنر و معماری اسلامی؛ دفتر اول و دوم
مجموعه مقالات همایش بین‌المللی اندیشه‌های فلسفی استاد شهید مطهری
رضا داوری اردکانی
هنر اسلامی
عفیف بهنسی
باز نمائی فضاهای شهری در هنر و ادبیات (جلد دوم)
سجاد باغبان ماهر
در تکاپوی بهشت زمینی
محمد جبارپور
پژوهش‌های معماری و هنر
مهرداد قیومی بیدهندی
آشنایی با آرای متفکران درباره‌ی هنر؛ جلد اول (هنر و زیبایی در نظر متفکران شرق)