کتاب کودک من (جلد هجدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش بردباری و دیگرپذیری در کودکان) منیر کلانتر قریشی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب کودک من (جلد هجدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش بردباری و دیگرپذیری در کودکان)

معرفی کتاب کودک من (جلد هجدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش بردباری و دیگرپذیری در کودکان)

کتاب کودک من (جلد هجدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش بردباری و دیگرپذیری در کودکان) نوشته‌ی منیر کلانتر قریشی، آذین عسگرخانی و یگانه یکتایی اغول‌بیگ، اثری از مجموعه‌ی راهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی کودکان است که انتشارات حکمت و عرفان آن را منتشر کرده است. این جلد با تمرکز بر آموزش مهارت بردباری و دیگرپذیری، والدین و مربیان را با رویکردی عملی و مرحله‌به‌مرحله همراهی می‌کند تا بتوانند این ارزش‌های کلیدی را در کودکان پرورش دهند. کتاب با ارائه‌ی مثال‌های ملموس، تمرین‌های کاربردی و داستان‌های کوتاه، به دنبال آن است که صبر، تحمل و پذیرش تفاوت‌ها را به‌عنوان مهارت‌هایی بنیادین در زندگی کودکان نهادینه کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کودک من (جلد هجدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش بردباری و دیگرپذیری در کودکان)

کتاب کودک من (جلد هجدهم) با هدف آموزش و تقویت مهارت بردباری و دیگرپذیری در کودکان، توسط منیر کلانتر قریشی، آذین عسگرخانی و یگانه یکتایی اغول‌بیگ نگاشته شده است. این کتاب بخشی از یک مجموعه بزرگ‌تر است که هر جلد آن به یکی از مهارت‌های اساسی زندگی برای کودکان می‌پردازد. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که ابتدا اهمیت بردباری را در رشد شخصیت کودک شرح می‌دهد و سپس با ارائه‌ی تمرین‌ها، بازی‌ها و داستان‌های آموزشی، والدین و مربیان را در مسیر آموزش این مهارت‌ها یاری می‌کند. بخش‌هایی مانند سخنی با والدین و مربیان، عوامل مؤثر بر بردباری، روش‌های آموزش و موانع فرزندپروری، به خواننده کمک می‌کند تا با چالش‌های واقعی در مسیر پرورش صبر و پذیرش در کودکان آشنا شود. کتاب با زبانی ساده و مثال‌های روزمره، مفاهیمی چون توقف طلایی، ستایش لیزری و تقسیم‌بندی مراحل انتظار را معرفی کرده است تا آموزش بردباری برای کودکان ملموس و قابل اجرا باشد.

خلاصه کتاب کودک من (جلد هجدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش بردباری و دیگرپذیری در کودکان)

کتاب کودک من (جلد هجدهم) با تمرکز بر آموزش بردباری و دیگرپذیری، ابتدا اهمیت این مهارت‌ها را در زندگی کودک بررسی کرده است. نویسندگان توضیح داده‌اند که بردباری به معنای توانایی صبر کردن و کنترل هیجانات در موقعیت‌هایی است که کودک تمایل به واکنش سریع دارد. کتاب با مثال‌هایی مانند تمرین نفس عمیق، شمارش تا ده، تجسم صحنه‌های آرام و درک نتایج صبر، به والدین و مربیان نشان می‌دهد که چگونه می‌توان این مهارت‌ها را به کودکان آموزش داد. در ادامه، روش‌های عملی برای آموزش بردباری ارائه شده است؛ از جمله بازی‌هایی مانند برج لرزان، انتقال گنجینه با قاشق، بازی توقف و شروع (چراغ راهنمایی بدن) و پروژه‌های خانگی متوالی. هر تمرین با هدف خاصی طراحی شده تا کودک بتواند مفهوم صبر، انتظار و پذیرش تفاوت‌ها را در عمل تجربه کند. همچنین، کتاب به والدین توصیه می‌کند که خودشان الگوی خوبی برای بردباری باشند و با ستایش دقیق و واقع‌بینانه، رفتارهای صبورانه کودک را تقویت کنند. در بخش‌هایی از کتاب، به موانع رایج در مسیر آموزش بردباری اشاره شده است؛ مانند برآورده‌کردن فوری نیازها، نبود ثبات در قوانین و استفاده بیش از حد از حواس‌پرتی. نویسندگان تأکید کرده‌اند که آموزش صبر باید متناسب با سن و درک کودک باشد و انتظارات غیرواقع‌بینانه می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد. در نهایت، کتاب با داستان‌هایی مانند نقاشی گل زرد، اهمیت صبر در رسیدن به نتایج بهتر و لذت‌بخش‌تر را به تصویر کشیده است.

چرا باید کتاب کودک من (جلد هجدهم، آموزش مهارت ایجاد و ارتقای ارزش بردباری و دیگرپذیری در کودکان) را بخوانیم؟

این کتاب با ارائه‌ی تمرین‌ها و بازی‌های خلاقانه، والدین و مربیان را مجهز می‌کند تا مهارت بردباری و دیگرپذیری را به‌صورت عملی و قابل لمس به کودکان آموزش دهند. ویژگی شاخص کتاب، توجه به جزئیات رفتاری و ارائه‌ی راهکارهای مرحله‌به‌مرحله است که باعث می‌شود آموزش صبر و پذیرش تفاوت‌ها از حالت نظری خارج شود و در زندگی روزمره کودک جای بگیرد. همچنین، کتاب با مثال‌های واقعی و داستان‌های کوتاه، به کودکان کمک می‌کند تا مفهوم صبر را درک کنند و آن را به‌عنوان یک ارزش در روابط اجتماعی، تحصیلی و خانوادگی به کار ببرند. این اثر نه‌تنها به رشد فردی کودک کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز ایجاد محیطی آرام‌تر و پذیراتر در خانه و مدرسه می‌شود.

خواندن این کتاب به والدین، مربیان، مشاوران کودک و افرادی که دغدغه‌ی پرورش مهارت‌های اجتماعی و هیجانی در کودکان دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای کسانی که با مشکلاتی مانند بی‌صبری، پرخاشگری یا دشواری در پذیرش تفاوت‌ها در کودکان مواجه‌اند، این کتاب می‌تواند راهنمایی کاربردی و مؤثر باشد.

۲۵%