معرفی و دانلود کتاب بال روح pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بال روح

کتاب بال روح

۵.۰(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب بال روح

کتاب بال روح مجموعه‌ شعری از سیده نفیسه قاسمی‌نژاد (ادریسای) است که در قالب سپید سروده شده‌ و با زبانی ساده و صمیمی، به دغدغه‌های انسانی، معنوی و عاشقانه می‌پردازد. شاعر در این مجموعه، تجربه‌های زیسته، احساسات و نگاه خود به زندگی، عشق، مرگ و امید را مطرح کرده و کوشیده تا مضامینی همچون حضور، دلتنگی، رهایی، فهم و نور را در زندگی برجسته کند. این کتاب را نشر ستاک منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بال روح

بال روح مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و بلند است که سیده نفیسه قاسمی‌نژاد (ادریسای) آن را سروده و فضای آن سرشار از مضامین عاشقانه، معنوی و فلسفی است. شاعر با بهره‌گیری از تصاویر ساده و ملموس، به مفاهیمی چون عشق، حضور، دلتنگی، امید، مرگ و رهایی می‌پردازد. ساختار کتاب به‌ گونه‌ای است که هر شعر، تجربه یا احساسی مستقل را روایت می‌کند و در عین حال، پیوندی درونی میان شعرها دیده می‌شود. بال روح از آن دسته آثاری‌ست که با زبان بی‌تکلف و صمیمی، به دغدغه‌های درونی انسان معاصر نزدیک می‌شود و گاه با نگاهی عارفانه، به جست‌وجوی معنا و آرامش در دل آشوب‌های زندگی می‌پردازد. قاسمی‌نژاد در این مجموعه، از واژه‌هایش برای بیان لحظه‌های ناب و احساسات ژرف بهره برده و تلاش کرده تا مخاطب را به تأمل و مکاشفه‌ای درونی دعوت کند.

چرا باید کتاب بال روح را بخوانیم؟

بال روح اثری‌ست که با شعرهای کوتاه و بلند خود، به لایه‌های پنهان احساسات انسانی سرک می‌کشد و تجربه‌هایی چون دلتنگی، امید، رهایی و جست‌وجوی معنا را به تصویر می‌کشد. این کتاب با زبان ساده و تصاویر ملموس، فضایی برای همدلی و هم‌حسی فراهم می‌آورد و مخاطب را به تأمل درباره‌ی مفاهیمی چون عشق، مرگ، حضور و نور دعوت می‌کند. ویژگی شاخص این مجموعه، پیوند میان تجربه‌های شخصی و دغدغه‌های فلسفی است که در قالب شعرهایی موجز و تأثیرگذار بیان شده‌اند. بال روح برای کسانی که به دنبال آرامش، معنا و لمس لحظه‌های ناب هستند، می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز باشد.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های معنوی و عرفانی دارند، افرادی که به دنبال آرامش و تأمل درونی هستند و کسانی که تجربه‌های عاطفی و انسانی را در قالب شعر می‌پسندند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بال روح

«دلتنگت که می‌شوم

حرف‌هایت را با خودم تکرار می‌کنم

صدایت را در قلبم می‌بوسم

و تشنه‌ی نگاهت

منتظر

خیره در زمان می‌مانم»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بال روح و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببال روح
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهسیده نفیسه قاسمی نژاد (ادریسای)
انتشاراتنشر ستاک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۸/۰۷
فرمت کتابPDF

۱۴۰۵/۰۳/۲۲

کتاب جالبیه منکه خوشم اومد

ماندانا
۱۴۰۵/۰۳/۲۳

بگذار رازی را بگویم قرار نیست به جایی برسیم که آرام بگیریم قرار است...