دانلود و خرید کتاب تعلیمات غیراجتماعی مهرداد صدقی

نویسنده:مهرداد صدقی
امتیاز:
۳.۷از ۱۲۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تعلیمات غیراجتماعی

«تعلیمات غیراجتماعی» نوشته‌ی مهرداد صدقی و تصویرگری فاطمه ابولی‌فر و مهرداد صفوی شامل داستان‌های طنزآمیز فارسی است.
بلاتریکس لسترنج
۱۳۹۷/۰۷/۱۳

کتاب طنز ولی واقعی از همون طنزای تلخ واقعی کاملا واقعی در مورد شنتیا و اسمایی ازین قبیل بگم که مردم و همینطور خود ما چه علاقه ای داریم اسمای عجیب غریب بزاریم یعنی تا میشنویم اول باید بپرسیم دختره یا پسر بعدم اینکه یعنی

- بیشتر
YasmineGh
۱۳۹۸/۱۱/۱۳

((آدم اگر بخواهد مثل یک مرد زندگی کند به جایی میرسد که تو الآن رسیده ای. یعنی تقریبا هیچ جا!کمی باید با واقعیت های جامعه کنار بیایی و گاهی اوقات وجدانت را مثل حقوق همسرت نادیده بگیری)) به نظرم این جمله

- بیشتر
علیرضا گلرنگیان
۱۳۹۸/۰۳/۰۲

کتاب های آبنبات بیشتر به دلم نشست. شاید چون اون صرفا طنز نبود، زندگی هم بود... ضمنا کاش مولف از شوخی های ... در کتاب هاش بکاهد 😁

امیرحسین
۱۳۹۷/۰۷/۳۰

عالی بود...خیلی خوب مسائل روز رو با خاطرات ما همراه کرد و نقد کرد... فقط حیف که خاطرات ما از آقای هاشمی و کتاب اجتماعی رو خراب کرد😅😅😅

Ms.vey
۱۳۹۸/۰۶/۰۲

مردم از خنده خیلی بامزه بود مرسی😂😂😂😂😂

سعید جان
۱۳۹۷/۰۷/۲۵

فوق العاده با طنزی تلخ و بسیار قابل تامل !

محمدرضا
۱۳۹۷/۱۱/۳۰

ماجرای آموزنده آقای هاشمی رو کلا شست رفت😅 طنزش خوب بود 👌

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۶/۲۰

کتاب صد و شصت و سوم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، داستان خوب و‌ بامزه ای بود و البته پی دی اف !! استیکر کلافه شدن

sayna
۱۳۹۷/۰۳/۱۷

کسایی که میگن خوب نبود من نسخه چاپیش رو گرفتم و خیلی زیبا و اموزنده بود در ضمن برای خوندن این کتاب و فهمیدنش باید کتاب اول که خانواده آقای هاشمی هست رو مطالعه کنید

راصیه
۱۳۹۷/۰۱/۱۸