کتاب خانه درختی ۱۵۶ طبقه
معرفی کتاب خانه درختی ۱۵۶ طبقه
کتاب الکترونیکی «خانهٔ درختی ۱۵۶ طبقه» نوشتهٔ اندی گریفیتس با تصویرگری «تری دنتون» و ترجمهٔ «زیبا عرب حنایی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستانهای کودک و نوجوان قرار میگیرد و ماجراهای طنزآمیز و خیالانگیز دو دوست به نامهای اندی و تری را روایت میکند که در خانهٔ درختی عجیب و غریب خود زندگی میکنند. در این جلد، خانهٔ درختی آنها به ۱۵۶ طبقه رسیده و هر طبقه پر از شگفتی و ماجراهای تازه است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خانه درختی ۱۵۶ طبقه
«خانهٔ درختی ۱۵۶ طبقه» اثری داستانی و طنز است که در قالب یک رمان تصویری برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است. این کتاب بخشی از مجموعهای پرفروش است که هر جلد آن با افزودن طبقات جدید به خانهٔ درختی، ماجراهای تازهای را رقم میزند. ساختار کتاب ترکیبی از متن و تصویر است و روایت آن با زبان شوخطبعانه و تخیلبرانگیز پیش میرود. نویسنده، اندی گریفیتس، با همراهی تصویرگر تری دنتون، دنیایی پر از اختراعات عجیب، شخصیتهای بامزه و اتفاقات غیرمنتظره خلق کرده است. در این جلد، خانهٔ درختی به ۱۵۶ طبقه رسیده و هر طبقه ویژگی خاص خود را دارد؛ از طبقهٔ دستگاه ساندویچساز ذهنخوان گرفته تا طبقهٔ مسابقهٔ تلویزیونی و دفتر اموال گمشده. داستان در فضایی پرهیجان و پر از شوخی و اتفاقات غیرمنتظره پیش میرود و مخاطب را به دنیایی سرشار از تخیل و سرگرمی میبرد.
خلاصه کتاب خانه درختی ۱۵۶ طبقه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! ماجراهای «خانهٔ درختی ۱۵۶ طبقه» با اندی و تری آغاز میشود که در خانهٔ درختی عجیب و غریب خود زندگی میکنند؛ خانهای که حالا ۱۳ طبقهٔ جدید به آن اضافه شده است. هر طبقه پر از امکانات عجیب مثل چاه آرزو، آکواریوم سرزمین عجایب، دفتر سوسیسهای گمشده و دستگاه ساندویچساز ذهنخوان است. داستان با نزدیکشدن به کریسمس و تلاش اندی و تری برای آمادهکردن خانه و نوشتن کتاب جدیدشان پیش میرود. اما مشکلاتی مثل موعد تحویل کتاب به آقای دماغ گنده، برفبازی و ساختن آدمبرفی، و ورود بابانوئل و گوزنهایش، ماجرا را پیچیدهتر میکند. در میانهٔ داستان، شخصیتهایی مثل آدمبرفی زنده، ربات کوییزی و گودال آب سخنگو وارد ماجرا میشوند و هرکدام چالشهایی برای اندی و تری بهوجود میآورند. در نهایت، با همکاری دوستان و استفاده از اختراعات عجیب خانهٔ درختی، آنها موفق میشوند هدیههای کریسمس را به موقع به دست بچهها برسانند و کتابشان را هم به موقع تحویل دهند، بیآنکه پایان داستان لو برود.
چرا باید کتاب خانه درختی ۱۵۶ طبقه را بخوانیم؟
این کتاب با فضای پرهیجان و طنزآمیز خود، دنیایی سرشار از تخیل و ماجراهای غیرمنتظره را پیش روی مخاطب میگذارد. هر طبقه از خانهٔ درختی ایدهای تازه و خلاقانه دارد که ذهن خواننده را به بازی میگیرد. ترکیب متن و تصویر، روایت را جذابتر کرده و باعث میشود حتی کسانی که علاقهای به مطالعهٔ طولانی ندارند، با داستان همراه شوند. «خانهٔ درختی ۱۵۶ طبقه» نهتنها سرگرمکننده است، بلکه به دوستی، همکاری و خلاقیت نیز اهمیت میدهد و مخاطب را به کشف دنیای خیال دعوت میکند.
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به داستانهای طنز، ماجراجویی و دنیای خیال علاقه دارند. همچنین برای کسانی که دنبال داستانهایی با اتفاقات عجیب و شخصیتهای بامزه هستند، انتخاب خوبی بهشمار میآید. والدین و مربیانی که میخواهند کودکان را به مطالعه علاقهمند کنند، میتوانند این کتاب را پیشنهاد دهند.
بخشی از کتاب خانه درختی ۱۵۶ طبقه
«سلام. اسم من اندیه. اینم دوستم تری. ما توی یه درخت زندگی میکنیم. بلکه به خونهٔ درختی ۱۵۶ طبقه. (قبلاً ۱۴۳ طبقه بود، ولی ما ۱۳ تا طبقه دیگه بهش اضافه کردیم) خونهٔ درختی علاوهبر اینکه محل زندگی ماست، جاییه که ما با هم توش کتاب آماده میکنیم. من متنا رو مینویسم و تری هم نقاشیها رو میکشه. همونجوری که میبینین چند وقتی هست که داریم این کار رو انجام میدیم. اوضاع میتونه هر لحظه بدتر و بدتر بشه. ولی بالاخره کتابمون رو تموم میکنیم. شما هم مثل بقیهٔ خوانندهها دوست دارین بدونین تعطیلات توی خونهٔ درختی چطوریه؟ راستش ما همهٔ تعطیلات رو جشن میگیریم. هم اونایی که وجود دارن، هم اونایی که وجود ندارن. روز پریدن از کوه من تمیتونم ای لکا مرو یکلم...»