کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه اندی گریفیتس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه

کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه

معرفی کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه

کتاب الکترونیکی «خانه‌درختی ۶۵ طبقه» نوشتهٔ اندی گریفیتس با تصویرگری «تری دنتون» و ترجمهٔ «عذرا گلفام» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در ژانر داستان‌های تخیلی کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و ماجراهای طنزآمیز و پرهیجان دو دوست به نام‌های اندی و تری را روایت می‌کند که در خانه‌درختی عجیب و غریب خود زندگی می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه

«خانه‌درختی ۶۵ طبقه» اثری داستانی و تخیلی است که با ترکیب متن و تصویر، دنیایی پر از شوخی، ماجراجویی و اتفاقات غیرمنتظره را پیش روی مخاطب می‌گذارد. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای پرفروش است که هر جلد آن به گسترش خانه‌درختی و افزودن طبقات جدید و عجیب اختصاص دارد. نویسنده و تصویرگر، یعنی اندی و تری، خود را شخصیت‌های اصلی داستان قرار داده‌اند و با روایت اول‌شخص، خواننده را به دل ماجراهای عجیب و غریب خانه‌درختی‌شان می‌برند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر فصل، ماجرایی تازه و پرهیجان را روایت می‌کند؛ از حملهٔ مورچه‌ها گرفته تا سفر در زمان و روبه‌روشدن با دایناسورها و انسان‌های غارنشین. طنز، خلاقیت و بازی با قوانین داستان‌نویسی، ویژگی‌های بارز این مجموعه‌اند. تصاویر فراوان و دیالوگ‌های کوتاه، کتاب را برای مخاطبان کم‌سن و سال جذاب و خواندنی کرده است.

خلاصه کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی اندی و تری آغاز می‌شود که در خانه‌درختی ۶۵ طبقه‌شان زندگی می‌کنند؛ خانه‌ای که هر طبقه‌اش پر از شگفتی و اختراعات عجیب است. آن‌ها به‌تازگی سیزده طبقهٔ جدید به خانه‌شان اضافه کرده‌اند و هر طبقه، ماجرایی تازه را رقم می‌زند. ماجرا زمانی آغاز می‌شود که مزرعهٔ مورچه‌ها دچار مشکل می‌شود و مورچه‌ها به شکل‌های مختلف ظاهر می‌شوند و دردسر درست می‌کنند. جیل، دوست حیوان‌دوست اندی و تری، با زبان حیوانات با مورچه‌ها گفت‌وگو می‌کند تا مشکل را حل کند. اما این تازه آغاز ماجراست؛ چون بازرس پلاستیک حبابدار برای بررسی مجوز ساخت خانه‌درختی سر می‌رسد و مشخص می‌شود که تری به‌جای گرفتن مجوز، درگیر ماجراهای عجیب و خرید بادام‌زمینی آینده‌بین و لوبیای سحرآمیز شده است. برای حل مشکل مجوز، اندی و تری به کمک بازرس، با ماشین زمان سطل‌آشغالی‌شان به گذشته سفر می‌کنند و به دوره‌های مختلفی مثل عصر جلبک‌های ماقبل تاریخ، دوران دایناسورها و عصر انسان‌های غارنشین می‌روند. در هر دوره، با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شوند؛ از نجات جلبک‌ها و ساخت سایبان برای بقای حیات گرفته تا مواجهه با دایناسورهای دماغ‌گنده و آموزش نقاشی به انسان‌های اولیه. در نهایت، این سفرها به آن‌ها کمک می‌کند تا راهی برای نجات خانه‌درختی و گرفتن مجوز پیدا کنند، اما هر بار با اتفاقات تازه و طنزآمیز روبه‌رو می‌شوند و داستان با ماجراهای جدید ادامه پیدا می‌کند.

چرا باید کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب طنز، تخیل و ماجراجویی، دنیایی سرشار از شگفتی و خنده را برای مخاطب خلق می‌کند. روایت داستان از زبان شخصیت‌های اصلی و حضور تصاویر فراوان، باعث می‌شود خواننده به‌راحتی با فضای خانه‌درختی و اتفاقات عجیب آن ارتباط برقرار کند. هر طبقه از خانه‌درختی، ایده‌ای تازه و خلاقانه را پیش روی مخاطب می‌گذارد و او را به کشف دنیایی پر از اختراع، دوستی و چالش دعوت می‌کند. علاوه‌بر سرگرمی، کتاب به موضوعاتی مثل همکاری، حل مسئله و اهمیت توجه به محیط‌زیست و حیوانات نیز می‌پردازد. برای کسانی که به دنبال داستانی پرهیجان و متفاوت هستند، این کتاب تجربه‌ای لذت‌بخش خواهد بود.

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که عاشق داستان‌های تخیلی، طنز و ماجراجویی هستند مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنیای اختراعات عجیب، سفر در زمان و ماجراهای غیرمنتظره علاقه دارند، انتخاب جذابی به‌شمار می‌رود. والدین و مربیانی که به‌دنبال کتابی سرگرم‌کننده و خلاقانه برای تشویق کودکان به مطالعه هستند نیز می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب خانه درختی ۶۵ طبقه

«می‌گویسم خانه‌درختی. منظورم هر خانه‌ی درختی قدیمی‌ای نیست؛ منظورم خانه‌درختی ۶۵ طبقه است! (این خانه‌ی درختی ما قبلا ۵۲ طبقه بود. اما ما سیزده طبقه‌ی دیگر به آن اضافه کرده‌ایم.) آسانسوریم. عجله کنید زود باشین. ما متتظر آعاتسوریه. سس ما یک سالن آرایش حیوانات خانگی اضافه کردیم (با مدیریت جیل), اتاق غیرجشن تولد که هر چه بیشتر آنجا بمانید. جوان‌تر می‌شوید (پس نباید زیادی در این اتاق بمانید و گرنه به نوزاد تبدیل می‌شوید), یک اتاق پر از چشم‌های ترکیدنی؛ خبر درختی (شبکه‌ی خبری خانه‌درختی): مرکز خبری بیست‌وچهارساعته, که آخرین خبرها و اتفاق‌ها و شایعه‌های خانه‌درختی را گزارش می‌دهد. به اسم مری آب‌نباتی (مری تمام آبنبات‌های دنیا را می‌فروشد؛ از آب‌نبات‌های قدیمی گرفته تا آب‌نبات‌های زمان ما و آینده)؛ یک مغازه‌ی آب‌نبات‌فروشی با مدیریت یک ربات آب‌نبات‌فروش یک ارکستر جیغ بادکنکی, اتاق پر از چشم‌های ترکیدنی؛ طبقه‌ی نامرنی: عکس اختصاصی! استخر ماسه‌های روان, خانه‌درختی هم خانه‌ی ماست. و هم جایی که با هم کتاب درست می‌کنیم. من ماجرای کتاب‌ها را می‌نویسم و تری تصویر آن‌ها را می‌کشد.»