کتاب خانه درختی ۳۹ طبقه
معرفی کتاب خانه درختی ۳۹ طبقه
کتاب «خانهدرختی ۳۹ طبقه» نوشتهٔ اندی گریفیتس با ترجمهٔ فرناز حیدری و تصویرگری تری دنتون، توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستانهای نوجوانان قرار میگیرد و ادامهای بر مجموعهٔ پرطرفدار خانهدرختی است که هر بار با طبقات جدید و ماجراهای عجیبتر، مخاطبان را به دنیایی پرهیجان میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خانه درختی ۳۹ طبقه
در «خانهدرختی ۳۹ طبقه»، اندی گریفیتس و تری دنتون بار دیگر با ترکیب داستانسرایی و تصویرگری، اثری خلق کردهاند که مرز خیال و واقعیت را برای نوجوانان جابهجا میکند. این کتاب در قالب داستانی طنزآمیز و ماجراجویانه، ماجراهای دو دوست به نامهای «اندی» و «تری» را روایت میکند که در خانهدرختی عجیب و غریب خود زندگی میکنند؛ خانهای که هر طبقهاش پر از شگفتی و اختراعات عجیب است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر فصل، ماجرایی تازه و غیرمنتظره را پیش روی خواننده میگذارد و با روایتهای تو در تو، قصههایی از دوستی، خلاقیت و مواجهه با چالشها را به تصویر میکشد. این اثر با بهرهگیری از عناصر فانتزی، طنز و ماجراهای غیرمنتظره، فضایی سرشار از انرژی و خلاقیت برای نوجوانان فراهم کرده است. روایت کتاب با زبانی سرزنده و دیالوگهای پرکشش، مخاطب را به دل ماجراهای خانهدرختی میبرد و او را با شخصیتهایی دوستداشتنی و موقعیتهای عجیب روبهرو میکند.
خلاصه کتاب خانه درختی ۳۹ طبقه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «خانهدرختی ۳۹ طبقه» با معرفی اندی و تری آغاز میشود که در خانهدرختی چندطبقه و پر از امکانات عجیب زندگی میکنند. این خانه حالا ۳۹ طبقه دارد و هر طبقهاش پر از اختراعات و سرگرمیهای شگفتانگیز است؛ از پیست ماشین کوبنده و رمپ اسکیت گرفته تا روبات بستنیساز و هزارتوی مرگ. ماجرا زمانی شروع میشود که تری با یک اشتباه عجیب، کوسهها را مریض میکند و برای نجات آنها، جیل – دوست حیواندوستشان – وارد داستان میشود. در ادامه، قصه به شکل داستان در داستان پیش میرود و اندی و تری خاطرات آشناییشان را تعریف میکنند؛ خاطراتی که با طنز و ارجاع به قصههای کلاسیک مثل هانسل و گرتل و شنل قرمزی آمیخته شده است. ماجراها با ورود دزدان دریایی و کاپیتان کلهچوبی به اوج میرسد؛ جایی که اندی، تری و جیل باید با کمک حیوانات و زیرشلواری بادشو، از خانهدرختی و آزادی خود دفاع کنند. روایت کتاب پر از موقعیتهای غیرمنتظره، شوخیهای کلامی و تصویری و ماجراهای پرهیجان است که تا پایان، خواننده را با خود همراه میکند، بیآنکه پایان داستان را لو بدهد.
چرا باید کتاب خانه درختی ۳۹ طبقه را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب طنز، ماجراجویی و عناصر فانتزی، تجربهای متفاوت از داستانخوانی برای نوجوانان رقم میزند. روایت پرانرژی و ساختار غیرخطی آن، مخاطب را به دل ماجراهای عجیب و خندهدار میبرد و در عین حال، دوستی، خلاقیت و همکاری را بهعنوان ارزشهای اصلی برجسته میکند. تصویرگریهای تری دنتون نیز به جذابیت داستان افزوده و فضای خانهدرختی را زندهتر کرده است. «خانهدرختی ۳۹ طبقه» نهتنها سرگرمکننده است، بلکه تخیل و نگاه خلاقانه به جهان را در نوجوانان تقویت میکند.
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که به داستانهای طنز، ماجراجویانه و فانتزی علاقه دارند. همچنین برای کسانی که دوست دارند با روایتهایی پر از شوخی و موقعیتهای عجیب روبهرو شوند یا به دنبال داستانهایی درباره دوستی و همکاری هستند، انتخاب مناسبی بهشمار میآید.
بخشی از کتاب خانه درختی ۳۹ طبقه
«سلام. من اندیام. ما توی درخت زندگی میکنیم. خب. وقتی میگویم «درخت» منظورم خانهٔ درختی است و وقتی میگویم «خانهدرختی» منظورم هر خانهٔ درختی قدیمیای نیست؛ منظورم خانهدرختی ۲۶ طبقه است! (قبلًا خانهدرختی ۱۳ طبقه بود. اما ما سیزده طبقهٔ دیگر به آن اضافه کردهایم.) خب منتظر چی هستید؟ بیایید بالا! ما یک پیست ماشین کوبنده اضافه کردهایم. یک رمپ اسکیت (با خطر گودال کروکودیل) مبارزه در میدان گل (با پنگوئنهای زندهٔ واقعی که پاتیناژ میکنند) یک گاو وحشی مکانیکی به اسم کوین روبات بستنیسازی به اسم ادوارد دستاسکوپی. روبات بستنی هزار توی مرگ؛ هزارتویی که کسی تابهحال از آن بیرون نیامده است. خانهدرختی هم خانهٔ ماست و هم جایی که باهم کتاب مینویسیم. من ماجرای کتابها را مینویسم و تری تصویر آنها را میکشد. البته تری بعضیوقتها کمی هم موذی میشود... اما بیشتر اوقات باهم خوبیم.»