کتاب یاد او کالین هوور + دانلود نمونه رایگان

کتاب یاد او

نویسنده:کالین هوور
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب یاد او

کتاب الکترونیکی «یاد او» نوشتهٔ کالین هوور و با ترجمهٔ ارغوان آقایی توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این اثر در دستهٔ رمان‌های معاصر قرار می‌گیرد و داستانی دربارهٔ بازگشت، رهایی از گذشته و تلاش برای ساختن آینده‌ای تازه را روایت می‌کند. محوریت داستان بر روابط انسانی، احساس گناه، امید و جست‌وجوی هویت فردی استوار است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب یاد او

«یاد او» از کالین هوور، رمانی است که با روایتی دوصدایی و زاویه‌دید متناوب، زندگی دو شخصیت اصلی را دنبال می‌کند. این کتاب در قالب داستانی عاشقانه و اجتماعی، به موضوعاتی چون بازگشت به شهر کودکی، مواجهه با خاطرات تلخ، تلاش برای بازسازی زندگی پس از تجربهٔ زندان و مرگ، و همچنین پیچیدگی‌های روابط انسانی می‌پردازد. روایت کتاب میان گذشته و حال در نوسان است و با نامه‌هایی که یکی از شخصیت‌ها به عزیز ازدست‌رفته‌اش می‌نویسد، لایه‌های عمیق‌تری از احساسات و انگیزه‌ها را آشکار می‌کند. ساختار رمان به گونه‌ای است که هر فصل از نگاه یکی از شخصیت‌ها روایت می‌شود و این امر به خواننده امکان می‌دهد تا با ذهنیت و دغدغه‌های هر دو شخصیت اصلی آشنا شود. «یاد او» اثری است که در بستر یک شهر کوچک آمریکایی، به بازتاب مسائل اجتماعی، قضاوت‌های عمومی و تلاش برای رهایی از گذشته می‌پردازد و با فضاسازی ملموس و شخصیت‌پردازی دقیق، تجربه‌ای احساسی و پرتنش را رقم می‌زند.

خلاصه داستان یاد او

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «یاد او» با بازگشت «کنا» به شهر کوچکی آغاز می‌شود که سال‌ها پیش آن را ترک کرده بود. او پس از گذراندن دوران زندان به دلیل قتل غیرعمد، با گذشته‌ای سنگین و خاطراتی تلخ روبه‌رو است. کنا تلاش می‌کند زندگی تازه‌ای بسازد، شغلی پیدا کند و شاید حضانت دخترش را پس بگیرد. اما گذشته و نگاه سنگین مردم شهر، او را رها نمی‌کند. در این میان، آشنایی با «لجر»، مردی که صاحب یک کافه است و خودش هم زخم‌هایی از گذشته دارد، مسیر زندگی کنا را تغییر می‌دهد. روایت داستان به تناوب از زبان کنا و لجر بیان می‌شود و هر دو با چالش‌های درونی و بیرونی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. نامه‌هایی که کنا به عزیز ازدست‌رفته‌اش می‌نویسد، بخش مهمی از روایت را شکل می‌دهد و لایه‌های پنهان احساسات و انگیزه‌های او را آشکار می‌سازد. داستان با تمرکز بر تلاش برای بخشش، بازسازی اعتماد و یافتن امید در دل ناامیدی پیش می‌رود و در عین حال، به پیچیدگی‌های روابط انسانی و قضاوت‌های اجتماعی می‌پردازد. مسیر داستان پر از فرازونشیب‌ است و شخصیت‌ها برای یافتن آرامش و هویت خود، باید با گذشتهٔ خود روبه‌رو شوند.

چرا باید کتاب یاد او را بخوانیم؟

این کتاب با پرداختن به موضوعاتی چون بازگشت به جامعه پس از تجربهٔ زندان، تلاش برای بازسازی زندگی و مواجهه با قضاوت‌های اجتماعی، فرصتی برای همدلی با شخصیت‌هایی فراهم می‌کند که در حاشیهٔ جامعه قرار گرفته‌اند. روایت دوصدایی و نامه‌نگاری‌های درونی، لایه‌های عمیق‌تری از احساسات و انگیزه‌ها را به تصویر می‌کشد و خواننده را با چالش‌های واقعی شخصیت‌ها همراه می‌کند. «یاد او» به‌ویژه برای کسانی که به داستان‌های احساسی و پرتنش علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز ارائه می‌دهد.

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معاصر، داستان‌های عاشقانه با زمینه‌های اجتماعی و کسانی که دغدغهٔ بازسازی زندگی پس از بحران را دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به موضوعات قضاوت اجتماعی، بخشش و هویت فردی علاقه‌مندند، این اثر می‌تواند جذاب باشد.

بخشی از کتاب یاد او

«کنارجاده صلیب چوبی کوچکی در زمین فرورفته که تاریخ مرگش روی آن نوشته شده است. اسکاتی از آن متنفر است. شرط می‌بندم مادرش صلیب را اینجا گذاشته است. راننده با کم‌کردن سرعتش اتومبیل را متوقف می‌کند. پیاده می‌شوم و به سمت صلیب برمی‌گردم. تکانش می‌دهم تا راحت‌تر از زمین بیرون بیاید. دقیقا در همین نقطه مرده؟ یا در جاده؟ در طول دادگاه به جزئیات توجه نکردم. وقتی شنیدم تا چندین متر سینه‌خیز از ماشین فاصله گرفته. شروع کردم به زمزمه‌کردن تا بقیهٔ حرف‌های دادستان را نشنوم. سپس به جرمم اعتراف کردم تا اگر پرونده برای محاکمه می‌رفت به شنیدن جزئیات مجبور نباشم. شاید با کارهایی که کرده بودم او را نکشته باشم؛ اما قطعا با کارهایی که نکرده‌بودم او را کشتم. اسکاتی. فکر می‌کردم تو مرده‌ای؛ اما مرده‌ها نمی‌توانند سینه‌خیز بروند.»