کتاب تحلیل رفتارمتقابل (T.A) به زبان ساده
خواندن نظراتمعرفی کتاب تحلیل رفتارمتقابل (T.A) به زبان ساده
«تحلیل رفتارمتقابل (T.A) به زبان ساده» نوشته سعید بهزادی فرد (-۱۳۴۳) روانشناس و مشاور خانواده است. عمده فعالیت حرفهای سعید بهزادی فرد هم اکنون اشتغال در کلینیک مشاوره و خدمات روانشناختی نیکاندیشان، بهعنوان موسس، مدیر، مسئول فنی، مشاور و مدرس بوده و دوره های گوناگونی از جمله تحلیل رفتار متقابل، نظریه انتخاب، مهارتهای پیش از ازدواج، روابط همسران، شناخت اختلالات شخصیت، مدیریت خشم، مدیریت استرس و ... را برگزار می نماید. تحلیل رفتار متقابل (T.A) یکی از نظریههای مطرح در روانشناسی آکادمیک است که از دهه ۵۰ میلادی مورد توجه مراکز علمی، درمانی و نیز بخشهای مدیریتی و ارتباطی بوده است. در این کتاب تلاش شده تا با استفاده از آموزشهای (T.A) و سایر آموزشهای مشابه به فراگیران کمک شود که بتوانند ارتباط و رفتار خود را با سایرین (والدین، همسر، همکار، فرزند، مشتری و ....) مدیریت و ساماندهی کنند.این نظریه توسط دکتر اریک برن در دهه ۵۰ میلادی ارائه شد و از آن زمان میلیونها نفر در جهان (T.A) را آموختهاند و کتابهای زیادی در این زمینه تألیف شده است.
در این کتاب ابتدا مفاهیم اساسی (T.A) همچون کودک، بالغ و والد را می آموزیم، سپس با مفاهیمی همچون ارتباط و ... آشنا میشویم. در ادامه نگاهی واقع بینانه به خود میاندازیم و در پایان راهکارهایی برای ارتباط سالم با دیگران فرا میگیریم.
مداخلات روان شناسی مثبت نگر
خوشبختیفرهنگ هلاکویی
گام های درمان در تحلیل رفتار متقابل (TA)یان استوارت
مهارت های ارتباط مؤثرنسرین دانایی
شخصیت ناسالمفرهنگ هلاکویی
مزایای تابآوری (تغییرات برجسته، شکوایی تحت فشار، بازگشت به حالت نرمال، و عبور از موانع و مشکلات)آل سیبرت
فنون رفتاردرمانیشهربانو قهاری
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان تولد تا ۳ سالگیفرهنگ هلاکویی
پرورش، تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، ۳ تا ۷ سالگیفرهنگ هلاکویی
رمز و راز موفقیتفرهنگ هلاکویی
علم و شبه علمفرهنگ هلاکویی
درود این کتاب رو نخوندم از کاربران و دوستان کسی هست که در زمینه روانشناسی تحصیل کرده باشه و بهترین کتاب موجود در بازار در موردTA از نظر خودش رو معرفی کنه؟
برای آشنایی مقدماتی با موضوع خلاصه و خیلی خوب هست اما برای درک عمیق با موضوع کافی نیست و باید به منابع مکمل رجوع نمود، به هر حال خواندن کتاب را توصیه میکنم من که استفاده کردم
قلم بسیار روونی داره و مطالب به صورت کاربردی و قابل فهم بیان شدند.
خیلی لذت بردم .
خیلی ساده روان و خلاصه یجوریه که با خوندنش سریعا یه تصویر کلی از تحلیل رفتار متقابل دست خواننده کتاب میاد
سلام این کتاب نسبت به کتاب های دیگر که درمورد TA نوشته شده است خیلی خیلی خلاصه و کم محتواست
این کتابچه شاید برای آشنایی با مفاهیم اولیه تحلیل رفتار متقابل مناسب باشه و در انتها هر فصل سوالاتی برای کمک به درک بهتر مطالب داره. این کتابچه جزو کتابهای مورد علاقه ام نبود ولی شاید برای شما مناسب باشه.
به نظرم این کتاب یکی از بهترین کتاب ها در زمینه تحلیل رفتار متقابل هستش👌
کتاب درباره وجود روانیه آدما خوب توضیح داده، ولی چون همه چیز رو مختصر و گذری گفته خیلی جاها برای خودم سوال پیش اومد، اما برای آشنایی با یک سری مفاهیم خوبه، و با همینک مختصر توضیح داده باعث جذابیت