تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب بیستون عاشقان
معرفی کتاب بیستون عاشقان
کتاب الکترونیکی «بیستون عاشقان» اثر «فرهاد صالحی چلچه» و با ویراستاری «نرگس مولوی» مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب ۷۶ صفحه، اشعاری را در خود جای داده که به دغدغهها و احساسات عاشقانه، اجتماعی و فلسفی میپردازد و نمونهای از شعر فارسی قرن ۱۵ بهشمار میآید. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بیستون عاشقان
«بیستون عاشقان» نوشتهٔ فرهاد صالحی چلچه، مجموعهای از شعرهای نو و معاصر است که در قالب کتابی نسبتاً کوتاه گردآوری شدهاند. این اثر در فضای شعر فارسی امروز جای میگیرد و با بهرهگیری از زبان و تصاویر شاعرانه، به موضوعاتی چون عشق، جدایی، امید، اندوه و جستوجوی معنای زندگی میپردازد. ساختار کتاب بر پایهٔ شعر آزاد و سپید است و هر شعر، دنیایی مستقل از احساسات و اندیشهها را پیش روی خواننده میگذارد. این مجموعه، با نگاهی به سنتهای شعر فارسی و در عینحال رویکردی امروزی، تلاش کرده است تا تجربههای زیسته و دغدغههای شاعر را در قالب واژهها به تصویر بکشد. کتاب، فضایی تأملبرانگیز و گاه رازآلود دارد و مخاطب را به همنشینی با واژهها و کشف لایههای پنهان احساسات دعوت میکند.
چرا باید کتاب بیستون عاشقان را بخوانیم؟
این مجموعه شعر، فرصتی برای مواجهه با زبان و تصویرهای تازه در شعر معاصر فارسی فراهم میکند. «بیستون عاشقان» با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، رنج، امید و گذر زمان، تجربههای انسانی را بهگونهای بیان میکند که میتواند برای خواننده، زمینهای برای همذاتپنداری و تأمل فراهم آورد. اشعار این کتاب، گاه با زبانی نمادین و گاه با بیانی مستقیم، احساسات و افکار شاعر را به تصویر میکشند و امکان تجربهٔ عاطفی متفاوتی را پیش روی مخاطب میگذارند. خواندن این اثر، بهویژه برای علاقهمندان به شعر نو و سپید، میتواند الهامبخش باشد و دریچهای به سوی نگاه شاعرانه به جهان بگشاید.
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران شعر نو و سپید و کسانی که به دنبال تجربهٔ زبانی و عاطفی تازه در ادبیات هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغههایی چون عشق، جدایی، امید و جستوجوی معنا دارند، میتواند جذاب باشد.
بخشی از کتاب بیستون عاشقان
«ای زنب ان ز ما وب با از امست ... چام زاست وز سل ات1 ما از اوست کار ی ل مم عم از ی ی او این مان با ی وزولرازس پم متا از او س و ی و ری فضا اش یبن دل تن اه است ی عام ] ره ده عنم یک ما از ادست وم ۳ ۱ این مان ا مس مرو وس م فا تام رفت بل وناب باب رم باب بای لام از او م7 م7 مر 7 مرو راست وک ولا | کل پپر و سل ز بر رن هک این ی بم درانره و وا از امست ۲ نت دوست را مامت من تست زر م7 او دار وا بمم وارو چمازن لو وروام از اومست 7 ۰ ۰ ی م7 و ول سالست لر ور ی روم و قوش کم من م و دول ول اده و یام از او مر 8 نم موم بو صواب است مم سب م جر ظلر و «ماا رد رف خ رم هس کر بر سرا از او 7 مس و # ۰ 1 م2 رکد مت رذن و نم ۲ رشب دی کم با ا کرت شاد از»