دانلود و خرید کتاب بانک تست طلایی تاریخ آموزش و پرورش در اسلام و ایران پریسا ماه‌زاده
تصویر جلد کتاب بانک تست طلایی تاریخ آموزش و پرورش در اسلام و ایران

کتاب بانک تست طلایی تاریخ آموزش و پرورش در اسلام و ایران

معرفی کتاب بانک تست طلایی تاریخ آموزش و پرورش در اسلام و ایران

کتاب بانک تست طلایی تاریخ آموزش و پرورش در اسلام و ایران، نوشته پریسا ماه‌زاد یکی از کتاب‌های تخصصی تست انتشارات مولفین طلایی برای دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور است.

انتشارات مولفین طلایی بیشتر در زمینه چاپ و نشر کتاب‌های آموزشی و دانشگاهی فعالیت می‌کند. چاپ و نشر کتاب‌های درسی، کتاب‌های آموزشی مشاغل و حرف گوناگون، تدوین جزوات دانشگاهی در قالب کتاب‌های دانشگاهی و چاپ پایان‌نامه‌ها و تالیفات دانشجویان و پژوهشگران مقاطع مختلف، در حوزه کاری این انتشارات است.

هدف این انتشارات به طور کلی، چاپ و نشر کتاب‌هایی است که به متخصصان و کارآموزان و دانشجویان کمک می‌کند بر غنای علمی خود بیافزایند و قدمی موثر در راه ارتقای تخصص خود بردارند.

مجموعه کتاب‌های بانک تست طلایی به داوطلبان آزمون‌های رشته‌های مختلف کمک می‌کند تا با سوالات مهم و پرتکرار آزمون‌ها در سال‌های مختلف آشنا شوند، نکات مهم را فراگیرند و درجه اهمیت سوالات امتحانی را دریابند.

خواندن کتاب بانک تست طلایی تاریخ آموزش و پرورش در اسلام و ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

داوطلبان شرکت در آزمون‌های ارشد و دکتری مخاطبان این کتاب‌اند.

چگونه نیاکان خوبی باشیم؟
رابرت کیوساکی
موتسارت که بود؟
یونا زلدیس
آقای سیب زمینی و خانم هویج، بقچه لباس گرم
فرانک کلابی
مجموعه سوالات پره ارتقا، ارتقا و بورد تخصصی بیماری های پوست سال های 1396 الی 1398 (جلد سوم)
مرضیه شامحمودی
قمری الغریب
مجید ملامحمدی
زنی که دروغ می گوید
اروه بل
با همسایگان چگونه رفتار کنیم (جلد ۷)
اکبر خواجه پیری
ارزیابی و اولویت بندی ریسک های برون سپاری پروژه های شهرداری ها
غلامحسین خلیقیان
من هستم
نوا بی تعب
تحلیلی بر تاریخ رابطه علم نجوم و علم کلام
رضا دارینی
فهم حقوق تجارت برای همگان (جلد دوم)
علی ارجمند چنار
نقش مدیریت دانش بر افزایش بهره وری و تحقق اهداف سازمان ها با تأکید بر شهرداری ها
رضا قریشی
راهبرد ملی آمریکا در حفاظت از زیرساخت ها و منابع کلیدی
علیرضا جواهری
میمون و دو گربه
انتشارات دریم لند
شام زیر درختان بلوط (جلد اول)
آندره موروا
آناتومی سیستمیک (جلد اول)
ریچارد اس. اسنل