دانلود و خرید کتاب نه به تنبلی زهرا مستوفی پور
تصویر جلد کتاب نه به تنبلی

کتاب نه به تنبلی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نه به تنبلی

کتاب الکترونیکی «نه به تنبلی» (داستانی برای نوجوانان درباره غلبه بر اهمال‌کاری) نوشتهٔ زهرا مستوفی‌پور و منتشرشده توسط انتشارات فرهیختگان اهل قلم، اثری در حوزهٔ داستان‌های نوجوانان است که به موضوع اهمال‌کاری و مدیریت زمان می‌پردازد. این کتاب با روایت داستانی از زندگی یک نوجوان، تلاش می‌کند چالش‌های مرتبط با تنبلی و به تعویق انداختن کارها را به تصویر بکشد و راه‌هایی برای غلبه بر این مشکل ارائه دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نه به تنبلی

«نه به تنبلی» اثری است که در قالب داستانی نوجوانانه، به یکی از دغدغه‌های رایج این گروه سنی یعنی اهمال‌کاری و ناتوانی در مدیریت زمان می‌پردازد. کتاب در سال‌های اخیر و در دوره‌ای که توجه به مهارت‌های فردی و خودمدیریتی اهمیت بیشتری یافته، منتشر شده است. نویسنده با انتخاب زبانی نزدیک به نوجوانان و روایت زندگی روزمرهٔ شخصیت اصلی، تلاش می‌کند تصویری ملموس از چالش‌های تنبلی، عقب‌افتادن از برنامه‌ها و احساس نارضایتی از خود ارائه دهد. داستان با محوریت دوستی و تاثیر افراد موفق بر یکدیگر، به اهمیت برنامه‌ریزی، هدف‌گذاری و ایجاد عادت‌های کوچک اما مستمر اشاره می‌کند. این کتاب در کنار روایت داستانی، به صورت غیرمستقیم راهکارهایی برای غلبه بر اهمال‌کاری و افزایش بهره‌وری فردی ارائه می‌دهد و سعی دارد نوجوانان را به سمت خودآگاهی و تغییر تدریجی رفتار سوق دهد.

خلاصه کتاب نه به تنبلی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «نه به تنبلی» با روایت صبحی آغاز می‌شود که شخصیت اصلی، الهه، بار دیگر زنگ ساعت را خاموش می‌کند و درگیر لذت خواب صبحگاهی می‌شود. او با احساس نارضایتی از عقب‌ماندن از برنامه‌هایش، روز را آغاز می‌کند و مدام با خود تکرار می‌کند که فردا تغییر خواهد کرد، اما این چرخه تکرار می‌شود. الهه در محل کار با دوست قدیمی‌اش، روشنک، روبه‌رو می‌شود؛ دختری که همیشه منظم و هدفمند بوده و الهه او را تحسین می‌کند. خاطرات دوران مدرسه و تفاوت‌های رفتاری این دو دوست مرور می‌شود؛ روشنک با برنامه‌ریزی و تلاش به موفقیت می‌رسد، در حالی که الهه همواره کارها را به تعویق می‌اندازد. روشنک به الهه پیشنهاد می‌دهد برنامه‌ای جزئی و قابل اجرا برای خود بنویسد و هر روز کمی زودتر بیدار شود. الهه با تردید اما با امید، این توصیه‌ها را اجرا می‌کند و به تدریج موفق می‌شود کارهایش را به موقع انجام دهد. داستان با تاکید بر اهمیت عادت‌های کوچک، برنامه‌ریزی دقیق و تاثیر دوستان مثبت بر تغییر رفتار، پیش می‌رود و الهه را در مسیر غلبه بر اهمال‌کاری نشان می‌دهد.

چرا باید کتاب نه به تنبلی را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به یکی از مشکلات رایج نوجوانان یعنی اهمال‌کاری و ناتوانی در مدیریت زمان می‌پردازد. خواننده با دنبال‌کردن زندگی شخصیت اصلی، می‌تواند با چالش‌ها و احساسات مشابه همذات‌پنداری کند و راهکارهایی عملی برای غلبه بر تنبلی و ایجاد عادت‌های مثبت بیاموزد. «نه به تنبلی» علاوه بر ارائه تجربه‌ای داستانی، به شکل غیرمستقیم مهارت‌هایی را آموزش می‌دهد که می‌تواند در زندگی روزمره نوجوانان و حتی بزرگسالان کاربرد داشته باشد.

خواندن کتاب نه به تنبلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانانی مناسب است که با مشکل اهمال‌کاری، بی‌انگیزگی یا ناتوانی در مدیریت زمان روبه‌رو هستند. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای کمک به نوجوانان در غلبه بر تنبلی و ایجاد عادت‌های مثبت هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب نه به تنبلی

«ساعت زنگ می‌زد و من باز هم دستم را روی قطع کردن گذاشتم و دوباره سرم را زیر پتو بردم. به راستی چه لذتی داشت خواب صبح دل‌انگیز و لذت‌بخش بود و من همیشه از این خواب نهایت استفاده را می‌کردم. به راستی حس می‌کردم بر روی قالیچه سلیمان از شرق عالم به سوی غرب در پرواز هستم و از دیدن مناظر زیر پایم لذت می‌بردم. چه حس دل‌انگیزی بود و دوباره پلک‌هایم سنگین شد و خواب شیرین مرا در برگرفت. ولی در دلم احساس بدی داشتم اینکه باز هم از برنامه‌هایم عقب می‌مانم. اما یک احساس دیگر که قوی‌تر از قبلی بود به من می‌گفت بخواب و استراحت کن و دوباره خواب مرا با خود برد... بعد از دو ساعت از زمانی که زنگ ساعتم به صدا درآمده بود چشم‌هایم را باز کردم و با اندوه به خودم گفتم باز هم نشد. با یک حس ندامت به سمت مسواکم رفتم و نیم نگاهی به برنامه‌ام کردم که روی میز گذاشته بودم. چقدر برای این دو ساعتی که گذشته بود برنامه داشتم. برای دلداری خودم گفتم اشکال ندارد از فردا این کار را انجام می‌دهم اما خودم می‌دانستم که فردا هم مثل امروز است و من هیچ تغییری نخواهم کرد.»