کتاب مربی شش دقیقه ای
معرفی کتاب مربی شش دقیقه ای
معرفی کتاب مربی شش دقیقه ای
کتاب الکترونیکی «مربی ۶ دقیقهای (خودت را از نو پیدا کن)» نوشتهٔ «پیر فرانک» و ترجمهٔ هما احمدی توسط انتشارات لیوسا منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ خودیاری و توسعهٔ فردی قرار میگیرد و به مخاطب نشان میدهد چگونه با صرف تنها ۶ دقیقه در روز، میتواند عادتها و نگرشهای ذهنی خود را تغییر دهد و زندگیاش را به سمت رضایت و موفقیت بیشتر هدایت کند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مربی شش دقیقه ای
«مربی ۶ دقیقهای» اثری است که در فضای کتابهای خودیاری و رشد فردی جای میگیرد و بر پایهٔ تجربیات و آموزههای «پیر فرانک» نوشته شده است. این کتاب در دورهای نوشته شده که توجه به سلامت روان و بهبود کیفیت زندگی فردی اهمیت زیادی یافته است. نویسنده با تکیه بر پژوهشهای جدید دربارهٔ مغز و روانشناسی مثبت، روشی ساده و کوتاهمدت را معرفی میکند که با تمرینهای روزانه و کوتاه، امکان تغییر باورها و عادتهای ذهنی را فراهم میآورد. کتاب با مثالها و تمرینهای عملی، خواننده را به بازنگری در نقشها، باورها و هدفهای شخصی دعوت میکند و نشان میدهد چگونه میتوان با تغییرات کوچک اما مداوم، تحولی بنیادین در زندگی ایجاد کرد. فضای کتاب سرشار از تمرینهای تصویری، خودکاوی و راهکارهایی برای شناخت بهتر خود و ساختن آیندهای مطلوبتر است.
خلاصه کتاب مربی شش دقیقه ای
پیام اصلی «مربی ۶ دقیقهای» این است که هر فرد میتواند با صرف تنها ۶ دقیقه در روز، مسیر زندگی خود را تغییر دهد. نویسنده توضیح میدهد که بسیاری از باورها و عادتهای ذهنی ما ریشه در گذشته و دوران کودکی دارند و اغلب به شکل ناخودآگاه بر تصمیمها و احساساتمان اثر میگذارند. کتاب با تمرینهایی مانند نقشهٔ احساسی، بازنگری نقشها و شناسایی باورهای محدودکننده، مخاطب را به خودشناسی عمیقتر دعوت میکند. در ادامه، «پیر فرانک» اهمیت افکار مثبت و قدرت تجسم را شرح میدهد و نشان میدهد که چگونه میتوان با تمرینهای ذهنی کوتاه، مسیر عصبی مغز را بازآفرینی کرد. بخشهایی از کتاب به موضوع هدفگذاری، تصمیمگیری و گامهای عملی برای رسیدن به اهداف اختصاص دارد. نویسنده تأکید میکند که پایداری و تکرار تمرینها، کلید موفقیت در تغییر عادتهاست و حتی تغییرات کوچک، اگر مداوم باشند، میتوانند به نتایج بزرگ منجر شوند. در مجموع، کتاب راهنمایی است برای کسانی که میخواهند با صرف زمان اندک، اما بهصورت منظم، خود را بهتر بشناسند، باورهای منفی را کنار بگذارند و زندگیشان را به سمت رضایت و موفقیت بیشتر هدایت کنند.
چرا باید کتاب مربی شش دقیقه ای را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر تمرینهای کوتاه و قابل انجام در زندگی روزمره، به مخاطب کمک میکند تا بدون نیاز به صرف زمان زیاد، تغییرات مثبتی در نگرش و رفتار خود ایجاد کند. «مربی ۶ دقیقهای» ابزارهایی ارائه میدهد که میتوانند به شکلگیری عادتهای جدید، افزایش اعتمادبهنفس و بهبود کیفیت زندگی کمک کنند. همچنین، کتاب با مثالها و تمرینهای عملی، امکان خودکاوی و شناخت بهتر نقاط قوت و ضعف را فراهم میآورد و به مخاطب نشان میدهد که حتی تغییرات کوچک و مستمر میتوانند نتایج قابل توجهی داشته باشند.
خواندن کتاب مربی شش دقیقه ای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال بهبود فردی، افزایش انگیزه، تغییر عادتهای ذهنی و رفتاری یا یافتن هدفهای شخصی هستند. همچنین برای کسانی که احساس میکنند در زندگی روزمره دچار رکود یا بیانگیزگی شدهاند و به دنبال راهی ساده و عملی برای تحول شخصی میگردند، مفید است.
فهرست کتاب مربی شش دقیقه ای
- مقدمه: معرفی اصل ۶ دقیقهای و اهمیت تمرینهای کوتاه روزانه برای تغییر عادتها و باورها. - بخش اول: خودت را از نو پیدا کن — تمرینهایی برای شناخت نقشها، باورهای دوران کودکی و بازنگری در تصویر ذهنی از خود. - بخش دوم: میخواهم چه کسی باشم؟ — بررسی انتظارات شخصی، هدفگذاری و گسترش دیدگاه مثبت برای خلق آیندهای متفاوت. - بخش سوم: چگونه خود را از نو پیدا کنم؟ — راهکارهای عملی برای تصمیمگیری، مشخصکردن اهداف، برداشتن گامهای کوچک و استفاده از قدرت تجسم و جملههای تأییدی. - جمعبندی و تمرینهای پایانی: تأکید بر پایداری، تکرار تمرینها و اهمیت شکرگزاری و جشن گرفتن موفقیتهای کوچک.
بخشی از کتاب مربی شش دقیقه ای
«وقتی خود را از نو پیدا میکنیم خود را از نو پیدا کردن، آسان است. زیرا همهٔ آن تازهها هماکنون در وجودمان حضور دارند. همیشه حضور داشتهاند. تنها تاکنون به خوابی کوتاه فرو رفته بودهاند. گاه پارهای استعدادها و یا بخشی از تواناییهای بالقوهمان دیگر به پیشرفت ادامه نمیدهند. آنها همچنان منتظر ما باقی میمانند. و در بیشتر موارد، بی آنکه خود بدانیم. شاید گاه و بیگاه تنها احساسی مبهم یا شگفتانگیز به ما بگوید که زندگیمان را به راستی و بهطور کامل تجربه نمیکنیم. هنوز چیزی کم داریم. بعضی اوقات نیز فکر میکنیم: «زندگی نمیتواند تنها همین باشد.» و البته همین هم نیست. تنها باید بار دیگر با خویشتن خود ارتباط برقرار کنیم، با احساسمان، اشتیاق و آرزوها و با هدفهایمان. برای انجام این کار بهطور دقیق ۶ دقیقه در روز کافی است.»