تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب اگر با من بود
معرفی کتاب اگر با من بود
معرفی کتاب اگر با من بود
کتاب الکترونیکی «اگر با من بود» (If He Had Been With Me) نوشتهٔ «لورا نولین» با ترجمهٔ «فریال افتخاری» و ویراستاری «فانزه جعفری» و «فرزانه یزدانی» توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این رمان نوجوانانه، داستانی دربارهٔ دوستی، عشق و گذر از نوجوانی را روایت میکند و به روابط پیچیده میان شخصیتها و دغدغههای هویتی آنها میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اگر با من بود
«اگر با من بود» اثری در ژانر رمان نوجوان و جوان است که فضای آن در حومهٔ شهری کوچک در آمریکا میگذرد. داستان حول محور زندگی «آتم» و «فینی»، دو دوست دوران کودکی، شکل میگیرد که با ورود به دبیرستان، مسیرهای متفاوتی را در پیش میگیرند. کتاب در سالهای اخیر نوشته شده و فضای معاصر و دغدغههای نوجوانان امروزی را بازتاب میدهد. روایت با نگاهی جزئینگر به روابط خانوادگی، دوستیها، فشارهای اجتماعی و تجربههای نخستین عشق میپردازد. نویسنده با تمرکز بر احساسات و ذهنیات شخصیت اصلی، تصویری از رشد و تغییرات نوجوانی ارائه میدهد. این اثر، علاوه بر روایت داستانی عاشقانه، به موضوعاتی چون هویتیابی، پذیرش تفاوتها و چالشهای بلوغ نیز میپردازد و در بستر رویدادهای روزمره، لحظات تلخ و شیرین نوجوانی را به تصویر میکشد.
خلاصه کتاب اگر با من بود
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با صحنهای تلخ از یک تصادف رانندگی آغاز میشود که سرنوشت شخصیتها را تحت تأثیر قرار میدهد. «آتم» و «فینی» از کودکی با هم بزرگ شدهاند و رابطهای نزدیک و خاص دارند. با ورود به دبیرستان، مسیر زندگی آنها از هم جدا میشود؛ آتم به گروهی از دوستان جدید میپیوندد و فینی نیز با جمع دیگری همراه میشود. هر دو شخصیت با چالشهای هویتی، فشارهای اجتماعی و روابط عاشقانهٔ تازه روبهرو میشوند. آتم با جیمی وارد رابطه میشود و فینی با سیلوی آشنا میشود. با این حال، گذشته و خاطرات مشترک، پیوندی عمیق میان آتم و فینی باقی میگذارد. روایت داستان از زاویه دید آتم است و او مدام به گذشته و لحظاتی که میتوانستند کنار هم باشند فکر میکند. داستان با توصیف جزئیات زندگی روزمره، دغدغههای نوجوانی، حسرتها و امیدها پیش میرود و در پس زمینه، همواره این سؤال مطرح است که اگر شرایط کمی متفاوت بود، سرنوشت آنها چگونه رقم میخورد.
چرا باید کتاب اگر با من بود را خواند؟
این رمان با پرداختن به احساسات پیچیدهٔ نوجوانی، روابط دوستانه و عاشقانه و دغدغههای هویتی، تصویری ملموس از دوران بلوغ ارائه میدهد. روایت صمیمی و جزئینگر، خواننده را به دنیای شخصیتها نزدیک میکند و امکان همذاتپنداری با تجربههای آنها را فراهم میسازد. «اگر با من بود» برای کسانی که به داستانهای رشد شخصیت و روایتهای احساسی علاقه دارند، تجربهای متفاوت و تأملبرانگیز خواهد بود.
خواندن کتاب اگر با من بود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که با دغدغههای هویتی، روابط دوستانه و عاشقانه و چالشهای بلوغ روبهرو هستند مناسب است. همچنین علاقهمندان به رمانهای معاصر نوجوان و داستانهای احساسی میتوانند از خواندن آن لذت ببرند.
بخشی از کتاب اگر با من بود
«من آن شب آگوست با فینی نبودم، اما تخیلم آن صحنه را در ذهنم پاک کرده است. بهطوری که به یک خاطره تبدیل شده است. باران میبارید و او با نامزدش، سیلوی وایتهاوس، با اتومبیل قرمزرنگی که پدرش بهعنوان هدیهٔ تولد شانزدهسالگیاش برایش خریده بود، زیر باران میچرخیدند. چند هفتهٔ دیگر، فینی نوزدهساله میشود. آنها با هم دعوا میکردند. برای هیچکس مهم نیست که آنها درمورد چهچیزی بحث میکردند. از نظر دیگران، دعوای آنها برای داستان ما مهم نیست. آنچه آنها نمیدانند این است که داستان دیگری وجود دارد. داستانی که در میان حقایقی که آنها میبینند، پنهان شده است. آنچه آنها نمیدانند، علت دعواست که برای داستان من بسیار اهمیت دارد. من آنجا را میبینم؛ جادهٔ لغزنده، چراغهای چشمکزن آمبولانس و اتومبیلهای پلیس که در تاریکی ایستادهاند و به کسانی که از آنجا میگذرند هشدار میدهند: تصادف شده است، لطفا آهسته رانندگی کنید. سیلوی را میبینم که پشت ماشین پلیس نشسته است و درحالیکه با آنها صحبت میکند پاهایش را روی سنگفرش خیس میکوبد. من صدایش را نمیشنوم؛ اما میبینم که دارد دلیل مشاجره را برای آنها توضیح میدهد؛ و من میدانم. میدانم. میدانم. میدانم. اگر او با من بود اوضاع بهگونهای دیگر رقم میخورد.»