کتاب پنج زبان عشق برای همسران، راز ماندگاری عشق
معرفی کتاب پنج زبان عشق برای همسران، راز ماندگاری عشق
«پنج زبان عشق برای همسران، راز ماندگاری عشق» نوشته گری چپمن (-۱۹۳۸) کتابی در زمینه روابط بین همسران است که پنج راه را برای تحکیم و بهبود رابطه عاطفی بین همسران پیشنهاد دادهاست.
در قسمتی از فصل چهارم کتاب با عنوان حرفها و جملات تاییدکننده میخوانیم:
یک روش برای ابراز عشق عاطفی، تشویق کردن است. سالامون، نویسندۀ متون حکمت به زبان عبری باستان اینگونه نوشته است: «زبان قدرت زندگی و مرگ دارد» بسیاری از زوجها هرگز به تأثیر فوقالعادۀ زبانی یکدیگر پی نبردهاند.
علاوه بر این سالامون متذکر شد: «اضطراب و نگرانی قلب یک مرد را سنگین کرده و او را آزار میدهد ولی یک حرف عبرتآمیز او را شاد میکند.»
تعریفهای زبانی و یا تشکر و قدردانی در انتقال عشق بسیار مؤثرند. و میتوان بسیار ساده و واضح با جملاتی از این قبل عشق را ابراز کرد:
«با این لباس چقدر شیک به نظر میرسی!»
«همیشه با این لباس اینقدر عالی به نظر میرسی؟!»
«واقعاً دوستت دارم، چرا که همیشه به موقع مرا سر کار میرسانی!»
«به خاطر اینکه امشب برای بچهها هدیه گرفتی تا بتوانم به کارهایم برسم واقعاً ممنونم.»
«به خاطر این که مرد وظیفهشناسی هستی، دوستت دارم و حس میکنم که میتوانم به تو تکیه کنم.»
به نظر شما اگر زن و شوهری به طور مرتب این حرفهای تأییدکننده را از هم بشنوند جو عاطفی زندگیشان چگونه میشود؟
چرا قیمتش نسبت به اونیکی ترجمه اینقدر بالاتره
چرا از اون یکی ترجمه 20,هزار تومن گرون تره اخه؟آدم به شک میوفته🧐🙄🤦
متاسفم که فقط اومدید عنوان کتاب رو عوض کردید و پنج برابر قیمت رو افزایش دادید ولی کتاب فوق العاده ای هست
این کتاب را به همه ی زوج های جوان و همه ی کسانی که میخاند با شخصی رابطه داشته باشند که براشون مهم هست توصیه میکنم بسیار مفیده