کتاب تکههای شکستهی دیروز
معرفی کتاب تکههای شکستهی دیروز
«تکههای شکستهی دیروز» مجموعه داستانهای کوتاهی از معصومه کرمی است. سبک نویسنده در این داستانها خودمانی و دلنشین است و محتوای آنها دلمشغولیهای زندگی است. زندگیهایی که میتوانند زندگی خودمان باشند و ماجراهایی که هر روز دور و برمان جریان دارند.
بخشی از داستان «هدیه عید فطر» را میخوانید:
«گریه میکنم. اما نه حاجتم روا میشود نه اشکم خشک. خدایا خودت به فریاد من و عزیز برس خدایا کمکمان کن. غلام میگوید: «من کاری نکردم میخواستم رضا و امین را از هم جدا کنم. اصلاً نمیدونم چه اتفاقی افتاد. من وسط بودم تا جداشون کنم. به خدا من بیگناهم من که با امین دشمنی نداشتم چاقو رو از رضا گرفتم نمیدانم چطور به امین خورد.» اما حرفهای داداش به جایی نمیرسد. اولیای دم میگویند یا دیه یا قصاص. به هر دری میزنم، هر کاری میکنم، نمیتوانم دیه را جور کنم. ای کاش کاری داشتم تا از محل کارم وام میگرفتم یا دوستانی که از آنها قرض بگیرم. داداش بدش میآمد. نگذاشت من کار کنم یک ساله دیپلم گرفتم در خانه بیکار نشستم. میگوید مگر من مُردم تو کار کنی؟»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تکههای شکستهی دیروز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تکههای شکستهی دیروز |
| موضوع | رمان، داستان ایرانی |