کتاب مستاجر فریدا مک فادن + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۳.۳از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مستاجر

معرفی کتاب مستاجر

کتاب الکترونیکی «مستأجر» (The Housemaid) نوشتهٔ فریدا مک‌فادن با ترجمهٔ رفیع رفیعی صفایی و ویراستاری سعیده قزلو، توسط نشر خلوت منتشر شده است. این رمان معاصر آمریکایی، داستانی پرکشش و معمایی را در بستر زندگی شهری و روابط انسانی روایت می‌کند. «مستأجر» با تمرکز بر زندگی شخصیت‌هایی که ناچار به هم‌خانه‌شدن می‌شوند، به لایه‌های پنهان اعتماد، سوءظن و رازهای شخصی می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مستاجر

این رمان در فضای شهری نیویورک و در دهه‌های اخیر روایت می‌شود و داستان مردی به نام «بلیک پورتر» را دنبال می‌کند که پس از اخراج ناگهانی از شغلش، با بحران مالی و تهدید از دست دادن خانه روبه‌رو می‌شود. او و نامزدش «کریستا» برای حفظ خانه‌شان تصمیم می‌گیرند اتاقی را به یک مستأجر جدید اجاره دهند. ورود افراد غریبه به خانه، به‌ویژه زنی به نام «ویتنی کراس»، آغازگر مجموعه‌ای از اتفاقات غیرمنتظره و تنش‌آلود می‌شود. فضای داستان با طنز، تعلیق و نگاهی دقیق به روابط انسانی و چالش‌های زندگی مدرن آمیخته است. نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، دغدغه‌های مالی، روابط عاطفی و اضطراب‌های ناشی از بی‌ثباتی شغلی، تصویری ملموس از زندگی طبقه متوسط شهری ارائه می‌دهد. «مستأجر» با ریتمی تند و روایت اول‌شخص، مخاطب را به دل ماجراهای شخصیت‌ها می‌برد و در عین حال، مرز میان اعتماد و سوءظن را به چالش می‌کشد.

خلاصه کتاب مستاجر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «بلیک پورتر»، مردی جوان و جاه‌طلب آغاز می‌شود که پس از سال‌ها تلاش، به سمت معاونت بازاریابی یک شرکت بزرگ در نیویورک می‌رسد. اما این موفقیت دیری نمی‌پاید؛ بلیک به اتهام خیانت و افشای اطلاعات شرکت، به‌ناحق اخراج می‌شود و ناگهان همه‌چیز را از دست می‌دهد. او که حالا بیکار و تحت فشار مالی است، همراه نامزدش «کریستا» برای حفظ خانه‌شان تصمیم می‌گیرند اتاقی را به یک مستأجر اجاره دهند. ورود افراد مختلف برای بازدید اتاق، موقعیت‌های طنزآمیز و گاه عجیب ایجاد می‌کند تا اینکه «ویتنی کراس» وارد داستان می‌شود؛ زنی که گذشته‌ای مرموز دارد و حضورش به‌تدریج فضای خانه را تغییر می‌دهد. در پس ظاهر آرام و دوستانه، نشانه‌هایی از بی‌اعتمادی و سوءظن میان اعضای خانه شکل می‌گیرد. روایت با تمرکز بر روابط میان بلیک، کریستا و ویتنی، به تدریج لایه‌های پنهان شخصیت‌ها و رازهای گذشته را آشکار می‌کند، بی‌آنکه پایان داستان را لو بدهد.

چرا باید کتاب مستاجر را خواند؟

این رمان با ترکیب تعلیق روان‌شناختی و طنز تلخ، تصویری از زندگی معاصر و چالش‌های آن ارائه می‌دهد. پرداخت دقیق به جزئیات روابط انسانی، دغدغه‌های مالی و اضطراب‌های ناشی از بی‌ثباتی شغلی، داستان را برای مخاطب ملموس و قابل لمس می‌کند. «مستأجر» با روایت اول‌شخص و ریتمی پرکشش، خواننده را به دل موقعیت‌های پیچیده و گاه غیرمنتظره می‌برد و مرز میان اعتماد و سوءظن را به چالش می‌کشد. این کتاب فرصتی است برای تجربهٔ یک داستان معمایی مدرن که همزمان به مسائل روزمره و روان‌شناختی می‌پردازد.

خواندن کتاب مستاجر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معمایی، داستان‌های روان‌شناختی و روایت‌هایی دربارهٔ روابط انسانی و زندگی شهری مناسب است. همچنین کسانی که دغدغه‌هایی مانند بی‌ثباتی شغلی، مشکلات مالی یا تجربهٔ هم‌خانه‌شدن را داشته‌اند، می‌توانند با داستان ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب مستاجر

«شش ماه پیش درست همین‌جا (طبقه‌ی بیست‌وپنجم برج بلند دفتر مرکزی شرکت بازاریابی "کوبل آند روی" در منهتن، جایی که من کار می‌کنم) مردی ایستاده بود که قصد داشت خودش را به پایین پرت کند. خوشبختانه (یا شاید هم متأسفانه) پنجره فقط حدود هفت، هشت سانت به صورت مایل باز می‌شود. که برای عبور یک مرد بالغ کافی نیست. او تلاش کرد با فشار بیشتر پنجره را باز کند تا بتواند از آن شکاف بیرون برود اما موفق نشد. پیش از آنکه بیست‌وپنج طبقه سقوط کند و جانش را از دست بدهد، نیروهای امنیتی او را گرفتند. حالا هم در یک مرکز توان‌بخشی در فتوگدرماتی می‌گذراند با حضور کار عجیب دیگری که در این‌جور مراکز انجام می‌شود. و حالا من جای او را گرفته‌ام. از همان روز اولی که وارد این شرکت شدم، آرزوی داشتن این شغل را داشتم. جایگاه فوق‌العاده‌ای است. بعد از آنکه کویگلی آن شیرجه‌ی معکوس را امتحان کرد، همه برای تصاحب این سمت رقابت می‌کردند؛ حالا، مال من شده. و دفتر جدیدم؟ بی‌نظیر است! صندلی چرمی پشت میزم چنان قالب ستون فقراتم است که انگار ویژه‌ی من طراحی شده؛ قیمتش هم از قیمت اولین خودرویی که خریدم بیشتر است. کاناپه‌ی چرمی قهوه‌ای اتاق با قفسه‌ی کتابی از چوب گردوی پرویی ست شده که این قفسه دقیقا هم رنگ میز وسط اتاق است؛ انگار همگی از چوب یک درخت ساخته شده‌اند. اما بهترین بخش این دفتر، عنوان روی میز است که با حروف طلایی رو آن نوشته شده: «بلیک پورتر» معاون رئیس.»

الهه
۱۴۰۴/۰۴/۳۱

کتاب درمورد یک مستاجر که یک اتاق ازخونه ای اجاره میکن وماجرا شروع میشه ،خیلی عالی بود خانم مک فادن ذهن خلاقی داره و خواننده رو همیشه سوپرایز میکن ،کتاباش یکی از یکی جذاب تر ،و ترجمه که بی نظیر

SHERLOCK
۱۴۰۴/۰۴/۲۳

یکی از اثرهای زیبای فریدا مک فادن به نام مستاجر که با همان سبک همیشگی و دلنشین خواننده را مجبور میکند تا کاغذ را ورق بزند این نویسنده کاری میکند تا تمام موقعیت های داستان را تصور کنید گویی که

۱۴۰۴/۰۴/۲۳

از آثار خوب فریدا مک فادن. شخصیت پردازی و روند داستان خوبه البته برای کسانیکه آثار مک فادن را دنبال میکنند قابل حدسه ولی غافلگیری خودش را هم داره. ترجمه عالی بود

vadi
۱۴۰۴/۰۴/۲۰

داری کتاب مک فادن رو می خونی پس انتظار داری یه سری اتفاق شگفت انگیز در طول روایت بیفته اما یه جورایی نا امید کننده ست و توضیحاتِ اتفاقات به اندازه ی رمان های قبلی مک فادن جذاب نبود و