دانلود و خرید کتاب معمای ابوالهول جو تاد استنتون ترجمه کتایون مهرآبادی

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب معمای ابوالهول

معرفی کتاب معمای ابوالهول

کتاب الکترونیکی «معمای ابوالهول» (The Sphinx's Riddle) نوشته و تصویرگری «جو تاد استنتون» و با ترجمهٔ کتایون مهرآبادی توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب داستانی تخیلی برای نوجوانان است که با الهام از اسطوره‌ها و افسانه‌های مصر باستان، ماجرای دختری به نام «مارسی» را روایت می‌کند که برای نجات پدرش وارد سفری پر رمز و راز می‌شود. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب معمای ابوالهول

«معمای ابوالهول» اثری داستانی و تصویری است که فضای آن در مصر باستان و میان اهرام و خدایان افسانه‌ای می‌گذرد. کتاب با زبانی روایی و تصاویری رنگی، ماجرای مارسی را دنبال می‌کند که با ترس‌هایش روبه‌رو می‌شود و در جستجوی پدرش، وارد دنیایی پر از معما و خطر می‌گردد. این کتاب در قالب داستانی ماجراجویانه، عناصر اسطوره‌ای و معمایی را با هم ترکیب کرده و مخاطب را به سفری خیالی میان خدایان مصر، ابوالهول و رازهای شب می‌برد. فضای کتاب، همزمان با روایت داستان، به موضوعاتی مانند شجاعت، غلبه بر ترس و اهمیت خانواده می‌پردازد. انتشار این کتاب در سال ۱۴۰۳ و تصویرگری جذاب آن، اثری مناسب برای نوجوانان و علاقه‌مندان به داستان‌های فانتزی و اسطوره‌ای فراهم آورده است.

خلاصه کتاب معمای ابوالهول

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی مارسی برونستون آغاز می‌شود؛ دختری که از تاریکی می‌ترسد و شب‌ها سایه‌های اتاقش را هیولاهایی ترسناک تصور می‌کند. پدر مارسی، آرتور، ماجراجویی کهن است و خاطراتی از سفرهایش برای مارسی تعریف می‌کند، اما مارسی این داستان‌ها را باور ندارد. روزی آرتور تصمیم می‌گیرد مارسی را به اولین ماجراجویی‌اش ببرد و او را به غاری می‌برد، اما مارسی از ترس وارد غار نمی‌شود و پدرش ناامید بازمی‌گردد. پس از مدتی، مارسی متوجه می‌شود پدرش ناپدید شده و با جستجو در اتاق کار او، دفتر خاطراتش را پیدا می‌کند. او درمی‌یابد که پدرش برای یافتن کتابی باستانی به مصر رفته و در دام ابوالهول گرفتار شده است. مارسی با کمک پرهای جادویی و خروسی افسانه‌ای، راهی مصر می‌شود و با خدایان مصر، از جمله تات و رع، روبه‌رو می‌گردد. او باید معمای ابوالهول را حل کند، از تله‌ها جان سالم به در ببرد و با مار عظیمی مقابله کند تا پدرش را نجات دهد. در این مسیر، مارسی با شجاعت و درستکاری، بر ترس‌هایش غلبه می‌کند و درمی‌یابد که حتی در تاریکی هم می‌توان راهی به سوی نور پیدا کرد.

چرا باید کتاب معمای ابوالهول را خواند؟

این کتاب با ترکیب داستانی ماجراجویانه و عناصر اسطوره‌ای، مخاطب را به دنیایی پر از رمز و راز می‌برد. روایت تصویری و داستانی آن، علاوه بر سرگرمی، به موضوعاتی مانند شجاعت، غلبه بر ترس و اهمیت خانواده می‌پردازد. «معمای ابوالهول» فرصتی برای آشنایی با افسانه‌های مصر باستان و تجربهٔ یک سفر خیالی است که می‌تواند تخیل نوجوانان را تقویت کند و آن‌ها را به فکر کردن دربارهٔ ترس‌ها و راه‌های مقابله با آن‌ها وادارد.

خواندن کتاب معمای ابوالهول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان ۱۰ سال به بالا که به داستان‌های ماجراجویانه، اسطوره‌ای و فانتزی علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که با ترس‌های شخصی دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا به دنبال داستان‌هایی دربارهٔ شجاعت و غلبه بر موانع هستند، گزینهٔ خوبی به شمار می‌آید.

بخشی از کتاب معمای ابوالهول

«مارسی جلوی پای موجود عجیبی که روی تخت فرمان‌روایی بزرگی نشسته بود، فرود آمد.خدای دانش و ماه.دختر جان، من می‌دانم پدرت آن‌قدر ماجراجو بود که جرأت کرد به درون راهروهای ابوالهول پا بگذارد؛ به امید این که کتاب مرا به دست بیاورد. به گمانم او این کتاب را برای رها کردن تو از ترست از تاریکی می‌خواهد. بدان که هر که این کتاب را داشته باشد، همه‌ی رازهای جهان را خواهد دانست.اما درست مانند همه‌ی کسانی که پیش از او آمدند، او نیز خطرها را دست کم گرفت. تو تنها در صورتی که بتوانی معمای ابوالهول را حل کنی، به درون آرامگاه بروی، از تله‌های من جان به‌در ببری و مار را شکست بدهی، می‌توانی پدرت را آزاد کنی.»