کتاب چغلک
خواندن نظراتمعرفی کتاب چغلک
کتاب الکترونیکی «چغلک» از زینب محمدزاده - سنجاق. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
سابقه دارها (جلد دوازدهم، اون یک نفر)![]()
آرون بلیبی
معماهای هوش؛ هوش فضایی (جلد دوم)داریوش صادقی
دُررالکلام فاطمی سلامالله علیها؛ جلد چهارمسیدحسین اسحاقی
دروازه سرنوشتآگاتا کریستی
زندگی منآناتول فرانس
والد سالم، فرزند سالمدنیس وی اسمیت
راهنمای کاربردی تهیه تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دورحامد بیدل
یک فیلم، یک جهان؛ سوسپیریاالکساندرا هلر - نیکلاس
قصه آقا خرسه و فرانکیمهرسام قنبری مهربانی
شیوه های فعلی و نوآوری در بسته بندی گوشتگروه نویسندگان
شل شده پلک چشماتزهرا موسوی
اصول بازار سرمایه، امور مالی شرکتیرضا کیانی
سابقه دارها (جلد سیزدهم، بریم سر اصل مطلب)آرون بلیبی
فتوحات مکیه جلد ۱۵اکبر محی الدین ابن عربی
خلاصه الاشعار و زبده الافکار (بخش قزوین، گیلان و دارالمرز و نواحی آن)میرتقیالدین کاشانی
تاثیر نعناع بر چاقیروناک نامداری
نسیم های گره گشا (دفتر اول)مجتبی فاطمی
جادوی پولیالمار شاخت
سراب بی پایانداود سعیدی سرخه ریزی
افسون تکنیک سیدعلی روح الامین
طراحی و پیاده سازی نظام یکپارچه تدوین اهداف و برنامه های HSE بر مبنای رویکرد مدیریت عملکرد در سازمان های معدنی و صنعتیرشید خضری پورقرائی
سرزمین موعودمهشید خوارزمی
تشواد سهیل قطبی نژاد
گرامر زبان کره ای در جداول و تمرینات حمید خاکزاد
کلیدهای طلایی، سوالات حقوق ثبت آزمون های سردفتری و مرکز وکلای قوه قضاییهرحمان قربانی درزی محله
ازاد باش و برای عشق بمیر حالا دیگه برای منم چغلک الگو شده خیلی قشنگ بود هرچقدر که اول کتاب بخاطر سبک طنزش خندم میگرفت اخرش کلی بغضی شدم و گریم گرفت
چغلک، روحی سرسخت در تنی از جنس پر... روان خوشخوان و اثر بخش، خواندن این داستان رو به همه کسانی که دل پروانه ای و با محبت دارند پیشنهاد میکنم.
قشنگ بود
نویسنده محترم قلم بسیار زیبا و طنز آمیزی دارد ، که این ویژگی باعث شده خواننده در کنار کنجکاوی برای ادامه داستان حال و هوای خوشی برای خواننده ایجاد شود . در بخشی از این کتاب میخوانیم : بله؛ دقیقا دارم
کتاب بینظیری بود و به شدت احساسات من رو برانگیخت. خیلی دوست داشتنی بود ممنون از نویسنده
دوستش داشتم و از نظر من داستان قشنگی بود 🌌