معرفی و دانلود کتاب خودت باش! pdf + خلاصه رایگان

کتاب خودت باش!

۳.۸(از ۵۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خودت باش!

کتاب خودت باش! نوشته پیتر اچ. رینُولدز و ترجمه آزاده کامیار است. کتاب خودت باش! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب خودت باش!

این کتاب به شما کمک می‌کند که خودتان باشید؟ چطوری؟

رینولدزر در این کتاب به کودکان می‌آموزد که سعی کنند نیروهای درون خود را بیدار کنند. به کنجکاوی خود بها بدهند، شاد باشند، مهربان و خاص و متفاوت باشند و استعدادهایشان را از همان کودکی بشناسند و به دنبالش بروند تا بتوانند خودشان باشند. چون به قول نویسنده خود بودن بهترین کاری است که همه ما باید انجام دهیم

خواندن کتاب خودت باش! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

گروه سنی الف و ب مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خودت باش! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خودت باش!
موضوع:داستان کودک و نوجوانان، دانستنی‌های کودک و نوجوان، روان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسنده:پیتر اچ. رینولدز
تعداد صفحه‌ها:۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۸۵۰۰۰ تومان

bahareh zolfaghar
۱۴۰۲/۱۰/۰۴

خیلیا در نقد کتاب نوشته بودن که کتاب مثل کتابهای روانشناسی زرده و خیلی شعاریه اما به نظر من کتابهای کودکان که تفکر مثبت رو به بچه ها توصیه میکنه خیلی هم خوبه چون بچه ها دنیاشون و باوراشون با...بیشتر

حنانه
۱۴۰۲/۰۷/۱۲

من به شخصه تصویر سازی کتاب رو خیلی دوست داشتم ولی از متنش چندان خوشم نیومد. فکر نمیکنم برای بچه ها مفید باشه و خیلی چیزی بهشون یاد بده.

Elham jannesari
۱۴۰۱/۱۲/۲۲

کتاب خوبیه ولی بیش از حد شعاریه. شبیه این کتابای زرد موفقیت.

tarlan
۱۴۰۱/۱۲/۰۸

عالی بود. من دوستش داشتم.

۱۴۰۳/۱۰/۳۰

عالی بود

آلاسکا🍯
۱۴۰۳/۱۰/۱۵

بسیار مفید و آموزنده. صفحه اول سورپرایز بود با کلی صفات مثبت. جوری که بنویسی و هر روز به خودت یا هرکسی دوست داری، بگی اینارو و یجورایی تلقین کنی با حسن ظن. متن هم خوشم اومد و متن پخته ای داره. شجاع...بیشتر

Payam Ebrahimi
۱۴۰۲/۰۷/۰۶

اوج ابتذال رینولدز. آدم باورش نمیشه نویسنده‌ای با آثار درخشانی مثل «نقطه» و «رنگ آسمان» به نوشتن بیانیه‌های مبتذل روآورده باشه.

Rocsania.kids
۱۴۰۲/۰۶/۰۱

عالی نویسندش کاراش حرف نداره

nazi.habi
۱۴۰۱/۰۱/۰۱

رینولدز کلا کارش درسته. همه کتاباش خوبه.

amir_gh.8
۱۴۰۵/۰۲/۰۷

خودت باش یا خودت نباش! اینکه شعاریه یا شبیه کتاب های روانشناسیه زرد توجهم رو جلب نکرد چیزی که برام عجیب بود این بود برای انسان کلی نسخه پیچیده بود تا بیشتر از اینکه خودشون باشن خودشون نباشن🤷

پانیذ خیریه
۱۴۰۴/۱۲/۲۵

بزرگسالم و برای پیشنهاد به دانش آموزانم این کتاب رو خوندم اما حال خودم به قدری خوب شد و تلنگرهای عمیقی زد که به همه پیشنهادش میکنم.

۱۴۰۴/۱۲/۲۵

آدرس ندادم

*samira*^-^
۱۴۰۴/۱۲/۱۵

خوشم نمیاد

Z.kazemi
۱۴۰۴/۱۰/۲۱

دوستش داشتم. به قول کتاب: هر روز فرصت تازه‌ای است تا بیشتر خودت باشی! ارزشش رو داره که برای بچه‌ها بخونیمش.

Yasna
۱۴۰۴/۱۰/۲۰

این کتاب شاید برای جوان‌ها خوب باشه اما برای کودکان؟! فکر نمی‌کنم منظور نویسنده رو به شکل درستی برداشت کنند. هرچند حتی مطمئن نیستم خود نویسنده هم متوجه بعضی نکات شده باشه! مثلا در ابتدای کتاب انواع ویژگی‌های متفاوت آدم‌ها آورده...بیشتر