دانلود و خرید کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان جمال قمری
تصویر جلد کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

معرفی کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

معرفی کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

کتاب الکترونیکی «سخنرانی جذاب و طنز در بیان (۷۰ راهکار عملی برای خنداندن و مجذوب ساختن مخاطب)» نوشتهٔ جمال قمری و منتشرشده توسط انتشارات لیوسا، اثری کاربردی در حوزهٔ مهارت‌های سخنرانی و فن بیان است. این کتاب با تمرکز بر استفاده از طنز و جذابیت در سخنرانی، راهکارهایی را برای بهبود ارتباط با مخاطب و افزایش تأثیرگذاری ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

این کتاب به بررسی مهارت سخنرانی با رویکردی ویژه به طنز و جذابیت می‌پردازد و تلاش دارد خلأ موجود در منابع آموزشی این حوزه را پر کند. نویسنده، با تکیه بر تجربیات شخصی و حرفه‌ای خود در زمینهٔ آموزش، مذاکره و سخنرانی، مجموعه‌ای از راهکارهای عملی را گردآوری کرده است. کتاب در دوره‌ای نوشته شده که نیاز به مهارت‌های ارتباطی و سخنوری بیش از پیش احساس می‌شود و بسیاری از افراد با اضطراب و چالش‌های سخنرانی در جمع مواجه‌اند. «سخنرانی جذاب و طنز در بیان» ابتدا به اصول پایهٔ سخنرانی می‌پردازد و سپس به‌صورت گام‌به‌گام، تکنیک‌هایی برای استفاده از طنز، داستان‌گویی، مدیریت استرس و جلب توجه مخاطب ارائه می‌دهد. نویسنده با اشاره به تجربیات واقعی و تحلیل رفتار سخنرانان موفق، تلاش می‌کند تا خواننده را با مسیر رشد و یادگیری این مهارت آشنا کند. کتاب علاوه بر آموزش، به جنبه‌های روان‌شناختی و اجتماعی سخنرانی نیز توجه دارد و راهکارهایی برای غلبه بر ترس و افزایش اعتمادبه‌نفس پیشنهاد می‌دهد.

خلاصه کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

این کتاب با طرح این پرسش آغاز می‌شود که چرا بسیاری از افراد از سخنرانی در جمع هراس دارند و چگونه می‌توان این ترس را به مهارتی ارزشمند تبدیل کرد. نویسنده ابتدا تجربیات شخصی خود از دوران کودکی و نوجوانی را روایت می‌کند و نشان می‌دهد که مهارت سخنرانی اکتسابی است. سپس به اصول اساسی سخنرانی حرفه‌ای می‌پردازد؛ از شناخت مخاطب و هماهنگی با برگزارکننده تا تعیین اهداف و پیام‌های اصلی سخنرانی. در ادامه، راهکارهایی برای جذاب‌تر کردن سخنرانی ارائه می‌شود؛ از جمله استفاده از طنز، داستان‌های شخصی، لطیفه‌ها، تصاویر و ویدئوهای بامزه، و حتی بازیگری روی صحنه. کتاب بر اهمیت شروع و پایان قوی سخنرانی، مدیریت زمان، استفاده از رسانه‌های مختلف و برقراری ارتباط چشمی تأکید دارد. همچنین به تکنیک‌هایی مانند بداهه‌گویی، استفاده از قانون «۳»، خلق تصاویر ذهنی و مدیریت استرس اشاره می‌شود. نویسنده توصیه می‌کند که سخنرانان به جای تلاش برای راضی‌کردن همه، بر انتقال پیام و ایجاد لحظات به‌یادماندنی تمرکز کنند. در نهایت، کتاب با ارائهٔ ۷۰ راهکار عملی، مسیر تبدیل شدن به یک سخنران جذاب و تأثیرگذار را ترسیم می‌کند.

چرا باید کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ راهکارهای مشخص و قابل اجرا، به مخاطب کمک می‌کند تا مهارت سخنرانی خود را ارتقا دهد و با استفاده از طنز و جذابیت، ارتباط مؤثرتری با مخاطبان برقرار کند. تمرکز بر تجربیات واقعی و مثال‌های ملموس، خواننده را با چالش‌ها و راه‌حل‌های عملی آشنا می‌سازد. همچنین، کتاب به جنبه‌های روانی و اجتماعی سخنرانی توجه دارد و ابزارهایی برای غلبه بر اضطراب و افزایش اعتمادبه‌نفس ارائه می‌دهد. برای کسانی که به دنبال بهبود فن بیان و تأثیرگذاری در جمع هستند، این کتاب می‌تواند منبعی کاربردی باشد.

خواندن کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال تقویت مهارت سخنرانی، فن بیان و ارتباط مؤثر با جمع هستند؛ از جمله سخنرانان، مجریان، معلمان، مدیران، دانشجویان و هر کسی که در موقعیت‌های اجتماعی نیاز به ارائهٔ محتوا دارد یا با اضطراب سخنرانی مواجه است.

فهرست کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

- مقدمه و سخنی با خواننده: روایت تجربهٔ شخصی نویسنده از مسیر یادگیری سخنرانی و اهمیت مهارت‌آموزی در این حوزه.- اصول پایهٔ سخنرانی: بررسی ضرورت سخنرانی، شناخت مخاطب، هماهنگی با برگزارکننده و تعیین اهداف و پیام‌های اصلی.- راهکارهای جذاب‌سازی سخنرانی: تکنیک‌هایی برای استفاده از طنز، داستان‌گویی، لطیفه، تصاویر و ویدئوهای بامزه، و ایجاد لحظات به‌یادماندنی.- مدیریت استرس و اعتمادبه‌نفس: راهکارهایی برای غلبه بر اضطراب، مدیریت زمان، استفاده از رسانه‌های مختلف و برقراری ارتباط چشمی.- ۷۰ راهکار عملی: مجموعه‌ای از نکات و تکنیک‌های کاربردی برای خنداندن و مجذوب ساختن مخاطب، از بداهه‌گویی تا بازیگری روی صحنه و استفاده از قانون «۳».

بخشی از کتاب سخنرانی جذاب و طنز در بیان

«در کودکی، بسیار خجالتی بودم و دوران نوجوانی در برقرار کردن ارتباط معمولی با دیگران مشکل داشتم. بسیار مطالعه می‌کردم و بخش زیادی از زمان را به کتاب خواندن اختصاص می‌دادم. در یازده‌سالگی حتی درس‌های خشک و خسته‌کنندهٔ مدرسه را قربانی جلدهای زیبای طیف بزرگ کتاب‌های مورد علاقه‌ام می‌کردم که از میشل استروگف، رابینسون کروزوئه و مرد نامرئی آغاز شد و کم‌کم به ژرفنا، بوف کور، مسخ و بیگانه رسید. اما آنجا که هنگام صحبت کردن با آدم‌ها فرامی‌رسید، یا قصد می‌کردم آنچه از کتاب‌ها می‌فهمیدم را برای دیگران بازگو کنم، گویی الکن می‌شدم. در پانزده سالگی به این بیت شعر برخوردم که احساس می‌کردم وصف حال من است:من گنگ خوابدیده و عالم تمام کرمن عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنشدر شانزده‌سالگی به ریاضیات علاقه‌مند شدم و اوقاتم یا به شعر و ادبیات یا ریاضیات می‌گذشت. پیشرفت چشمگیری در ریاضی داشتم و همکلاسی‌هایم در مدرسه سؤالاتشان را با من مطرح می‌کردند و به تدریج در هفده - هجده سالگی، تبدیل به معلم ریاضی دوستان و همشاگردی‌هایم شدم. پس از آغاز دوران دانشجویی، همچنان به‌عنوان معلم خصوصی به دیگران آموزش می‌دادم. تا اینکه در پاییز سال ۱۳۷۹، اولین کلاس گروهی من در دانشگاه علمی - کاربردی برگزار شد، یکی از سخت‌ترین روزهایم در تدریس، کلاسی غیرخصوصی و برای یک جمع نسبتا بزرگ حدود چهل نفر. هیچ‌گاه به‌خاطر نیاوردم که چگونه آن روز تمام شد و چهار ساعت را سپری کردم. تنها چیزی که خیلی خوب و دقیق در یادم مانده، مجموعه‌ای از احساسات سخت و آزاردهنده بود که گریبان من را رها نمی‌کرد. با وجود تمام مشقت‌هایی که صحبت کردن در جمع برای من ایجاد می‌کرد و به‌رغم اضطراب کشنده‌ای که تجربه می‌کردم، علاقهٔ وصف‌ناشدنی من به کار معلمی، عامل برانگیزاننده‌ای بود که قدم‌هایم در این مسیر را ثابت‌تر می‌کرد. من به چیزی علاقه داشتم که از آن می‌ترسیدم. کاری را دوست داشتم که در من ایجاد اضطراب می‌کرد. یک مسیر طولانی و مملو از یادگیری، مبارزه، سعی، خطا و تمرین را سپری کردم تا بتوانم به‌راحتی به کار مورد علاقه‌ام بپردازم.»