کتاب همیشه تندرست و شاداب باشید
معرفی کتاب همیشه تندرست و شاداب باشید
میوهها و سبزیها گستردهترین گیاهانی هستند که بخش بزرگی از نیازهای خوراکی ما را برآورده میسازند. ارزش خوراکی میوهها و سبزیها به اندازهای چشمگیر است که خوردن آنها از نیازهای پایه برای همه گروههای سنی به شمار میرود. به گونهای که هیچ گروه دیگری از خوراکیها نمیتواند جایگزین میوهها و سبزیها در رژیم خوراکی روزانه گردد. از این رو کنار گذاری برخی از آنها با انگیزه کاهش وزن یا پیشگیری و کنترل بیماریها، بدون بررسیهای پزشک یا کارشناس رژیم درمانی میتواند زمینه کمبود ویتامینها، مواد معدنی یا دیگر مواد با ارزشی باشد که پیامد آن ناتوانی و سختتر شدن درمان یا دچار شدن به دیگر بیماریها و پیری زودرس است..
«همیشه تندرست و شاداب باشید» با ترجمه مهندس هایده مطهری ،کارشناس برجسته مشاوره در صنعت مواد غذایی به راستی گنجینهای از ارزش خوراکی و شیوه آمادهسازی بیش از ۲۰۰ آمیخته آب میوهها، آب سبزیها و پورههای نیروبخش است که در سه بخش جداگانه دستهبندی گردیدهاند.
در این میان برای آگاهی بیشتر، چکیدهای از ویژگی میوهها و سبزیها، گردآوری و به آغاز هر بخش و بندهای کتاب افزوده شدهاست، این کتاب راهنمایی برای شماست تا به آسانی بتوانید هر روز یک یا چند توشیدنی را برای خود، خانواده یا آشنایان آماده کنید و با نوشیدن آنها همیشه سرزنده، پرانرژی و نیرومند بمانید.