کتاب ملودی زندگی هستی باقری + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:هستی باقری
انتشارات:انتشارات رزا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ملودی زندگی

کتاب ملودی زندگی، نوشته هستی باقری و منتشرشده توسط نشر رزا، داستانی درباره‌ی یک دختر جوان ایرانی است که در مسیر آرزوهایش با پیچ‌و‌خم‌های فراوانی روبه‌رو می‌شود. این رمان با محوریت موضوعات مانند مهاجرت، خانواده، دوستی و تجربه‌های تازه، تصویری از چالش‌های نسل جوان در مواجهه با تغییرات بزرگ زندگی ارائه می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ملودی زندگی

کتاب ملودی زندگی، اثری داستانی است که در فضای جامعه‌ی ایران و فرانسه روایت می‌شود و به زندگی دختر جوانی به نام تمنا مهراد می‌پردازد. داستان از زبان اول‌شخص بیان می‌شود و خواننده را با دغدغه‌ها، آرزوها و روابط خانوادگی و دوستانه‌ی شخصیت اصلی همراه می‌کند. مهاجرت، تلاش برای موفقیت، تجربه‌ی زندگی در غربت و مواجهه با فرهنگ‌های متفاوت، ازجمله موضوعات محوری این رمان هستند. نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، احساسات و روابط شخصیت‌ها، تصویری ملموس از چالش‌های جوانان ایرانی در مسیر رشد و استقلال ارائه می‌دهد. فضای داستان، هم در ایران هم در فرانسه، با توصیف دقیق محیط، آدم‌ها و اتفاقات ترسیم شده است. کتاب حاضر به موضوعات اجتماعی و فرهنگی نیز پرداخته و در خلال رخدادهای اصلی داستان، نگاهی به تفاوت‌ها و شباهت‌های فرهنگی میان ایران و اروپا نیز دارد.

خلاصه داستان ملودی زندگی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان حاضر با معرفی تمنا مهراد، دختر جوانی که در آزمون گریمور برتر نفر اول می‌شود و فرصت سفر به فرانسه را به‌دست می‌آورد، آغاز می‌شود. موفقیت در آزمون و آماده‌شدن برای مهاجرت، نقطه‌ی عطفی در زندگی او به‌شمار می‌آید. تمنا و دوستش، باران، برای ادامه‌ی تحصیل و کارآموزی به فرانسه می‌روند و با چالش‌های جدیدی روبه‌رو می‌شوند: دوری از خانواده، مواجهه با فرهنگی متفاوت، تلاش برای سازگاری و تجربه‌ی دوستی‌ها و روابط تازه. در فرانسه، تمنا با شخصیت‌هایی مانند آصف، ساندرا و آرژان آشنا شده و درگیر ماجراهایی می‌شود که او را با بحران‌های شخصی و اجتماعی مواجه می‌کنند. روابط خانوادگی، دلتنگی برای وطن، بیماری مادر و مشکلات دوستان، تمنا را در مسیر بلوغ و استقلال قرار می‌دهند. داستان با تمرکز بر احساسات، تردیدها و امیدهای تمنا، تصویری از رشد فردی و اجتماعی او ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب ملودی زندگی را خواند؟

این رمان با روایت زندگی یک دختر جوان ایرانی، تجربه‌های مهاجرت، دوستی، خانواده و مواجهه با فرهنگ‌های متفاوت را به تصویر می‌کشد. خواننده با دغدغه‌ها و احساسات شخصیت اصلی همراه شده و در خلال ماجراها، با چالش‌های نسل جوان در مسیر استقلال و خودشناسی آشنا می‌شود. کتاب حاضر علاوه‌بر داستان‌پردازی، به موضوعات اجتماعی و فرهنگی نیز پرداخته و تصویری از تفاوت‌ها و شباهت‌های زندگی در ایران و اروپا ارائه می‌دهد. خواندن این کتاب می‌تواند برای کسانی که به داستان‌های معاصر با محوریت مهاجرت و رشد فردی علاقه دارند، مفید باشد.

خواندن کتاب ملودی زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این اثر برای نوجوانان و جوانانی که دغدغه‌ی مهاجرت، تحصیل در خارج و... را دارند، مناسب است؛ همچنین به علاقه‌مندان داستان‌های معاصر ایرانی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب ملودی زندگی

«کلاس که تموم شد استاد ما سه تا رو صدا زد و بهمون تبریک گفت و بعد هم اضافه کرد تا دو ماه دیگه آماده باشیم. همراه باران از کلاس خارج شدیم. هوا بارونی بود. باران چقدر وقتی بارون میومد جدی می‌شد و مهربون‌تر. می‌گفت: جزء اقلیت کسایی هستم که اسمم رو دوست دارم و ممکن نیست بارون بیاد و من نرم زیر بارون و خیس نشم. می‌گفت: وقتی بارون میاد دوست دارم زیرش بدوم حتی اگه خیس بشم و از وقتی کتاب تعویض سرنوشت نوشته پروین داوری رو خوندم بیشتر شیفته اسمم شدم؛ چون درکتابش نوشته بود «وقتی باران می‌بارد مادرم چترش را روی سرم می‌گیرد تا خیس نشوم، حتی اگر خودش خیس شود؛ ولی نمی‌داند من دوست دارم زیر باران بدوم ...»