کتاب شهری پر از مهربانی و مبارزه
خواندن نظراتمعرفی کتاب شهری پر از مهربانی و مبارزه
«شهری پر از مهربانی و مبارزه» نوشتهی داود امیریان (-۱۳۴۹) و با تصویرگری سیدمصطفی حسینی، جلد دوم از مجموعهی زندگانی حضرت محمد است که در قالب داستانی مصور به گوشههای کمتر دیدهشدهی زندگانی پیامبر اسلام (ص) میپردازد.
در مصاف گرگها![]()
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۹ ـ یک شنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۸ ـ شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۷ ـ پنج شنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۶ ـ چهارشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۵ ـ سه شنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲![]()
عالللییییی
کتاب عالیییی بوووددددد👌👌👌خیلی چیز های مفید یاد گرفتم، امیدوارم شما هم بخونید ولذت کافی رو ببرید🌟🌟🌟🌟
کتاب خیلی خوبیه ولی عالی عالی نیس البته باید بگم اول کتاب در مصاف گرگ ها رو بخونید بعد این کتاب رو
خدایا فرصت بندگی و عبادت خودت همچون محمد(ص) و علی(ع) به ما عطا بفرما🤲🏻 کتاب رو از دست ندیدددد...
عالیه. حتما بخونید
کتاب عالی است. البته باید بگم که من هنوز کاملاً این کتاب رو مطالعه نکردم و صفحه ۲۴۴ هستم، اما خیلی خوشم اومد. این کتاب رو همه نوجوون ها باید مطالعه بکنند. این کتاب از هجرت پیامبر از مکه به
روایت های دوست داشتنی و درس آموز با نوشتاری جذاب و فوق العاده که آدم رو لحظه به لحظه بیشتر شیفته پیامبر و امیرالمومنین میکنه🥺❤️
این کتاب خیلی خوبه و سه تا هست اولین کتاب در مصاف گرگ هاست دومین کتاب همینه وسومی مقابله با پیمان شوم که همشو داوود امیریان نوشته .
کتاب خوبی هست حتما هر ۳ تاشو بخونین کلا آثار آقای امیریان خوبه و جذاب مخصوصا دفاع مقدس
خیلی باحاله شاید بهترین کتابی باشه که تا حالا خوندم اما بنده خود کتاب رو بیشتر پیشنهاد می کنم