کتاب زینب
سفیر عشق
معرفی کتاب زینب
کتاب زینب سفیر عشق نوشته مریم تنباکویی یک کمیک است که به زندگی و رفتار حضرت زینب میپردازد. این کتاب روایت را از پیش از شروع واقعه عاشورا شروع میکند و تا سفر به کوفه دیدار یزید آن را ادامه میدهد. کتاب با تصاویر جذاب و داستانی گیرا خواننده را با خودش همراه میکند و کمک میکند کودکان و نوجوانان با یکی مهمترین و تاثیرگذارترین شخصیتهای اسلام آشنا شوند. زنی که توانست در دربار یزید بایستد و از خون برادرش و تمام شهدای کربلا حرف بزند.
خواندن کتاب زینب را به چه کسانی پیشنها میکنیم
ایم کتاب را به تمام کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زینب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | زینب |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۸۵۶۶۹۳۹ |
| تعداد صفحهها: | ۸۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

عالی عالی عالی... کتاب عالی حتی واسه بزرگسالان. فوق العاده هست تصویرگری همراه با متن جذاب و گیرا. واسه من تجربه ی عالی بود که کربلا رو اینطوری بیشتر شناختم❤
فقط در چند کلمه؛ شگفتانگیز، زیبا، حقیقت
کتاب رو حتما خریداری کنید می ارزه خیلی تصویرگری خیلی خوبی داشت
خیلی جالبه ولی باید با یه بزرگتر خونده بشه
فقط میشه گفت امان از دل زینب😔
سلام دوستان توجه داشته باشید نکته ای که ممکنه خیلی به اون توجه نکرده باشید اینه که امام حسین حج رو تبدیل به عمره نکرد. چون اولا قبلا به حج واجب انجام داده بودن و دوم اینکه عمره تمتع نبود...بیشتر
خیلی خوب بود داستان از روز اول محرم تا بعد ماجرای عاشورا شروع میشه
کتاب به خوبی مصیبت کربلا رو به تصویر کشیده بود. اگر کتاب مصور دوست دارید حتماً توصیهش میکنم. 👌
بسیار عالییییی پیشنهاد میکنم حتما بخوانید!
طراحیش چندان به دلم ننشست میتونست خیلی جذاب تر و زیباتر باشه. ولی متنش خوبه. اما سوالی که برام پیش اومد اینکه چرا در کتاب اشاره ای به حضرت رقیه نشده ؟
تصویرگری و گرافیک عالی
من واقعا خیلی خیلی این کتاب رو دوست دارم من همیشه کنجکاو بودم زندگی امام حسین علیه السلام را بدانم سلام بر حسین شهید