تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها
معرفی کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها
معرفی کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها
کتاب الکترونیکی «سطل بزرگ عسل خرسها» (The Big Honey Hunt) نوشتهٔ استن برنستین و جن برنستین با ترجمهٔ فلورا وجدانی و نشر رمن، داستانی کودکانه دربارهٔ خانوادهای از خرسهاست که به دنبال عسل میروند. این کتاب در دستهٔ داستانهای حیوانات برای گروه سنی ب قرار میگیرد و با تصاویر رنگی و روایت ساده، ماجرای جستوجوی عسل را به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها
«سطل بزرگ عسل خرسها» اثری تصویری و داستانی برای کودکان است که نخستین بار در دههٔ ۱۹۶۰ میلادی منتشر شد و از همان ابتدا به عنوان یکی از کتابهای محبوب مجموعهٔ «خرسهای برنستین» شناخته شد. این کتاب با محوریت خانوادهای از خرسها، به ماجرای جستوجوی عسل میپردازد و در قالب داستانی ماجراجویانه، روابط خانوادگی، کنجکاوی کودکانه و تلاش برای حل مسئله را به تصویر میکشد. تصاویر رنگی و روایت گفتوگومحور، فضای شاد و پرتحرکی را برای مخاطب کودک فراهم میکند. این کتاب بخشی از مجموعهای است که هر جلد آن به ماجرایی تازه از این خانوادهٔ خرسها میپردازد و با زبان و تصویرسازی خاص خود، دنیای کودکانه را بازتاب میدهد. در این داستان، پدر و پسر خرس با همکاری و گاهی اشتباه، به دنبال یافتن عسل هستند و در این مسیر با موقعیتهای طنزآمیز و آموزنده روبهرو میشوند.
خلاصه کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با تمامشدن عسل خانهٔ خرسها آغاز میشود. پدر خرس تصمیم میگیرد به جای خرید عسل از مغازه، خودش به همراه پسرش به دنبال عسل برود. آنها با سطل بزرگشان راهی جنگل میشوند و پدر خرس با اعتماد به نفس، مسیرهای مختلف را امتحان میکند تا کندوی عسل پیدا کند. در طول مسیر، پسر خرس بارها پیشنهاد میدهد که زنبورها را دنبال کنند، اما پدر خرس اصرار دارد راه خودش را برود. آنها چندین بار به درختان اشتباهی میرسند و با موقعیتهای خندهدار و گاهی خطرناک روبهرو میشوند. در نهایت، پدر خرس متوجه میشود که باید به حرف پسرش گوش کند و زنبورها را دنبال کند تا به کندوی واقعی عسل برسند. داستان با بازگشت آنها به خانه و تجربهای تازه برای هر دو خرس به پایان میرسد، بدون آنکه پایان ماجرا به طور کامل افشا شود.
چرا باید کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها را خواند؟
این کتاب با روایت ماجرایی ساده و طنزآمیز، به کودکان نشان میدهد که همکاری، گوشدادن به پیشنهاد دیگران و تجربهکردن اشتباهات، بخشی از مسیر یادگیری است. تصاویر رنگی و جذاب، همراه با دیالوگهای کوتاه و قابل فهم، فضای مناسبی برای همراهی کودک با داستان ایجاد میکند. همچنین، داستان به شکل غیرمستقیم به اهمیت توجه به راهنمایی و تجربهٔ دیگران اشاره دارد و میتواند بهانهای برای گفتوگو میان والدین و کودکان دربارهٔ حل مسئله و کار گروهی باشد.
خواندن کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب (پیشدبستانی و سالهای ابتدایی دبستان) مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال داستانهایی با محوریت خانواده، ماجراجویی و آموزش غیرمستقیم مهارتهای اجتماعی هستند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب سطل بزرگ عسل خرس ها
«ما عسلمون رو خوردیم. همش رو تموم کردیم. الان دیگه هیچی عسل تو سطلمون نیست. برو عسل بخر. این دفعه بیشتر بخر. برو از مغازه عسل بخر. اما من میدونم از کجا عسل بیارم. بیا بریم فرس کوچولو. عسل تموم شده. باید بریم عسل بخریم. این هم مغازهٔ عسلفروشی. ولی فرس کوچولو از مغازه نمیخرد. اگه تو یه فرس باهوش باشی، میدونی که عسل رو باید از کندو بیاری. بابا چطوری عسل بیارم؟ به من یاد بده... اگه میخوای یاد بگیری و فرس باهوشی هستی، باید دنبال یه زنبور راه بیفتی. زنبورها عسلهاشون رو توی کندوهاشون و بین درختهای جنگل قایم میکنند. به همین خاطر باید یه زنبور رو دنبال کنیم. به عسل میرسیم. بابا اون زنبوره؟ داره ویز ویز میکنه. پس باید اون زنبوره رو دنبال کنیم.»