تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب گردش خرس ها
معرفی کتاب گردش خرس ها
معرفی کتاب گردش خرس ها
کتاب الکترونیکی «گردش خرسها» (The Bears' Picnic) نوشتهٔ «استن برنستین» و «جن برنستین» با ترجمهٔ «فلورا وجدانی» و نشر رمز، داستانی تصویری برای کودکان گروه سنی ب است که ماجرای یک روز پیکنیک خانوادهٔ خرسها را روایت میکند. این کتاب با تصاویر رنگی و زبانی کودکانه، به دنیای ساده و پرماجرای حیوانات میپردازد و در دستهٔ داستانهای حیوانات قرار میگیرد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گردش خرس ها
«گردش خرسها» اثری از مجموعه داستانهای تصویری «برنستین»هاست که به زندگی روزمره و ماجراهای خانوادهای از خرسها میپردازد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، تجربهٔ یک روز پیکنیک را از نگاه پدر، پسر و مادر خرس روایت میکند. فضای داستان، شاد و پرجنبوجوش است و موقعیتهای طنزآمیز و اتفاقات غیرمنتظره، بخش مهمی از روایت را شکل میدهد. کتاب در سال ۱۳۹۸ منتشر شده و با توجه به تصاویر رنگی و روایت ساده، برای کودکان دبستانی مناسب است. نویسندگان این مجموعه، با خلق شخصیتهای دوستداشتنی و موقعیتهای آشنا برای کودکان، تلاش کردهاند تا مفاهیمی مانند خانواده، همکاری و لذت بردن از طبیعت را به زبان کودکانه بیان کنند. این داستان، بخشی از مجموعهای بزرگتر است که هر جلد آن به ماجرایی تازه از خانوادهٔ خرسها میپردازد و در میان آثار کودکانه، جایگاه ویژهای دارد.
خلاصه کتاب گردش خرس ها
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با تصمیم خانوادهٔ خرسها برای رفتن به پیکنیک آغاز میشود. پدر خرس با اشتیاق میخواهد بهترین مکان را برای پیکنیک پیدا کند و پسرش هم با کنجکاوی و سوالهای کودکانه همراه اوست. در مسیر، آنها با مکانهای مختلفی روبهرو میشوند؛ هر بار پدر خرس فکر میکند جای بهتری پیدا کرده اما هر مکان، مشکلی دارد: شلوغی، سر و صدا، مزاحمت حیوانات دیگر یا حتی باران. این جستوجوی بیپایان برای یافتن «بهترین جا» باعث میشود خانوادهٔ خرسها با موقعیتهای خندهدار و گاهی ناامیدکننده روبهرو شوند. در نهایت، آنها درمییابند که لذت واقعی پیکنیک، در کنار هم بودن و تقسیم لحظات ساده است، نه پیدا کردن مکانی بینقص. داستان با لحنی شیرین و کودکانه، به اهمیت همراهی خانواده و پذیرش شرایط اشاره میکند.
چرا باید کتاب گردش خرس ها را خواند؟
این کتاب با روایت ماجرایی ساده و طنزآمیز، به کودکان نشان میدهد که شادی و رضایت، بیشتر از آنکه به مکان یا شرایط وابسته باشد، به همراهی و همدلی خانواده بستگی دارد. تصاویر رنگی و جذاب، داستان را برای کودکان ملموستر میکند و موقعیتهای آشنا، آنها را به همذاتپنداری با شخصیتها دعوت میکند. همچنین، کتاب فرصتی برای گفتگو دربارهٔ انتظارات، صبر و پذیرش موقعیتهای غیرمنتظره فراهم میآورد.
خواندن کتاب گردش خرس ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
«گردش خرسها» برای کودکان گروه سنی ب، والدینی که به دنبال داستانهایی با محوریت خانواده و طبیعت هستند و مربیان مهدکودک و دبستان که میخواهند مفاهیمی مانند همکاری و لذت بردن از لحظات ساده را آموزش دهند، مناسب است.
بخشی از کتاب گردش خرس ها
«میخوایم امروز تمام روز رو بریم گردش و خوش بگذرونیم. کجا میخوای بریم بابا؟ پسر: میتونم بپرسم به کجا میریم؟ بابا: به یکی از بهترین جاهای دنیا. وقتی جوونتر بودم، خیلی میاومدیم اینجا برای گردش. بابا: من نمیخوام غر بزنمها... اما اینجایی که شما دوست دارین، واقعاً کنار راهآهنه. پسر: ایستگاه راهآهن هم این نزدیکیها هست، بابا. میتونی بری اونجا؟ بابا: با این سؤالهات اینقدر عجله رو سرم نیار. پسر: اونجا رو میشناسم. یه جای خوبه. بابا: اونها دقیقاً همونجایی هستن که باید باشن. باید برای گردش پایدار باشه. پسر: اینجا هیچکس نمیتونه گردش امروزمون رو خراب کنه و به هم بزنه. بابا: بیا وسایلمون رو بچینیم اینجا. پسر: اما بابا اون تابلو رو اونجا زدن رو نگاه کن... بابا: بهنظرت میتونی یه جای سالم و آروم پیدا کنی که بقیه نتونن بیان اونجا گردش؟ فعلاً سالم باش و بیا بریم که وسایل رو جمع کنیم. پسر: سمت راست همینهاست. بابا: به جای دیگه هم هست. میتونی بری اونجا بشینی. اینجا هیچکس نمیتونه گردش امروزمون رو خراب کنه و به هم بزنه.»