تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه
معرفی کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه
معرفی کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه
کتاب الکترونیکی «خواهر خرسی با دوستش دعوا میکنه» نوشته و تصویرگری «استن برنستین» و «جن برنستین» با ترجمهٔ «فلورا وجدانی» توسط نشر رمز منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستانهای کودکانه قرار میگیرد و به موضوع دوستی، اختلاف و آشتی میان کودکان میپردازد. داستان حول محور شخصیتهای خرسی و روابط آنها با یکدیگر شکل میگیرد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه
این کتاب داستانی کودکانه است که به روابط میان کودکان، دوستیها و چالشهایی که در مسیر ارتباط با همسالان پیش میآید میپردازد. «خواهر خرسی با دوستش دعوا میکنه» در فضایی خانوادگی و روستایی روایت میشود و شخصیتهای اصلی آن اعضای خانوادهٔ خرسی هستند. داستان در دورهای نوشته شده که توجه به آموزش مهارتهای اجتماعی و حل تعارض در میان کودکان اهمیت ویژهای یافته بود. نویسندگان با استفاده از شخصیتهای حیوانی، موقعیتهایی را به تصویر میکشند که برای کودکان آشنا و قابل لمس است. این کتاب بخشی از مجموعه داستانهای خرسی است که هرکدام به موضوعی از زندگی روزمرهٔ کودکان میپردازند و تلاش میکنند مفاهیمی مانند دوستی، همکاری، اختلاف و آشتی را به زبان ساده و داستانی بیان کنند. فضای کتاب سرشار از موقعیتهای روزمره و احساسات کودکانه است که به خواننده کمک میکند با شخصیتها همذاتپنداری کند و پیامهای داستان را بهتر درک کند.
خلاصه کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با معرفی خانوادهٔ خرسی آغاز میشود که در یک خانهٔ بزرگ کنار جنگل زندگی میکنند. «خواهر خرسی» و «برادر خرسی» اغلب با هم بازی میکنند، اما گاهی اختلافهایی میان آنها پیش میآید. خواهر خرسی دوست دارد با عروسکهایش بازی کند، اما برادر خرسی علاقهای به این بازی ندارد و ترجیح میدهد با دوستان دیگرش بازی کند. این موضوع باعث ناراحتی خواهر خرسی میشود. در ادامه، خانوادهٔ جدیدی به همسایگی آنها نقل مکان میکند و دختری به نام «لیزی» وارد داستان میشود. خواهر خرسی با لیزی دوست میشود و آنها شروع به بازی با هم میکنند. اما خیلی زود، اختلاف نظر و دعوا میان آنها پیش میآید؛ هرکدام میخواهند رئیس بازی باشند و قوانین خود را اجرا کنند. این اختلاف به جدایی موقت آنها منجر میشود. در نهایت، با کمک خانواده و درک متقابل، دوستی آنها دوباره شکل میگیرد و یاد میگیرند که برای ادامهٔ دوستی باید گاهی کوتاه بیایند و به احساسات یکدیگر احترام بگذارند. داستان با آشتی و بازی دوبارهٔ خواهر خرسی و لیزی به پایان میرسد، بدون آنکه پایان دقیق داستان افشا شود.
چرا باید کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه را خواند؟
این کتاب با زبانی کودکانه و داستانی ساده، موقعیتهایی را به تصویر میکشد که بسیاری از کودکان در زندگی روزمره با آن روبهرو میشوند؛ از جمله اختلاف با دوستان، احساس تنهایی و چگونگی آشتیکردن. داستان به کودکان کمک میکند تا احساسات خود را بهتر بشناسند و راههایی برای حل تعارض و حفظ دوستی پیدا کنند. همچنین والدین میتوانند از این کتاب برای گفتگو با فرزندان خود دربارهٔ دوستی و مهارتهای اجتماعی بهره ببرند.
خواندن کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب مناسب است؛ بهویژه آنهایی که در سنین پیشدبستانی و دبستان با موضوعاتی مانند دوستی، اختلاف و آشتی سروکار دارند. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال داستانهایی برای آموزش مهارتهای اجتماعی به کودکان هستند، میتوانند از این کتاب استفاده کنند.
فهرست کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه
- معرفی خانوادهٔ خرسی: آشنایی با اعضای خانواده و فضای زندگی آنها.- اختلاف میان خواهر خرسی و برادر خرسی: بیان تفاوت علاقهها و شروع ناراحتی.- ورود همسایهٔ جدید: آشنایی با لیزی و شکلگیری دوستی جدید.- دعوا و جدایی: بروز اختلاف میان خواهر خرسی و لیزی و پیامدهای آن.- آشتی و یادگیری: تلاش برای حل اختلاف و بازگشت به دوستی.این فصلها روند کلی داستان را از معرفی شخصیتها تا حل تعارض و آشتی دنبال میکنند.
بخشی از کتاب خواهر خرسی با دوستاش دعوا می کنه
«فواهرفرسی با یه بغل پر از عروسگهاش اور وگفت: «فب. امروز میخوایعم عروسبازی کنیم. تو میشی بابای عروسلها . منع میشع ی راراش فرسی بت ۶ «اه. فواهر فرسی: من ریله واسه این بازی فیلی بزرک شرم. آله پسرعموفرری یا بقیه منو 90 که دار بازی میکنم فیلی بر میشه. چرا نمیری با یی از همسنهای فورت عروسکباز یکنی؟» راراش فرسی ارامه رار: «تازه من با فرری ظرار دار که ۳ اسلبتبازی». بعر رفت و فواهرفرسی رو تن گزاشت. فواهرفرسی دار زر:_«فیلی پری. دار برات».