کتاب راز عمارت خرس ها استن برنستین + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر رمز
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب راز عمارت خرس ها

معرفی کتاب راز عمارت خرس ها

کتاب الکترونیکی «راز عمارت خرسی‌ها» (The Berenstain Bears and the Mansion Mystery) نوشتهٔ استن و جن برنستین و با ترجمهٔ فلورا وجدانی توسط نشر رمز منتشر شده است. این کتاب تصویری و داستانی برای گروه سنی کودک و نوجوان مناسب است و با تصویرگری رنگی، ماجرایی پلیسی و معمایی را روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب راز عمارت خرس ها

«راز عمارت خرسی‌ها» اثری از استن و جن برنستین است که در قالب داستانی کودکانه، ماجرای یک معمای دزدی را در خانواده‌ای از خرس‌ها روایت می‌کند. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که داستان‌های معمایی و پلیسی برای کودکان محبوبیت زیادی پیدا کرده بود و نویسندگان با الهام از این فضا، اثری سرگرم‌کننده و آموزنده خلق کرده‌اند. داستان در یک عمارت قدیمی و پررمز و راز می‌گذرد و شخصیت‌های اصلی، اعضای خانوادهٔ خرسی‌ها، با همکاری یکدیگر سعی می‌کنند معمای گم‌شدن اشیای قیمتی را حل کنند. فضای داستان با عناصر طنز، هیجان و تعلیق همراه است و تصویرگری‌های رنگی، جذابیت بصری ویژه‌ای به کتاب بخشیده‌اند. این کتاب بخشی از مجموعه داستان‌های خرسی‌هاست که هرکدام به موضوعی متفاوت و ماجرایی تازه می‌پردازند.

خلاصه کتاب راز عمارت خرس ها

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!ماجرا از جایی آغاز می‌شود که باباخرسی برای تعمیر یک مبل به عمارت آقای گریزلی، ثروتمندترین خرس شهر، دعوت می‌شود. پسرعموفرری و خواهرخرسی مشتاقانه همراه باباخرسی می‌روند تا عمارت بزرگ و اسرارآمیز را از نزدیک ببینند. اما به محض ورود، خانم گریزلی با نگرانی خبر می‌دهد که سه شیء قیمتی از جمله یک میز تعمیرشده، صندوقچهٔ عتیقه و فلفل‌پاش نقره‌ای گم شده‌اند. خانوادهٔ خرسی‌ها تصمیم می‌گیرند با کمک یکدیگر و سگ باهوش‌شان، راز این دزدی را کشف کنند. آن‌ها با جست‌وجو در عمارت، سرنخ‌هایی مثل فلفل‌های ریخته‌شده روی زمین و عطسه‌های پی‌درپی سگ را پیدا می‌کنند. در ادامه، اتفاقات عجیبی مثل حرکت ناگهانی صندلی و دیوارهای مخفی رخ می‌دهد که ماجرا را پیچیده‌تر می‌کند. اعضای خانواده با همکاری و هوشیاری، سرنخ‌ها را کنار هم می‌گذارند تا به حقیقت ماجرا نزدیک شوند، اما پایان داستان همچنان رازآلود باقی می‌ماند.

چرا باید کتاب راز عمارت خرس ها را خواند؟

این کتاب با ترکیب داستان معمایی و فضای خانوادگی، کودکان را به تفکر و همکاری گروهی تشویق می‌کند. روایت ماجرا در یک عمارت قدیمی و پر از رمز و راز، حس کنجکاوی را برمی‌انگیزد و تصویرگری‌های رنگی، جذابیت داستان را دوچندان می‌کند. «راز عمارت خرسی‌ها» فرصتی برای آشنایی با حل مسئله، توجه به جزئیات و اهمیت کار تیمی فراهم می‌آورد.

خواندن کتاب راز عمارت خرس ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به داستان‌های معمایی و پلیسی علاقه دارند و دوست دارند همراه با شخصیت‌های داستان، معماها را حل کنند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال داستانی سرگرم‌کننده و آموزنده برای جمع‌خوانی هستند، گزینهٔ خوبی است.

بخشی از کتاب راز عمارت خرس ها

«یه روز باباخرسی داشت یه مبل تعمیر می‌کرد که تلفنش زنگ زد. آقای گریزلی بود. باباخرسی گفت: «آقای گریزلی از من خواست برم پیشش و باهاش راجع به یه همکاری حرف بزنم.» پسرعموفرری گفت: «عمو میشه ما هم باهات بیایم؟» راراش‌خرسی گفت: «شنیدم آقای گریزلی تو عمارتش چیزای خیلی خوبی داره.» فواهرخرسی گفت: «بابا تو رو خدا.» باباخرسی گفت: «حالا باشه.»وقتی به عمارت رسیدن، خانم گریزلی با ناراحتی گفت: «سه تا از چیزهای باارزشمون رو دزدیدن. میز تعمیرشده، صندوقچهٔ عتیقه و فلفل‌پاش نقره‌ای. باید پلیس‌ها بیان!» راراش‌خرسی گفت: «ما بهترین کارآگاه‌های شهر هستیم!» باباخرسی گفت: «من همیشه توی این عمارت‌های قدیمی، راه‌های مخفی پیدا می‌کنم!»همه با هم شروع کردن به جست‌وجو. سگ لوپولو با صدای پارسش همه رو به سمت دیوار کشوند. ناگهان صندلی و دیوار شروع کردن به حرکت کردن! همه با تعجب به هم نگاه کردن. راراش‌خرسی گفت: «یه بویی میاد! باید دنبال سرنخ‌ها بگردیم.»