کتاب چرا زن ها می گویند و مردها می روند پاتریشیا لاو + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چرا زن ها می گویند و مردها می روند

کتاب چرا زن ها می گویند و مردها می روند

معرفی کتاب چرا زن ها می گویند و مردها می روند

کتاب الکترونیکی «چرا زن ها می گویند و مردها می روند» از پاتریشیا لاو و استون استونسی و مهدی قراچه داغی - نشر قطره. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

بریده‌هایی از کتاب

خجالت مارلین را می‌توان این‌گونه توصیف کرد: «اگر شکست بخورم کسی مرا دوست نخواهد داشت یا در مقام دلداری دادن من بر نخواهد آمد.» اما احساس مارک به این شکل است: «اگر شکست بخورم نمی‌توانم به کسی کمک کنم، نمی‌توانم کسی را دوست بدارم، نمی‌توانم خودم را تسلی دهم. آن‌وقت ارزش آن را نخواهم داشت به کسی کمک کنم یا او را دوست بدارم.»
ماه~
بسیاری از مردها از این‌که زنان‌شان بترسند و اضطراب پیدا کنند، کمی ناراحت می‌شوند. برای مثال، اگر شب به هنگام راه رفتن در پارکینگ بدون چراغ روشنایی زن بگوید که می‌ترسد، مرد ناراحت می‌شود، زیرا این را به حساب آن می‌گذارد که زنش روی حمایت او حساب نمی‌کند. مرد در واقع می‌گوید: «از چه می‌ترسی؟ من این‌جا هستم که از تو حمایت کنم». مرد در این‌جا به احساسی از خجالت می‌رسد و در نتیجه، زن و شوهر هر دو خود را منزوی‌تر احساس می‌کنند.
ماه~
اجتناب از خجالت می‌تواند مردی را در رابطه با زنی نگه دارد که پیوسته از او انتقاد می‌کند، شما به احتمال زیاد، روابطی زناشویی می‌شناسید که از خود می‌پرسید: «چرا او (مرد) با این زن کنار می‌آید؟» گاه عجیب است که مردان با زنانی که پیوسته شکایت می‌کنند کنار می‌آیند، اما دلیلش روشن است؛ فکر به شکست در این رابطه و این‌که مرد دیگری او را راضی کند، مرد را فلج می‌کند و او را در یک رابطهٔ بد، نگه می‌دارد.
ماه~
کسی که از نیمی از مغز خود استفاده می‌کند به کسی تهمت زد که او هم نیمی از مغز خود استفاده می‌کند، اما واقعیت این است که آن‌ها از بخش واکنشی مغزهای خود استفاده می‌کردند.
ماه~
(«اگر او سردش است باید تقصیر من باشد. من نتوانسته‌ام او را شاد کنم و از ناراحتی‌اش جلوگیری کنم.»)
ماه~
هر دوی آن‌ها احساس می‌کنند که از سوی یک‌دیگر کم‌ارزش شده‌اند و این در حالی است که کسی نمی‌خواهد ارزش دیگری را کم کند. سعی آن‌ها این است که از خجالت و ترس خود اجتناب کنند.
ماه~
مانند بسیاری از مردان، معتقد است که زنان نمی‌توانند به اندازهٔ مردان، منطقی حرف بزنند و این در حالی است که هیچ دلیل علمی تاکنون نتوانسته است ثابت کند که از جمع دو جنس مؤنث و مذکر کدام‌یک منطقی‌تر هستند.
ماه~
به شکلی می‌توان گفت که زن‌ها به شکلی مؤثرتر اطلاعات پردازش شده از سوی مغزهای احساسی خود را به همراه اطلاعات پردازش شده از ناحیهٔ مغزهای منطقی خود استفاده می‌کنند. مردها، در هر لحظه، از یک سمت مغز خود استفاده می‌کنند، یا منطقی هستند یا احساسی، اما زن‌ها در آن واحد می‌توانند هم احساسی باشند و هم منطقی.