کتاب دلبستگی به شیوه جدید هو. جودی + دانلود نمونه رایگان

کتاب دلبستگی به شیوه جدید

نویسنده:هو. جودی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب دلبستگی به شیوه جدید

کتاب دلبستگی به شیوهٔ جدید (ترمیم روابط و مراقبت از کودک درون) با عنوان انگلیسی The New Rules of Attachment: How to Heal Your Relationships, Reparent Your Inner Child, and Secure Your Life Vision نوشتهٔ «جودی هو» و با ترجمهٔ «شروین جوانبخت» توسط انتشارات بذر خرد منتشر شده است. این اثر در حوزهٔ روان‌شناسی و رشد فردی قرار می‌گیرد و به بررسی نظریهٔ دلبستگی، سبک‌های مختلف آن و تأثیراتش بر روابط و سلامت روان می‌پردازد. نویسنده با رویکردی علمی و کاربردی، راهکارهایی برای شناخت و بهبود سبک دلبستگی و مراقبت از کودک درون ارائه می‌دهد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دلبستگی به شیوه جدید اثر جودی هو

کتاب «دلبستگی به شیوهٔ جدید» به قلم «جودی هو» در سال ۲۰۲۴ میلادی و در ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است. این کتاب به بررسی نظریهٔ دلبستگی و نقش آن در شکل‌گیری شخصیت و روابط انسانی می‌پردازد. «جودی هو» با تکیه بر تجربیات بالینی و پژوهش‌های علمی، چهار سبک اصلی دلبستگی (ایمن، اجتنابی، اضطرابی و آشفته) را معرفی می‌کند و تأثیر آن‌ها را بر خودادراکی، روابط عاطفی، خانوادگی و اجتماعی افراد تحلیل می‌کند. کتاب در دوره‌ای نوشته شده که توجه به سلامت روان و اهمیت روابط انسانی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

«جودی هو» ابتدا با آزمونی به خواننده کمک می‌کند سبک دلبستگی خود را شناسایی کند و سپس در فصل‌های جداگانه، هر سبک را شرح می‌دهد و راهکارهایی برای بهبود سبک‌های ناایمن ارائه می‌دهد. کتاب «دلبستگی به شیوهٔ جدید» همچنین به مفهوم کودک درون و اهمیت مراقبت از آن می‌پردازد و تمرین‌هایی برای ترمیم زخم‌های دلبستگی و تقویت خودادراکی پیشنهاد می‌کند. فضای کلی کتاب، آموزشی و خودیاری است و تلاش دارد مخاطب را به‌سوی خودشناسی و بهبود روابط سوق دهد.

خلاصه کتاب دلبستگی به شیوه جدید

پیام اصلی کتاب اهمیت سبک دلبستگی در شکل‌گیری شخصیت، عزت‌نفس و کیفیت روابط انسانی است. «جودی هو» توضیح می‌دهد که سبک دلبستگی هر فرد در سال‌های ابتدایی زندگی و بر اساس رابطه با مراقبان اصلی شکل می‌گیرد و این الگوها تا بزرگسالی ادامه می‌یابند. چهار سبک دلبستگی (ایمن، اجتنابی، اضطرابی و آشفته) معرفی می‌شوند و ویژگی‌های هریک با مثال‌های واقعی از زندگی افراد شرح داده می‌شود. کتاب نشان می‌دهد که سبک دلبستگی ناایمن می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند اضطراب، وابستگی ناسالم، خودتخریبی و دشواری در برقراری روابط معنادار شود.

در ادامه، نویسنده بر این نکته تأکید می‌کند که هیچ‌گاه برای تغییر سبک دلبستگی دیر نیست و با تمرین و خودآگاهی می‌توان به‌سمت دلبستگی ایمن حرکت کرد. تمرین‌ها و فعالیت‌هایی برای شناسایی سبک دلبستگی، مراقبت از کودک درون و تقویت خودادراکی ارائه می‌شود تا مخاطب بتواند چرخه‌های منفی گذشته را بشکند و روابط سالم‌تری بسازد.

چرا باید کتاب دلبستگی به شیوه جدید را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ توضیحات علمی و تمرین‌های عملی، به مخاطب کمک می‌کند ریشهٔ بسیاری از مشکلات روانی و رفتاری خود را در سبک دلبستگی شناسایی کند. خواننده با مطالعهٔ این اثر می‌تواند الگوهای تکرارشونده در روابطش را بهتر بفهمد و راه‌هایی برای ترمیم زخم‌های عاطفی و بهبود عزت‌نفس بیابد. همچنین کتاب ابزارهایی برای مراقبت از کودک درون و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی روزمره معرفی می‌کند که می‌تواند به رشد فردی و بهبود کیفیت روابط کمک کند.

خواندن کتاب دلبستگی به شیوه جدید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ بهبود روابط عاطفی، خانوادگی یا اجتماعی دارند، با مشکلاتی مانند اضطراب، وابستگی یا عزت‌نفس پایین دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا به‌دنبال خودشناسی و رشد فردی هستند. همچنین برای دانشجویان و علاقه‌مندان به روان‌شناسی و مشاوره کاربردی است.

درباره جودی هو

«جودی هو»، روان‌شناس بالینی تایوانی‌آمریکایی، به‌عنوان یکی از چهره‌های برجستهٔ روان‌شناسی در رسانه‌های ملی آمریکا شناخته می‌شود. او در برنامه‌هایی چون Face The Truth در کنار «ویویکا فاکس»، در چند فصل از The Doctors و چندین قسمت از The Dr. Drew Show به‌عنوان کارشناس و مجری حضور داشته است.

«جودی هو» فعالیت حرفه‌ای خود را در لس‌آنجلس دنبال کرده است، هم به‌عنوان روان‌شناس در مطب خصوصی‌اش و هم به‌عنوان دانشیار روان‌شناسی در دانشکدهٔ تحصیلات تکمیلی آموزش و روان‌شناسی دانشگاه پپرداین، جایی که از سال ۲۰۱۰ در آن تدریس کرده است.

او با نهادهای معتبری همچون مؤسسهٔ ملی سلامت روان، مراکز کنترل بیماری‌ها، دپارتمان سلامت روان لس‌آنجلس، کایزر پرمننته و دیگر مراکز درمان اعتیاد و سلامت روان به‌عنوان مشاور روان‌شناسی یا نوروسایکولوژی همکاری داشته است. وی در هیئت‌مدیره‌ٔ نهادهای علمی و اجتماعی متعددی عضویت دارد؛ از جمله ریاست کمیتهٔ آزمون هیئت روان‌شناسی حرفه‌ای آمریکا، هیئت‌مدیرهٔ دختران پیش‌آهنگ لس‌آنجلس و ریاست کمیتهٔ بررسی اخلاق پژوهش در دانشگاه پپرداین.

«جودی هو» نویسندهٔ سه کتاب روان‌شناسی است؛ کتاب حاضر دربارهٔ شفا دادن روابط و بازسازی درونی، کتاب Stop Self-Sabotage دربارهٔ شناسایی و مقابله با الگوهای خودویرانگر و کتاب I'll Give It To You Straight-Ish با مشارکت «مکس دابرو»، دربارهٔ درک نوجوانان. او همچنین در نشریاتی چون Psychology Today ،Teen Vogue ،Yahoo Lifestyle و Bustle مطالب تخصصی منتشر کرده و در تدوین مقالات پژوهشی و فصل‌هایی از کتاب‌های مرجع روان‌شناسی نیز نقش داشته است.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

«هو» دو بار در سال‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸، به‌عنوان تقدیر از مشارکت برجسته در پژوهش‌های خدمات سلامت روان جایزهٔ National Institute of Mental Health Services Research Award را دریافت کرد. در سال ۲۰۱۱ نیز گواهی تخصص هیئت روان‌شناسی حرفه‌ای آمریکا (ABPP) را که نشان‌دهندهٔ دانش تخصصی و مهارت بالینی در روان‌شناسی است، از آن خود کرد. در سال ۲۰۱۵ موفق به دریافت گواهی تخصص سلامت روان قانونی (CFMHE) از هیئت ملی ارزیابان روان‌شناسی قانونی شد و در نهایت در سال ۲۰۱۹، گواهی تخصص روان‌شناسی اعصاب کودکان (ABPdN) را از سوی آکادمی روان‌شناسی عصبی کودک آمریکا دریافت کرد.

بخشی از کتاب دلبستگی به شیوه جدید

«دلبستگی‌های ما عمدتاً نتیجهٔ پیوند ما با مراقبانمان است (آن‌ها الگوی تجربهٔ ما از عشق، حمایت و برقراری رابطه‌اند). به همین دلیل بیشتر در حوزهٔ روابط عاطفی به نظریهٔ دلبستگی رجوع می‌کنیم. به باور بسیاری، انسان همان‌طور که عشق را آموخته است عشق می‌ورزد و عشق‌ورزی دیگران را می‌پذیرد. گویا معمولاً سبک دلبستگی ما تأثیری بسیار گسترده‌تر (و اغلب نادیده‌گرفته‌شده!) بر زندگی‌مان دارد. سبک دلبستگی فقط تعیین‌کنندهٔ انتظارات در یک رابطه نیست، بلکه بنیان خودادراکی نیز هست، یعنی آن‌طور که به خود و عوامل شکل‌دهندهٔ وجودتان فکر می‌کنید؛ عواملی از قبیل تفکرات، احساسات، رفتارها، نگرش‌ها، علایق و ارزش‌های شما. تجربه‌های شما از دلبستگی به‌صورت قالب‌هایی ذهنی درمی‌آید که تجربه و تعبیر شما از دنیای اجتماعی پیرامونتان و به‌دنبال آن، نحوهٔ برآورده کردن نیازهایتان در چهارچوب آن‌ها شکل می‌گیرد و در پیش‌بینی واکنش‌های احتمالی دیگران به شما نیز کمکتان می‌کند. روابط با سبک دلبستگی ایمن اغلب به ایجاد الگوهای فعال درونی۳ مثبت و متعادل منجر می‌شود؛ یعنی شما به احتمال زیاد عزت‌نفس بیشتری پیدا خواهید کرد، روابط رضایت‌بخش و درازمدتی خواهید داشت و به این باور می‌رسید که شایستهٔ چیزهای خوب هستید. سبک دلبستگی ناایمن اغلب باعث عزت‌نفس پایین، درک متزلزل از هویت، تردید در ارزشمندی خود و شایستگی بهره‌مندی از چیزهای خوب، ازجمله روابط عاطفی و همزیستی با دیگران می‌شود.

تأثیر دلبستگی ناایمن چنان عمیق است که بعضی افراد گاهی از من می‌پرسند برای درمان زخم‌ها و تروماهای کودکی دیر شده است و نگران‌اند پاسخ من مثبت باشد. من هر بار با قاطعیت و اطمینان کامل پاسخ می‌دهم که «نه، هیچ‌وقت برای بهبود دلبستگی دیر نیست». فرقی ندارد چند سالتان است و چه جایگاهی دارید، مجردید یا نه، کار می‌کنید یا بازنشسته‌اید، با خانواده قطع رابطه کرده‌اید یا در آتش اشتیاق برقراری رابطه‌ای واقعی می‌سوزید اما آن را به دست نمی‌آورید. در واقع کافی است بتوانید با یک نفر دلبستگی ایمن ایجاد کنید و شاهد تغییر شخصیتتان به فردی با سبک دلبستگی ایمن باشید. همه‌چیز با ایجاد دلبستگی ایمن با خودتان شروع می‌شود.»

راهنمای مکالمه آسان (مقدماتی - متوسطه - پیشرفته)
محمدمهدی خادم زاده
روابط ایران و چین قبل و بعد از انقلاب اسلامی
ولی الله حامی کلوانق
چمدان خاکستری احمد محمود
سارک اعطا
متون تخصصی انگلیسی (۲۰۰ متن)
فرشید طهماسبی
یادداشت هایی برای مسافران علمی
حسن مختاری
قاتل آن سوی میز (جلد دوم، جوزف کندرو)
جان داگلاس
قدرت پنهان