کتاب چهار باد کریستین هانا + دانلود نمونه رایگان

کتاب چهار باد

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چهار باد

معرفی کتاب چهار باد

کتاب الکترونیکی «چهار باد» (در جستجوی رویای آمریکایی) نوشتهٔ «کریستین هانا» و ترجمه و ویرایش «زهرا امیدی» توسط انتشارات طراحان ایماژ منتشر شده است. این رمان تاریخی، داستان زنی را روایت می‌کند که در دههٔ ۱۹۳۰ میلادی، همزمان با بحران اقتصادی و خشکسالی بزرگ آمریکا، برای بقا و یافتن معنای زندگی تلاش می‌کند. «چهار باد» به موضوعاتی چون خانواده، امید، مهاجرت و نقش زنان در جامعه می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چهار باد

«چهار باد» اثری از «کریستین هانا» است که در بستر تاریخی دههٔ ۱۹۳۰ آمریکا، به ویژه دوران رکود بزرگ و خشکسالی موسوم به «دست بول» روایت می‌شود. این کتاب با تمرکز بر زندگی زنان و خانواده‌ها در دشت‌های بزرگ تگزاس، تصویری از رنج، فقر، مهاجرت و امید را به تصویر می‌کشد. نویسنده با الهام از وقایع واقعی، داستان زنی به نام «السا ولکات» را دنبال می‌کند که در جامعه‌ای سنتی و مردسالار، با چالش‌های شخصی و اجتماعی روبه‌رو می‌شود. روایت کتاب از سال‌های پیش از بحران آغاز می‌شود و با ورود به سال‌های سخت رکود و مهاجرت به غرب آمریکا، ابعاد تازه‌ای از مبارزه برای بقا و حفظ کرامت انسانی را نشان می‌دهد. «چهار باد» علاوه بر پرداختن به مسائل اجتماعی و تاریخی، به روابط خانوادگی، نقش زنان و جستجوی هویت فردی نیز می‌پردازد و تصویری چندلایه از زندگی در دوران پرآشوب ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب چهار باد

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان «چهار باد» با زندگی «السا ولکات» آغاز می‌شود؛ زنی جوان که در خانواده‌ای محافظه‌کار و سخت‌گیر در تگزاس بزرگ شده است. السا از کودکی به دلیل بیماری و ظاهر متفاوتش، همواره احساس طردشدگی و تنهایی می‌کند. او با خواندن رمان‌ها و خیال‌پردازی، به دنبال معنایی برای زندگی خود است. در جوانی، با مردی به نام «ریف مارتینلی» آشنا می‌شود و این آشنایی به بارداری و ازدواجی ناخواسته منجر می‌شود. السا پس از ازدواج، وارد خانواده‌ای مهاجر و کشاورز می‌شود و با چالش‌های جدیدی روبه‌رو می‌گردد. با آغاز خشکسالی و بحران اقتصادی، خانوادهٔ السا همه‌چیز خود را از دست می‌دهد و ناچار به مهاجرت به کالیفرنیا می‌شوند. در مسیر مهاجرت و زندگی در اردوگاه‌های کارگری، السا با فقر، تبعیض و بی‌عدالتی روبه‌رو می‌شود و برای حفظ خانواده و امید به آینده، دست به انتخاب‌های دشواری می‌زند. روایت کتاب، سفر درونی السا از زنی مطیع و منزوی به شخصیتی مقاوم و مبارز را به تصویر می‌کشد، بی‌آنکه پایان داستان را افشا کند.

چرا باید کتاب چهار باد را خواند؟

این رمان با پرداختن به یکی از مهم‌ترین دوره‌های تاریخی آمریکا، تصویری ملموس از زندگی زنان و خانواده‌ها در مواجهه با بحران‌های اجتماعی و طبیعی ارائه می‌دهد. روایت چندلایه و شخصیت‌پردازی دقیق، خواننده را با دغدغه‌های هویتی، امید و مبارزه برای بقا همراه می‌کند. «چهار باد» علاوه بر جنبهٔ تاریخی، به موضوعات انسانی و جهانی مانند عشق، فداکاری و قدرت انتخاب می‌پردازد و تجربه‌ای عاطفی و تأمل‌برانگیز رقم می‌زند.

خواندن کتاب چهار باد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های تاریخی، داستان‌های اجتماعی و روایت‌هایی دربارهٔ نقش زنان در جامعه مناسب است. همچنین کسانی که دغدغهٔ مهاجرت، هویت، خانواده و مبارزه با ناملایمات را دارند، می‌توانند با داستان «چهار باد» ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب چهار باد

«امید مانند سکه‌ای است که همیشه به همراه دارم: سکه‌ی یک‌پنی آمریکایی که مردی آن را به من داد که بسیار دوستش داشتم. یک وقت‌هایی در سفرم احساس می‌کردم که انگار آن پنی و امید تنها چیزهایی بودند که باعث می‌شد همچنان به مسیرم ادامه دهم.در جست‌و جوی زندگی بهتر به غرب آمدم. اما رویای آمریکایی‌ام به خاطر فقر و سختی و حرص تبدیل به کابوس شد. در این چند سال گذشته روزگار سختی را گذراندیم که همه چیزمان را از دست دادیم: خانهه شغل و غذایمان.سرزمینی که به آن عشق می‌ورزیدیم به ما پشت کرد و تمام دار و ندارمان را گرفت و ما را به خاک سیاه نشاند. حتی پیرمردان خودرایی که از آب و هوا حرف می‌زدند و بابت فصل برداشت خوب و پر و پیمان گندم به همدیگر تبریک می‌گفتند آن‌ها بر این باور بودند که مرد برای درآوردن خرج زن و بچه و زندگی باید در اینجا مبارزه کند.یک مرد.همیشه صحبت از مردها بود. به نظر مردهاه پختن و نظافت و وضع حمل و رسیدگی به باغات در برابر کاری که آن‌ها انجام می‌دادند هیچ ارزشی نداشت. اما ما زنان دشت بزرگ از طلوع تا غروب آفتاب کار می‌کردیم، در مزارع گندم آنچنان زجر می‌کشیدیم که همانند سرزمینی که به آن عشق می‌ورزیدیم خشک و آفتاب‌زده می‌شدیم.گاهی اوقات. وقتی چشمانم را می‌بندم، قسم می‌خورم هنوز هم مزه‌ی گرد و خاک را در دهانم حس می‌کنم...»

منتهی الادراک فی تقاسیم الافلاک
ابومحمد عبدالجبار خرقی
شرح نظم الدر
صائن‌الدین‌علی‌بن‌محمد ترکه اصفهانی
چقدر زمان به جیب زدی!
موسی زمان‌زاده‌دربان
خنیای دختران خزر
پرویز حسینی
ن‍ق‍د ص‍وف‍ی‌ ب‍ررس‍ی‌ ان‍ت‍ق‍ادی‌ ت‍اری‍خ‌ ت‍ص‍وف‌ ب‍ا ت‍ک‍ی‍ه‌ ب‍ر اق‍وال‌ ص‍وف‍ی‍ان‌ ت‍ا ق‍رن‌ ه‍ف‍ت‍م‌ ه‍ج‍ری‌
محمدکاظم یوسف‌پور
سیاه و سفیدترین روز هفته
محسن رجبی
بازار خرما
مهدی عبداللهی
مدیریت ریسک استراتژیک در کسب و کارهای کوچک و متوسط (SMEs)
فرشاد بازرگان زاده
راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور