کتاب هندسه هستی
معرفی کتاب هندسه هستی
معرفی کتاب هندسه هستی
کتاب الکترونیکی «هندسه هستی (۲۲ قانون از قوانین کائنات)» نوشتهٔ «شرمیلا اسکندری» و با ویراستاری «نیلوفر هاشمیان» توسط نشر «قلعه شنی» منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتابهای خودسازی و راه و رسم زندگی قرار میگیرد و به بررسی قوانین معنوی و فلسفی حاکم بر جهان هستی میپردازد. نویسنده تلاش کرده با زبانی ساده و مثالهای ملموس، مفاهیم انتزاعی مانند کارما، دارما، شکرگزاری و هماهنگی با کائنات را برای مخاطب توضیح دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هندسه هستی
«هندسه هستی» اثری است که به معرفی و تبیین ۲۲ قانون از قوانین کائنات میپردازد؛ قوانینی که نویسنده آنها را به عنوان اصول بنیادین برای داشتن زندگی بهتر و هماهنگ با جهان معرفی میکند. این کتاب در فضایی میان خودشناسی، معنویت و فلسفهٔ زندگی حرکت میکند و با بهرهگیری از آموزههای شرقی و برخی مفاهیم عرفانی، تلاش دارد مخاطب را به سوی درک عمیقتری از جایگاه خود در هستی هدایت کند. نویسنده در مقدمه، هدف خود را آشناکردن خواننده با قوانین نادیده اما مؤثر جهان هستی بیان میکند و معتقد است که شناخت و پذیرش این قوانین میتواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد. کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و در هر فصل، یکی از قوانین را با مثالها و تمرینهایی برای کاربرد عملی در زندگی روزمره شرح میدهد. فضای کتاب، ترکیبی از روایتهای شخصی، داستانکها و آموزههای اخلاقی است که همگی در خدمت تبیین قوانین کائنات قرار گرفتهاند.
خلاصه کتاب هندسه هستی
کتاب «هندسه هستی» با مقدمهای آغاز میشود که در آن نویسنده اهمیت شناخت قوانین جهان هستی را برای تجربهٔ زندگی بهتر و آرامش بیشتر توضیح میدهد. سپس به سراغ قوانین بنیادین میرود و هرکدام را با مثالهای روزمره و تمرینهای عملی شرح میدهد. قانون اول، «وحدت و یگانگی»، بر ارتباط و هماهنگی همهٔ اجزای هستی تأکید دارد و توضیح میدهد که انسان، طبیعت و سایر موجودات همگی بخشی از یک کل منسجم هستند. قانون دوم، «شکرگزاری»، به اهمیت تمرکز بر داشتهها و قدردانی از نعمتها میپردازد و سه سطح شکرگزاری (زبانی، قلبی و عملی) را معرفی میکند. قانون سوم، «کارما»، به قانون عمل و عکسالعمل اشاره دارد و توضیح میدهد که هر عملی، چه خوب و چه بد، بازتابی در زندگی فرد خواهد داشت. نویسنده با مثالهایی از زندگی روزمره و داستانهای کوتاه، نشان میدهد که چگونه رفتارها و نیتهای ما در نهایت به خودمان بازمیگردد. در ادامه، قوانینی مانند دارما (رسالت و خودشکوفایی)، قانون پروانهها (جذب شادی و موفقیت از طریق ایجاد زمینهٔ مناسب)، قانون تاوان (پرداخت هزینهٔ اعمال)، قانون ارتعاش (تأثیر احساسات و افکار بر جذب اتفاقات)، قانون مزرعه (کاشت، داشت و برداشت در زندگی) و قانون لیاقت (ظرفیت دریافت نعمتها) مطرح میشوند. هر قانون با تمرینهایی برای خودکاوی و تغییر نگرش همراه است تا مخاطب بتواند آنها را در زندگی شخصی خود به کار گیرد. نویسنده تأکید دارد که تغییر از درون آغاز میشود و هماهنگی با قوانین کائنات، کلید تجربهٔ آرامش، عشق و موفقیت است.
چرا باید کتاب هندسه هستی را خواند؟
این کتاب با جمعآوری و توضیح ۲۲ قانون معنوی و فلسفی، فرصتی فراهم میکند تا مخاطب با نگاهی تازه به رابطهٔ خود با جهان و دیگران بنگرد. «هندسه هستی» با مثالهای ملموس و تمرینهای کاربردی، مفاهیمی مانند شکرگزاری، کارما و خودشکوفایی را به زندگی روزمره پیوند میزند و به خواننده کمک میکند تا مسئولیت بیشتری نسبت به افکار، احساسات و رفتارهای خود بپذیرد. مطالعهٔ این اثر میتواند به افزایش خودآگاهی، بهبود روابط و ایجاد نگرش مثبتتر نسبت به چالشهای زندگی منجر شود.
خواندن کتاب هندسه هستی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به خودشناسی، معنویت، فلسفهٔ زندگی و کسانی که به دنبال بهبود کیفیت زندگی و روابط خود هستند مناسب است. همچنین افرادی که دغدغهٔ رشد فردی، آرامش ذهنی و هماهنگی با جهان را دارند، میتوانند از آموزههای این کتاب بهره ببرند.
فهرست کتاب هندسه هستی
- مقدمه: اهمیت شناخت قوانین هستی و نقش آن در زندگی انسان- قانون وحدت و یگانگی: ارتباط و هماهنگی همهٔ اجزای هستی و تأثیر آن بر زندگی فردی- قانون شکرگزاری: تمرکز بر داشتهها، سطوح مختلف شکرگزاری و نقش آن در جذب نعمتها- قانون کارما: قانون عمل و عکسالعمل، بازتاب رفتارها و نیتها در زندگی- قانون دارما: مفهوم رسالت، خودشکوفایی و رضایت درونی- قانون پروانهها: جذب شادی و موفقیت از طریق ایجاد زمینهٔ مناسب درونی- قانون تاوان: پرداخت هزینهٔ اعمال و انواع تاوان در زندگی- قانون ارتعاش: تأثیر احساسات و افکار بر جذب اتفاقات و افراد- قانون مزرعه: اهمیت کاشت، داشت و برداشت در مسیر تحقق اهداف- قانون لیاقت: ظرفیت ذهنی و باور به شایستگی دریافت نعمتهاهر فصل با مثالها و تمرینهایی برای کاربرد عملی در زندگی همراه است و به مخاطب کمک میکند تا قوانین را در زندگی شخصی خود به کار گیرد.
بخشی از کتاب هندسه هستی
«شکرگزاری یعنی ما تمرکز خود را بگذاریم روی داشتههای خودمان نه نداشتهها و همیشه بابت چیزهایی که داریم شکرگزار باشیم؛ و از چیزهایی که داریم رضایت خاطر داشته باشیم و هرگز شکایتی نداشته باشیم. اگر ما در طول زندگی در حال شکایت و غرزدن از وضعیت موجود باشیم و تمرکز خود را روی نداشتههایمان بگذاریم و ترس و غم و غصه و نگرانی در وجودمان باشد به این معنی است که ما انسان شکرگزاری نیستیم. علیرغم اینکه ما با زبان ذکر میگوییم و شکرگزاری میکنیم این را بدانیم که کلام بسیار ارزشمند است. اما خود کلام و ذکر الحمدلله و خدایا شکر بهتنهایی چارهی کار نیست. آن احساس و فرکانسی که در پشت کلام ما وجود دارد؛ باید با کلام ما همسو باشد و کائنات هوشمند این را درک میکند که ما فقط داریم کلام و واژه به کار میبریم و پشت این کلام ما هیچ احساسی وجود ندارد. ما باید کلام و احساس خود را باهم یکی و همسو کنیم. شکرگزاری بر سه وجه است: «زبانی» قلبی. عملی». شکرگزاری زبانی یعنی ما کلام قلم و ظواهر امر را در زندگی خود آشکار سازیم و نشان دهیم که ما انسان شکرگزاری هستیم. کلام و نوشتن میتواند پله و راهمی برای رسیدن به آن احساس شکرگزاری عمیق و قلبی باشد اما مشکل اینجاست که ما خیلی وقتها در شکرگزاری کلامی گیر میکنیم. شکرگزاری کلامی ایستگاه و گذرگاه خوبی است ولی توقفگاه خوبی نیست. نباید هرآ بمانیم. کلام ما باید برای ما احساس خوبی به وجود آورد و قلب ما را آرام کند.»