کتاب عروسان عنابه
معرفی کتاب عروسان عنابه
معرفی کتاب عروسان عنابه
کتاب الکترونیکی «عروسان عنابه» نوشتهٔ «فاطمه برومندی سرابی» با ویراستاری «الهام لعلفام» و نشر متخصصان، داستانی معاصر از زندگی زنان در تهران و شمال ایران است. این رمان به روایت زندگی «پریسیما» و چالشهای او در خانواده، روابط عاطفی و اجتماعی میپردازد و تصویری از دغدغههای زنان طبقه متوسط و پایین جامعه ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عروسان عنابه
«عروسان عنابه» روایتی است از زندگی زنی جوان به نام «پریسیما» که پس از جدایی از همسرش، با مشکلات مالی، روابط خانوادگی پیچیده و دلتنگی برای فرزندش «اهورا» دستوپنجه نرم میکند. داستان در بستر تهران و روستاهای شمالی ایران میگذرد و به جزئیات زندگی روزمره، روابط دوستانه و خانوادگی، و دغدغههای زنان در جامعهٔ امروز میپردازد. این رمان در فضایی واقعگرایانه، با زبانی صمیمی و بیپرده، به مسائلی چون طلاق، حضانت فرزند، فشارهای اقتصادی، و نقش سنتها و خانواده در سرنوشت زنان میپردازد. نویسنده با تمرکز بر جزئیات زندگی شخصیتها، تصویری ملموس از چالشهای زنان طبقه متوسط و پایین جامعه ارائه میدهد. کتاب در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و بازتابی از دغدغههای اجتماعی و خانوادگی معاصر است.
خلاصه کتاب عروسان عنابه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «عروسان عنابه» با زندگی «پریسیما» آغاز میشود؛ زنی جوان که پس از جدایی از همسرش «اردشیر»، حضانت پسرش «اهورا» را از دست داده و با پدر و نامادریاش زندگی میکند. او با مشکلات مالی، بیکاری و بیمهری خانواده روبهروست و برای خرید یک گوشی ساده هم باید از دوست صمیمیاش «افسون» کمک بگیرد. پریسیما هر روز دلتنگ فرزندش است و برای دیدن یا تماس با او، با موانع زیادی مواجه میشود. رابطهٔ او با اردشیر هنوز پر از احساسات حلنشده و خاطرات گذشته است؛ هر دو هنوز به هم علاقه دارند اما فشار خانوادهٔ اردشیر، بهویژه مادرش، مانع بازگشت آنها به یکدیگر شده است. در کنار این، افسون نیز با مشکلات عاطفی و مالی خود دستوپنجه نرم میکند و دوستی عمیقش با پریسیما، پناهگاهی برای هر دو زن است. روایت با سفر پریسیما، افسون، اهورا و اردشیر به خانهٔ مادر و مادربزرگ پریسیما در آستارا ادامه مییابد؛ جایی که خاطرات کودکی، روابط خانوادگی و امید به آرامش دوباره زنده میشود. داستان با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره، گفتوگوهای صمیمانه و دغدغههای زنان، تصویری از تلاش برای بقا، عشق و امید در دل مشکلات اجتماعی و خانوادگی ارائه میدهد.
چرا باید کتاب عروسان عنابه را خواند؟
این رمان با پرداختن به جزئیات زندگی زنان طبقه متوسط و پایین، تصویری ملموس از چالشهای عاطفی، مالی و اجتماعی زنان معاصر ارائه میدهد. روایت صادقانه و بیپردهٔ روابط خانوادگی، دوستیها و دلتنگیهای مادرانه، خواننده را با دغدغههای واقعی زنان ایرانی روبهرو میکند. «عروسان عنابه» فرصتی است برای همدلی با شخصیتهایی که در دل مشکلات، امید و عشق را جستوجو میکنند.
خواندن کتاب عروسان عنابه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای اجتماعی و خانوادگی، کسانی که دغدغههای زنان و مادران را دنبال میکنند و افرادی که به روایتهای واقعگرایانه از زندگی روزمره علاقه دارند، مناسب است.
بخشی از کتاب عروسان عنابه
«پریسیما: سلام آقا؛ وقت به خیر، گوشیم روشن نمیشه آوردمش برای تعمیر. - سلام خانوم. وقت شما هم به خیر، از کی گوشیتون روشن نمیشه؟ زمین خورده؟ پریسیما: از دیشب. نه. زمین نخورده، صبح هر کاری کردم گوشیم روشن نشد. - بله لطفاً این فرم رو پر کنید. یه شمارهی مستقیم هم بنویسید که زنگ بزنم. پریسیما: وای! خیلی طول میکشه؟ - باید باشه توی نوبت. پریسیما: لازم دارم، نمیشه زودتر آماده شه؟ - من سعی خودمو میکنم، درست شد بچهها زنگ میزنن. پریسیما: باشه آقا. تشکر. - زنده باشید. پریسیما: چه موقع خرابشدن گوشی بود؛ حالا چطوری زنگ بزنم اهورا. بچهم نگران میشه. تلفن خونهام که یهطرفه شده. بابام که هی غرغر میکنه. یه قبض تلفن رو هم پرداخت نمیکنه. همیشه این زنش زنگ میزنه با خانوادهش حرف میزنه. طفلکی بچهم امروز منتظرم هست که زنگ بزنم. باید تا شب صبر کنم تا بابام بیاد. از تلفن همراهش زنگ بزنم «اهورا». اونم کلی غرغر میکنه. اصلاً ولش کن؛ الآن با کارت زنگ میزنم اهورا. برگشتم همون مغازهی تعمیرات موبایل. یه کارت تلفن خریدم تا از باجه زنگ بزنم به اهورا. اینطوری بهتره؛ منت پدرجانو نمیکشم.»