دانلود و خرید کتاب زندگی نامه آل پاچینو کمال سانی بوی ترجمه فروزان صاعدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب زندگی نامه آل پاچینو

کتاب زندگی نامه آل پاچینو

انتشارات:نشر گویا
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زندگی نامه آل پاچینو

کتاب زندگی نامه آل پاچینو نوشته‌ٔ کمال سانی بوی و ترجمهٔ فروزان صاعدی توسط نشر گویا منتشر شده است. این کتاب اثری است که به قلم خودِ آل پاچینو، بازیگر پرآوازه و اسطوره‌ای سینما نوشته شده و دریچه‌ای به زندگی شخصی و حرفه‌ای یکی از بزرگترین بازیگران تاریخ می‌گشاید. «سانی بوی» نام مستعاری بود که مادر آل پاچینو در کودکی به او داده بود. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زندگی نامه آل پاچینو

کتاب زندگی نامه آل پاچینو خواننده را به سفری در دنیای آل پاچینو می‌برد؛ از دوران کودکی‌اش در محله برانکس جنوبی نیویورک و تأثیر عمیق مادرش بر زندگی و علاقه‌اش به سینما گرفته تا چالش‌ها و پیروزی‌هایش در مسیر تبدیل شدن به یک ستاره جهانی. کتاب به تفصیل به خاطرات دوران کودکی، از جمله جدایی والدینش در سن کم و زندگی با پدربزرگ و مادربزرگ مادری‌اش می‌پردازد. بخش‌های ابتدایی کتاب نشان می‌دهد که چگونه تخیل و بازآفرینی شخصیت‌های فیلم‌ها در دوران کودکی، اولین جرقه‌های بازیگری را در او روشن کرد. پاچینو همچنین از تجربیات تلخ و شیرین دوران نوجوانی، روابط با دوستان و اولین گام‌هایش در دنیای بازیگری و تأثیر افرادی چون چارلی لیتون در مسیر هنری‌اش سخن می‌گوید. کتاب به خواننده نشان می‌دهد که چگونه آل پاچینو با وجود سختی‌ها، از جمله فقر و مشکلات خانوادگی، راه خود را در دنیای هنر پیدا کرد و به یکی از نمادهای بازیگری تبدیل شد.

چرا باید کتاب زندگی نامه آل پاچینو را بخوانیم؟

خواندن زندگی‌نامهٔ آل پاچینو، فرصتی برای ورود به دنیای درونی یکی از بزرگترین بازیگران تاریخ سینما از زبان خودش است. این کتاب نه تنها شما را با فرازونشیب‌های زندگی شخصی و حرفه‌ای او، از کودکی در برانکس تا تبدیل شدن به یک اسطوره، آشنا می‌کند، بلکه درکی عمیق از مسیر پر چالش موفقیت، قدرت تخیل، و تاثیر روابط انسانی در شکل‌گیری یک هنرمند ارائه می‌دهد و می‌تواند برای علاقه‌مندان به سینما، بازیگری و داستان‌های واقعی الهام‌بخش باشد.

خواندن زندگی نامه آل پاچینو کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

طرفداران آل پاچینو و علاقه‌مندان به آثار او، دانشجویان و علاقه‌مندان به رشته بازیگری و سینما، افرادی که به خواندن زندگی‌نامه‌ شخصیت‌های برجسته و تأثیرگذار علاقه دارند و کسانی که به دنبال داستان‌های واقعی از تلاش، پشتکار و رسیدن به موفقیت هستند، می‌توانند از خواندن این کتاب لذت ببرند.

درباره کمال سانی بوی

سانی بوی نام مستعاری است که مادر آل پاچینو در دوران کودکی به او داده بود. این نام از آهنگی محبوب در آن زمان گرفته شده بود. این کتاب، زندگی‌نامه خودنوشت آل پاچینو است و «کمال سانی بوی» احتمالاً اشاره به همین نام مستعار دارد و نه یک شخص دیگر یا نویسنده‌ای به نام کمال. نویسنده اصلی کتاب خود آل پاچینو است.

بخشی از کتاب زندگی نامه آل پاچینو

«وارن بیتی دقیقاً می‌دانست که چگونه با من صحبت کند. زمانی که در حال بازی در فیلمی بر اساس کمیک استریپ دیک تریسی بود و به کسی نیاز داشت که نقش مرد بد را بازی کند، گانگستری غرورآفرین به نام آلفونس «بیگ بوی» کاپریس، من را با چاپلوسی وادار به کار کرد. او یک دوست خوب و یک هنرمند بزرگ است، تقریباً باهوش‌ترین فردی است که تابه‌حال شناختم و درعین‌حال همیشه راهی برای رسیدن به آنچه می‌خواهد، دارد. او با پرسیدن نظر من شروع کرد. به نظر شما چه کسی برای این نقش مناسب است؟ آیا کسی را می‌شناسید که بتواند این نقش را بازی کند؟ اینجاوآنجا اسامی را مطرح کردم. سپس جملات مرگباری را بر زبان آورد: «آل خودت چطور؟» فکر کردم که در وهلهٔ اول همین را می‌خواست، بنابراین گفتم بله.

دیک تریسی فوق‌العاده بود و کار کردن با وارن موهبت بزرگی بود، چون به تو اجازه می‌داد آزاد باشی. وقتی او در رأس کار است، هر تعداد برداشت که بخواهی به تو می‌دهد، و حسش نسبت به چیزها بسیار دقیق است. همیشه تو را بهتر نشان می‌دهد؛ می‌دانی که نمی‌توانی اشتباه کنی. دیک تریسی فیلم زیبایی بود که طراحی تولید دیک سیلبرت و فیلم‌برداری ویتوریو استورارو به آن سرزندگی بخشید. اشتهای تازه‌ای برای درگیرکردن تخیلاتم و خلق شخصیتی که هویتی واقعی داشت احساس کردم. من تصور خودم را از این مرد داشتم. آنها او را بیگ بوی صدا می‌کردند؛ چون پیل‌پایی داشت. قسمت‌هایی از بدنش به‌شدت متورم شده بود. دست‌های بزرگ. چانهٔ برآمده. بینی کوفته‌ای. گریمور جان کالیونیه جونیور و من با تمام این طرح‌هایی که به وارن نشان می‌دادیم بازی کردیم. در یک نقطه واقعاً عجیب‌وغریب شدم و وارن مجبورم کرد که آن را کمی به عقب برگردانم.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۶۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۴

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

حجم

۳۶۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۴

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان