کتاب ماجرای سه سیب عارفه روئین + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب ماجرای سه سیب

کتاب ماجرای سه سیب

نویسنده:عارفه روئین
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ماجرای سه سیب

کتاب «ماجرای سه سیب» نوشتۀ عارفه روئین است و انتشارات حسن رسولی آن را منتشر کرده است. ماجرای سه سیب،‌ داستانی شیرین و جذاب برای کودکان است.

درباره کتاب ماجرای سه سیب

کتاب ماجرای سه سیب داستانی خیال‌انگیز و آموزنده دربارۀ بخشش، انتخاب و ارزش‌گذاری است که با نثری ساده و کودک‌پسند، مفاهیمی عمیق را به شکلی ملموس برای مخاطبان خردسال و کودک بازگو می‌کند. ماجرا در یک باغ بزرگ رخ می‌دهد؛ جایی که درختان خود را برای خواب زمستانی آماده می‌کنند و یکی از این درختان، درخت سیب، ۳ میوۀ باقی‌مانده‌اش را هم می‌خواهد پیش از خواب به دیگران ببخشد.

درخت سیب که خود نماد سخاوت و مهرورزی است، آرزو دارد که این۳ سیب آخر هم به دست حیواناتی برسند که به آن‌ها نیاز دارند. ورود خارپشت به داستان، آغازگر زنجیره‌ای از مواجهه‌های جذاب و معنادار با ۳ حیوان مختلف است. هرکدام از این حیوانات با رفتار، خواسته و انتخاب خاص خودشان، نمایندۀ نوعی نگاه به زندگی یا خواسته‌اند. خارپشت که می‌خواهد بهترین و سرخ‌ترین سیب را داشته باشد، نمادی از تمایل به برتری‌طلبی یا شاید خودخواهی است. گفت‌وگوی او با درخت، ‌ لحنی صمیمی دارد؛ اما در دل خود تأمل‌برانگیز است: درختی که بی‌هیچ توقعی می‌بخشد و حیواناتی که هر یک به‌نوعی با بخشش او مواجه می‌شوند.

کتاب ماجرای سه سیب با زبانی کودکانه، به ارزش‌های انسانی مانند بخشش، رضایت، قناعت و انصاف می‌پردازد و به کودکان می‌آموزد که گرفتن تنها کافی نیست، بلکه چگونه خواستن و با چه نگاهی گرفتن هم مهم است. درعین‌حال، شخصیت درخت سیب، نوعی الگوی مثبت از بخشش بی‌قیدوشرط را نشان می‌دهد که حتی پیش از آنکه کسی چیزی بخواهد، آماده بخشیدن است. ماجرای سه سیب از آن دسته داستان‌هایی‌ است که کودک را درگیر روایت ساده‌اش می‌کند؛ اما در عمق خود لایه‌ای اخلاقی و تربیتی دارد که تا مدت‌ها در ذهن مخاطب می‌ماند. این کتاب نه‌تنها برای خواندن در خانه، بلکه برای آموزش ارزش‌های اخلاقی در فضای مدرسه نیز گزینه‌ای مناسب است.

خواندن کتاب ماجرای سه سیب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ماجرای سه سیب

«در باغ بزرگی درختان خودشان را برای خواب زمستانی آماده می‌کردند. در میان این درختان، درخت سیبی هرچه سیب داشت، به حیوانات داده بود و فقط سه تا سیب روی شاخه‌اش باقی‌مانده بود تا آن‌ها را هم بدهد و به خواب برود. درخت سیب دوروبرش را نگاه کرد: ای‌کاش قبل از اینکه خوابم ببرد، سه تا حیوان بیایند تا سیب‌هایم را به آن‌ها بدهم. خارپشتی قل خورد و به‌طرف درخت سیب آمد. یکی از سیب‌ها را نشانه گرفت و خاری به طرفش پرتاب کرد. خار به تنۀ درخت خورد. درخت رو به خارپشت کرد: چی کار می‌کنی خارپشت جان؟ اگر سیب می‌خواهی بگو تا بدهم. خارپشت سرش را بالا آورد. یعنی هرکدام از سیب‌هایت را بخواهم می‌دهی؟ درخت خمیازه‌ای کشید: البته که می‌دهم کدام‌یکی را می‌خواهی؟ خارپشت کمی عقب رفت: آن سیبی که از همه سرخ‌تر است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
شاهنامه از دستنویس موزه فلورانس، محرم ۶۱۴ (جلد اول)
ابوالقاسم فردوسی
ایمنی فضاها و تجهیزات ورزشی مدارس
علیرضا فارسی
مسائل اجتماعی اجتماع، سیاست و کنش اجتماعی (جلد اول)
آنا لئون گوررو
فلسفه چیست؟
یحیی یثربی
برج تاریک ۷
استیون کینگ
جنبه تاریک رهبری در سازمان
یاسر صیادی
آقای ذوزنقه
جواد مجابی
گام اول در یادگیری زبان فارسی؛ با زبان واسط تاجیکی
رضامراد صحرایی
تحفة السلاطین
محمد بن جابر انصاری
عیب‌ یابی و تعمیر نمایشگرهای الکترونیکی خودرو (داشبورد)
رحمت اله حیدری
راهنمای ورود و خروج کالا از طریق همراه مسافر و پست بین الملل
ایرج زینال زاده
تاریخ ایران باستان ـ باب هشتم: زبان و خط
حسن پیرنیا
زبان خارجی ۶ (مدیریت دولتی)
اعظم فتاحی
فرهنگ دفاعی (ارزش‌ها و الزامات حفظ و نهادینه‌سازی)
مرتضی چشمه نور
روش های مختلف ذبح و اثر آن بر کیفیت گوشت
فرید فرهی
مستوری و مستی
فاطمه بهاء
سه شنبه ها با موری
ميچ آلبوم
یوتوپیا و دیستوپیا در ایران معاصر (جلد اول)
میترا زرگر
سورآل و شور فوتبال
حمید علیدوستی شهرکی

حجم

۵٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۸ صفحه

حجم

۵٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۸ صفحه

قیمت:
۱۵,۰۰۰
تومان