دانلود و خرید کتاب کتاب کوچک اعتماد به نفس لوسی لین ترجمه ام. درخشش

مترجم:ام. درخشش
انتشارات:سبزان
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کتاب کوچک اعتماد به نفس

کتاب کتاب کوچک اعتماد به نفس (گام‌های کوچک برای تغییرات بزرگ) نوشتهٔ لوسی لین و ترجمهٔ ام. درخشش توسط سبزان منتشر شده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کتاب کوچک اعتماد به نفس

کتاب کوچک اعتماد به نفس راهنمایی است برای کسانی که به دنبال تقویت اعتمادبه‌نفس خود هستند، چه با نگرانی‌های روزمره دست و پنجه نرم کنند و چه بخواهند خودباوری‌شان را به اوج برسانند. این کتاب راهکارهای ساده و کاربردی ارائه می‌دهد که با اجرای آن‌ها می‌توان روحیه را بهبود بخشید، به آرامش ذهنی رسید و زندگی را به سمت مثبت تغییر داد. این کتاب مجموعه‌ای از راهکارهای عملی و جملات الهام‌بخش است که به خواننده کمک می‌کند تا ماهیت واقعی اعتماد به نفس را درک کند و بداند چه اقداماتی می‌تواند برای تقویت آن انجام دهد تا به اهدافش دست یابد. کتاب بر برداشتن گام‌های کوچک برای دستیابی به تغییرات بزرگ تاکید دارد. برخی از موضوعات کلیدی مطرح شده در کتاب عبارت است از تجسم تصویر «خود» مطمئن‌تر، شناسایی موقعیت‌هایی که در آن‌ها بیشترین و کمترین اعتماد به نفس را دارید، مدیریت واکنش‌های احساسی، داشتن دفتر ثبت مسیر اعتماد به نفس، هدف‌گذاری هوشمندانه (SMART)، تمرین ذهن‌آگاهی، مقایسه نکردن خود با دیگران، استفاده از کلمات و جملات مثبت، قاطع بودن، تمرکز بر توانمندی‌ها و معاشرت با افراد مثبت.

چرا باید کتاب کتاب کوچک اعتماد به نفس را بخوانیم؟

خواندن این کتاب به شما کمک می‌کند تا اعتماد به نفس خود را تقویت کنید، روحیهٔ خود را بهبود ببخشید و به آرامش ذهنی برسید، با راهکارهای عملی، تغییرات مثبتی در زندگی خود ایجاد کنید، ماهیت اعتمادبه‌نفس را بهتر درک کنید و برای رسیدن به اهدافتان اقدام کنید.

خواندن کتاب کتاب کوچک اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای همهٔ افرادی که در مقطعی از زندگی نیاز به تقویت اعتمادبه‌نفس دارند، مناسب است. خواندن این کتاب، به‌ویژه به کسانی پیشنهاد می‌شود که با نگرانی‌های روزمره دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌خواهند خودباوری خود را به حداکثر برسانند، به دنبال راهکارهای عملی و ساده برای بهبود کیفیت زندگی خود هستند و علاقه‌مند به کتاب‌های حوزهٔ توسعه فردی و خودسازی هستند.

بخشی از کتاب کتاب کوچک اعتماد به نفس

«هنگام ناراحتی، دست بردن به سمت غذای مورد علاقه برای بهبود روحیه بسیار وسوسه‌انگیز است؛ اما واقعیت این است که خوردن عاطفی (خوردن غذا برای تسکین احساسات) فقط شرایط را وخیم‌تر می‌کند. این میل شدید به خوردن از واکنش استرسی «جنگ یا گریز» سرچشمه می‌گیرد که اگرچه چندان با زندگی امروزی ما هم‌خوانی ندارد، اما همچنان در وجودمان ریشه دوانده است. زمانی که نسبت به خود احساس منفی داریم، معمولاً دچار استرس می‌شویم. در این شرایط، بدن ما گمان می‌کند تحت حمله قرار گرفته است و باید یا با تهدید مقابله کند (جنگ) یا از آن بگریزد (گریز). هر دو واکنش نیازمند انرژی فوری هستند ـ و این یعنی قند! با این حال، این انرژی قندی زودگذر است و خوردن یک برش کیک اضافه احتمالاً کمکی به بهبود حالتان نمی‌کند. هنگام هجوم وسوسه‌های غذایی، به‌جای تنقلات ناسالم، میوه میل کنید تا هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی احساس بهتری داشته باشید.»