کتاب پادشاه سری سیدعلی سیدی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سیدعلی سیدی
انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پادشاه سری

کتاب الکترونیکی «پادشاه سرّی» نوشتهٔ سید علی سیدی را نشر سنجاق منتشر کرده است. این اثر داستانی فانتزی و تمثیلی است که با زبانی خیال‌انگیز و سرشار از نمادها، به روایت سفر قهرمانی جوانی به نام «کورو» می‌پردازد. داستان با الهام از عناصر طبیعت، اسطوره و عرفان، مفاهیمی چون عشق، جست‌وجوی حقیقت و خودشناسی را در قالب ماجراهای شگفت‌انگیز و شخصیت‌های نمادین به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پادشاه سری

«پادشاه سرّی» اثری داستانی و تمثیلی از سید علی سیدی است که در قالب یک رمان فانتزی و نمادین، مخاطب را به سفری درونی و بیرونی می‌برد. این کتاب با بهره‌گیری از عناصر اسطوره‌ای، طبیعت و موجودات خیالی، داستانی چندلایه را روایت می‌کند که در آن شخصیت اصلی، «کورو»، در جست‌وجوی عشق و حقیقت، با موانع و موجودات گوناگون روبه‌رو می‌شود. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر فصل، مرحله‌ای از سفر قهرمان را بازتاب می‌دهد و در هر بخش، با شخصیت‌ها و نمادهای تازه‌ای مواجه می‌شویم. روایت کتاب، ترکیبی از قصه‌گویی سنتی و زبان شاعرانه است و در لایه‌های زیرین خود، به پرسش‌های فلسفی و عرفانی دربارهٔ هستی، عشق، مرگ و معنای زندگی می‌پردازد. این اثر با فضاسازی خیال‌انگیز و شخصیت‌پردازی نمادین، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌نویسی معاصر ارائه داده است.

خلاصه کتاب پادشاه سری

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «پادشاه سرّی» با روایت زمین آغاز می‌شود که سرگذشت جوانی به نام «کورو» را بازگو می‌کند. کورو پس از تجربهٔ ضربه‌ای سخت، به خوابی عمیق فرو می‌رود و در دنیایی نمادین و پررمزوراز، سفر خود را آغاز می‌کند. او در این مسیر با موجودات و عناصر طبیعت مانند پرنده‌ها، باد، کوه، خورشید، گل‌ها، مگس‌ها، عنکبوت، مورچه‌ها و ماه روبه‌رو می‌شود و هرکدام از این برخوردها، حامل پیامی دربارهٔ زندگی، عشق، تنهایی، امید و رهایی هستند. کورو در جست‌وجوی معشوقه‌اش «نیا» با چالش‌هایی چون هیولاها، دیوها، اژدها، مارها و آزمون‌های گوناگون مواجه می‌شود. او بارها به دام می‌افتد، فریب می‌خورد، نجات می‌یابد و دوباره به راه می‌افتد. در این مسیر، مفاهیمی چون فداکاری، صبر، خودشناسی و گذر از وسوسه‌ها و ترس‌ها به‌تدریج برایش آشکار می‌شود. روایت داستان، پیوسته میان واقعیت و خیال، مرگ و زندگی، نور و تاریکی در نوسان است و کورو با هر تجربه، به لایه‌ای تازه از حقیقت و عشق نزدیک‌تر می‌شود. در پایان، سفر کورو به نقطه‌ای می‌رسد که مرز میان رؤیا و واقعیت، زندگی و مرگ، و فردیت و وحدت محو می‌شود و او معنای عمیق‌تری از عشق و هستی را درمی‌یابد، بی‌آنکه پاسخ‌ها به‌صورت صریح بیان شوند.

چرا باید کتاب پادشاه سری را بخوانیم؟

این کتاب با روایت تمثیلی و خیال‌پردازانهٔ خود، فرصتی برای تأمل در مفاهیم عمیق انسانی و فلسفی فراهم می‌کند. «پادشاه سرّی» با بهره‌گیری از عناصر طبیعت و اسطوره، مخاطب را به سفری درونی دعوت می‌کند که در آن پرسش‌هایی دربارهٔ عشق، حقیقت، مرگ و معنای زندگی مطرح می‌شود. داستان با شخصیت‌های نمادین و ماجراهای شگفت‌انگیز، ذهن خواننده را به چالش می‌کشد و او را به بازاندیشی دربارهٔ جایگاه خود در جهان و ارتباطش با دیگران و طبیعت سوق می‌دهد. این اثر برای کسانی که به داستان‌های چندلایه و پررمزوراز علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز خواهد بود.

مطالعهٔ این کتاب به علاقه‌مندان ادبیات تمثیلی، داستان‌های فانتزی و اسطوره‌ای، و کسانی که دغدغهٔ پرسش‌های فلسفی و عرفانی دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای نوجوانان و بزرگسالانی که به دنبال داستان‌هایی با لایه‌های معنایی و نمادپردازی هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب پادشاه سری

«در جهان بی‌کران، درخشش ستاره‌ها دیدگان هر بینـنده را به وجد می‌آورد و چه آتش‌ها که از وجود آن‌ها زبانه نمی‌زند. با این وجود تنها سیاراتی می‌توانند دور آن‌ها بگردند که ابتدا خورشید خود را پیدا کنند وگرنه چه بسیار شهاب سرگردان که از زندگی بی‌بهره‌اند. در سیارهٔ زمین، موجودات پیدا و ناپیدای بسیاری وجود دارند و از بینش ناچیز ماست که درست دیده نمی‌شوند. بگذارید کمی بیشتر توضیح دهم: اندک کسانی به شبنم‌ها چون ستاره‌ها می‌نگرند. دانسته‌های ساده، رموزی پیچیده دارند. راستش را بخواهید اصلاً به این حقایق فکر نمی‌کردم. زندگی معنایی جز خواب برایم نداشت. تا این‌که ضربهٔ مهلکی بر من وارد شد! چشمانم از حدقه درآمد و دنیای پیش رویم تاریک شد، به خواب عمیقی فرو رفتم و در ابری لایتناهی جای گرفتم. تشنگی وجودم را سوزانده بود و چاره‌ای جز شکیبایی نداشتم. ناگاه خودم را در چاهی عمیق و تاریک گرفتار دیدم. زیر پایم پر بود از مارهای زنگی، ترس سراپای وجودم را فرا گرفت، تمام روزنه‌های امید به رویم بسته شده بود. در همین حال ناگهان مارها ناپدید شدند و از ته چاه، راز عجیبی را شنیدم: سنگ‌ها برای شکوفایی خُرد می‌شوند.»