تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب برایت جنگیدم
معرفی کتاب برایت جنگیدم
کتاب الکترونیکی برایت جنگیدم (با الهام از زندگی ادورادو آنیلی) نوشتهٔ «رقیه موسوی» و منتشرشده توسط نشر سنجاق، روایتی داستانی از تقابل دغدغههای فردی، هویت، عشق و جستوجوی حقیقت است. این رمان با محوریت شخصیتهایی از دو جهان فکری و فرهنگی متفاوت، به بررسی روابط انسانی، باورها و چالشهای اجتماعی میپردازد. «برایت جنگیدم» نخستین اثر منتشرشده از رقیه موسوی است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب برایت جنگیدم اثر رقیه موسوی
این رمان در بستر معاصر و شهری روایت میشود و داستانش حول محور دو شخصیت اصلی، داوود و روشان راعی، شکل میگیرد. نویسنده با الهام از زندگی ادورادو آنیلی، به موضوعاتی چون هویت دینی، جستوجوی معنای زندگی، عشق و تعهد اجتماعی میپردازد. فضای داستان، محیط یک مجله و تحریریه است که در آن دغدغههای فکری و اجتماعی شخصیتها با مسائل روزمره و روابط انسانی گره میخورد. «برایت جنگیدم» با نگاهی به تقابل سنت و مدرنیته، تفاوتهای فرهنگی و چالشهای اعتقادی، تصویری از جامعهای در حال گذار ارائه میدهد. روایت داستان از زاویهٔ دید هر دو شخصیت اصلی پیش میرود و بهتدریج لایههای شخصیتی و دغدغههای درونی آنها را آشکار میکند. این اثر در دورهای نوشته شده که توجه به هویت، دین و نقش زنان در جامعه، از موضوعات پررنگ ادبیات معاصر ایران است و نویسنده تلاش کرده است با پرداختی جزئینگرانه، فضای ذهنی و عاطفی شخصیتها را به تصویر بکشد.
خلاصه کتاب برایت جنگیدم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با روایت داوود، سردبیر یک مجله، آغاز میشود که هر ماه منتظر دریافت نوشتههای روشان راعی، نویسندهای جوان و جستوجوگر است. دیدار حضوری این دو، نقطهٔ عطفی در زندگی هر دو شخصیت میشود. داوود که به اصول و اعتقادات خود پایبند است، در مواجهه با روشان، با چالشهایی تازه روبهرو میشود؛ از جمله تفاوتهای فکری، فرهنگی و دینی. روشان، دختری با پیشینهٔ یهودی و دغدغههای هویتی، در تلاش است تا جایگاه خود را در جامعه و خانواده پیدا کند و همزمان با فشارهای خانوادگی و سنتی روبهروست. رابطهٔ این دو، میان همکاری حرفهای و کشش عاطفی، مدام در نوسان است و سوءتفاهمها، قضاوتهای زودهنگام و تفاوتهای فرهنگی، مسیر آنها را پیچیدهتر میکند. روایت داستان از هر دو زاویه دید، بهتدریج لایههای پنهان شخصیتها و دغدغههایشان را آشکار میکند؛ از جمله جستوجوی حقیقت، معنای عشق و مواجهه با پیشداوریهای اجتماعی. در کنار این خط اصلی، موضوعاتی چون نقش زنان، هویت دینی و چالشهای اجتماعی نیز در بستر داستان مطرح میشود. پایان داستان، بدون افشای جزئیات بر گشایشهایی در روابط و درک متقابل شخصیتها تأکید دارد و مخاطب را به تأمل دربارهٔ مرزهای هویت و عشق دعوت میکند.
چرا باید کتاب برایت جنگیدم را خواند؟
این رمان با پرداختن به موضوعات هویتی، دینی و اجتماعی، فرصتی برای تأمل دربارهٔ تفاوتهای فرهنگی و نقش پیشداوریها در روابط انسانی فراهم میکند. روایت دوسویهٔ داستان، امکان همذاتپنداری با هر دو شخصیت را به خواننده میدهد و فضای تحریریهٔ مجله، بستری برای نمایش دغدغههای فکری و اجتماعی نسل جوان است. «برایت جنگیدم» با طرح پرسشهایی دربارهٔ عشق، تعهد و جستوجوی حقیقت، مخاطب را به بازنگری در باورها و قضاوتهای خود دعوت میکند.
خواندن کتاب برایت جنگیدم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای اجتماعی و عاشقانه، کسانی که دغدغهٔ هویت، دین و نقش زنان در جامعه را دارند و افرادی که به موضوعات بینفرهنگی و چالشهای روابط انسانی علاقهمندند، مناسب است. همچنین به کسانی که بهدنبال روایتی دربارهٔ جستوجوی حقیقت و عبور از پیشداوریها هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب برایت جنگیدم
«آرام و بی صدا وارد خانه شدم. از دفتر که به کتابخانه رفته بودم، شش ساعت گذشته بود و من آن قدر غرق مطالعه کتابها شده بودم که متوجهٔ گذشت زمان نشدم. تنها یک مرتبه با تلفنی که خواهرم سارا با من داشت، به فاصلهٔ چند دقیقه ای از خواندن، فاصله گرفته بودم. من که حوصلهٔ جدال دوباره با پدر را در خودم نمیدیدم، وقتی سارا گفت که شب به همراه همسرش شائول، به خانه میآیند، حسابی خوشحال شدم. هرچند دیدن شائول برایم آزاردهنده بود، اما فرصتی بود تا پدر با داماد محبوبش مشغول باشد و برای ساعتی هم که شده، دست از کنکاش کارهای من بردارد. این روزها شائول، بیشتر از همیشه دور و بر پدر میچرخد. او که متوجهٔ اختلاف بین من و پدر شده، فرصت را مناسب دیده تا از آب گل آلود ماهی بگیرد و سکان دار ثروت افسانه ای خانوادگی ما باشد. اما راهی که من انتخاب کرده بودم آن قدر برایم اهمیت داشت و بزرگ بود که حتی تهدیدات گاه و بیگاهِ پدر در مورد اینکه مرا از ارث محروم میکند، نمیتوانست مرا از تصمیمم، بازدارد. از راه رسیده بودم و حسابی تشنه بودم. آرام و پاورچین پاورچین، وارد آشپزخانه شدم. خدمتکار، مشغول تدارک شام بود. سلام کردم و روی صندلی نشستم. لحظه ای نشده بود که سارا وارد آشپزخانه شد. یک پایش را محکم به زمین کوبید و پای دیگرش را به جلو راند و گفت: سلام خانوم مرموز، کجایی؟ پدر حسابی از دستت شاکیه؛ کجا بودی این همه ساعت؟ معلوم هست چیکار میکنی؟»
باسلام شخصیت مورد نظر یعنی مرحوم ادواردو آنیلی طبق اعتقادات راسخی که به دین اسلام ومذهب تشیع داشت قطعا هیچگاه بطور ارادی دست بخودکشی نزده است.چون طبق گواهی افرادی که ایشون رومیشناختن بارها ازطرف آژانس یهود مورد سوءقصدقرار می گیره.حتی خانواده
کتاب خوبیه ، اونایی که رمان خون هستن میتونن لحظات خوبی رو باهاش سرگرم بشن.هر کسی یه سلیقه ای داره...