دانلود و خرید کتاب هم شاغل هم پدر هاروارد بیزینس ریویو ترجمه سحر رمضانی یاهوئی
تصویر جلد کتاب هم شاغل هم پدر

کتاب هم شاغل هم پدر

معرفی کتاب هم شاغل هم پدر

کتاب هم شاغل هم پدر با عنوان اصلی Advice for Working Dads نوشتهٔ هاروارد بیزینس ریویو و ترجمهٔ سحر رمضانی یاهویی است. انتشارات اژدهای طلایی این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ خودیاری و موفقیت قرار گرفته، در باب مدیریت زندگی حرفه‌ای و شخصی است و بر مهم‌ترین نگرانی‌های پدران شاغل تمرکز کرده و روش‌های تازه‌ای برای نگرش به این دغدغه‌ها و اقدام قاطعانه ارائه داده استهدف از نگارش این کتاب توانمندسازی پدران شاغل برای دستیابی به تعادل و رضایت در هر سه حوزهٔ زندگی است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هم شاغل هم پدر اثر هاروارد بیزینس ریویو

کتاب «هم شاغل هم پدر» که نخستین‌بار در سال ۲۰۲۱ میلادی و در ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شده، با مقدمه‌ای به قلم «دِیزی داولینگ» آغاز شده است. نویسنده‌ها در ابتدای این کتاب با مخاطب قراردادن پدران شاغل، حدس‌هایی دربارهٔ ویژگی‌ها و چالش‌های آنان مطرح کرده‌اند؛ مردانی باهوش، سخت‌کوش و بلندپرواز که ساعات بسیاری را صرف کار و پیشرفت شغلی می‌کنند و درعین‌حال دلبستگی عمیقی به فرزندان خود دارند و خواهان حضور فعال و مؤثر در زندگی آن‌ها هستند. علاوه‌بر این حدس زده‌اند که این پدران در کنار مسئولیت‌های شغلی و خانوادگی به‌دنبال حفظ هویت فردی و پرداختن به علائق شخصی خود نیز هستند، اما اغلب الگوی مناسب یا سنگ صبوری برای در میان گذاشتن دغدغه‌هایشان ندارند و ممکن است در محیط کار از صحبت دربارهٔ وظایف پدرانهٔ خود پرهیز کنند. نویسنده‌های این اثر با تأکید بر این که پدران شاغل در این مسیر تنها نیستند و آن‌ها به‌عنوان مربی اجرایی و مشاور والدین با مردان و زنانی مشابه در ارتباط هستند، به فقدان گروه‌های حمایتی مشابه گروه‌های «مادران شاغل» برای پدران اشاره کرده و احتمال تعجب مخاطب از عنوان کتاب (هم شاغل هم پدر) را درک می‌کنند؛ سپس هدف کتاب را تغییر رویکرد سنتی «تحمل کن و حرف نزن» و ارائهٔ دیدگاهی صادقانه برای موفقیت همزمان در شغل، پدری و حفظ هویت فردی معرفی کرده‌اند. متخصصان شریک در نوشتن این کتاب معتقد هستند که دوران همه‌گیری ویروس کووید - ۱۹ فرصتی برای بازنگری و پذیرش واقعیت‌های زندگی والدین شاغل فراهم کرده است.

کتاب تأکید می‌کند که متخصصان همراه در این اثر با درک عمیق مشکلات، راهکارهای عملی و آزموده‌شده‌ای را بدون هیچ‌گونه پیش‌داوری در اختیار مخاطبان قرار می‌دهند و برای هر موقعیت خاص (از مدیریت ارتقای شغلی در کنار تربیت فرزندان مدرسه‌ای تا مواجهه با رئیس‌ سخت‌گیر) توصیه‌های ویژه‌ای ارائه می‌کنند. این از مخاطبان می‌خواهد تا با شناسایی مهم‌ترین عوامل اضطراب در زندگی خود و مراجعه به فهرست مطالب، فصل متناسب با وضعیتشان را انتخاب کنند و از راهنمایی مربیان برجسته بهره‌مند شوند. شما با مطالعهٔ این کتاب در حال فراگیری یک رویکرد جدید هستید و ممکن است برخی از صراحت‌ها و توصیه‌ها برایتان ناآشنا یا حتی ناراحت‌کننده باشد، اما در نهایت تصمیم‌گیرندهٔ نهایی خود شما هستید. این کتاب چهار بخش دارد و نام بعضی از نویسندگان این بخش‌ها عبارت است از «برد هرینگتون»، «اسکات بیسن»، «تیم آلن»، «بروس فایلر»، «جیمز سوداکوف». بخش «سخن آخر» نوشتهٔ «فرانچسکا جینو» است.

مجموعهٔ «برای والدین شاغل» شامل نکته‌ها، روایت‌ها و راهکارها برای شغل است که هرگز پایان نمی‌یابد. در این مجموعه‌کتاب به طیف گسترده‌ای از مشکلات روزمره پرداخته شده است؛ از مشکلات رایجی مانند برقراری تعادل بین کار و زندگی و مراقبت از خود گرفته تا چالش‌هایی دشوار مانند مدیریت بحران در خانواده و تأثیر فرزندپروری بر فعالیت شغلی؛ سپس با بهره‌گیری از پژوهش‌ها راهکارها و نکته‌هایی کاربردی ارائه شده تا عملکرد مؤثرتری در خانه و محل کار داشته باشید و با تمام وجود مفیدبودن را احساس کنید. کتاب‌های دیگر از این مجموعه عبارتند از «هم شاغل هم مادر»، «تیک همهٔ کارها را بزن»، «خودت را فراموش نکن» و «در هیاهوی مشغله‌ها».

خلاصه کتاب هم شاغل هم پدر

«برد هرینگتون» در فصل اول این کتاب به بررسی انواع مختلف پدران شاغل امروزی می‌پردازد و آن‌ها را در سه گروه اصلی دسته‌بندی می‌کند؛ پدران سنتی که معتقد هستند وظایف مراقبتی عمدتاً بر عهدهٔ همسرشان است و در عمل نیز چنین است، پدران برابری‌طلب که به تقسیم مساوی وظایف باور دارند و در زندگی خود نیز تا حد زیادی به آن عمل می‌کنند و از رضایت بالایی در هر دو حوزهٔ کار و خانواده برخوردار هستند و پدران سردرگم که به تقسیم برابر وظایف اعتقاد دارند، اما در عمل شاهد سهم بیشتر همسرانشان در این زمینه هستند و در اغلب شاخص‌های رضایت شغلی و خانوادگی در سطح پایین‌تری قرار دارند. نویسنده با استناد به تحقیقات مرکز دانشگاهی بوستون در حوزهٔ کار و خانواده به این نکته اشاره می‌کند که درحالی‌که بیشتر پدران شاغل تمایل به مشارکت بیشتر در زندگی فرزندانشان دارند و حدود ۷۰ تا ۷۵درصد آن‌ها خواهان تقسیم نیمی از مسئولیت‌های فرزندپروری هستند، موانع متعددی بین این نیت و عمل واقعی وجود دارد. این موانع شامل نگرش‌های سنتی نقش پدری به‌عنوان نان‌آور، درآمد بیشتر مردان در بیشتر خانواده‌های دارای زوج شاغل، عدم حمایت کافی سازمان‌ها از نقش پدری در خانه و نبود مرخصی با حقوق کافی برای پدران پس از تولد فرزند است که منجر به کاهش اعتمادبه‌نفس آن‌ها در انجام وظایف مراقبتی می‌شود. او راهکارهایی را برای پدران سردرگم ارائه می‌دهد تا بتوانند شکاف بین باور و عمل خود را کاهش دهند؛ از جمله صحبت با سایر پدران، دعوت از سخنرانان به محل کار برای بحث درمورد مسائل مربوط به پدران شاغل، استفاده از مرخصی پس از زایمان برای ایجاد پیوند با فرزند و کسب تجربه در فرزندپروری، گفت‌وگوی مداوم با همسر درمورد وظایف و اهداف خانوادگی و حمایت از سایر پدران در محل کار که مسئولیت‌های مراقبتی را بر عهده می‌گیرند؛ همچنین پیشنهاداتی را برای سازمان‌ها مطرح می‌کند تا با ایجاد سیاست‌های حامی پدران شاغل و تغییر فرهنگ سازمانی به‌رفع سردرگمی این گروه از پدران کمک کنند. این پیشنهادات شامل ارائهٔ مرخصی با حقوق پس از زایمان، نظرسنجی از پدران شاغل برای درک بهتر نیازهای آن‌ها، فراهم‌کردن فرصت‌های رشد و توسعه برای کمک به کارمندان مرد در مدیریت چالش‌های خانوادگی و شغلی است. این نویسنده با اشاره به افزایش تدریجی تعداد پدران برابری‌طلب در تحقیقات، نسبت به آینده ابراز امیدواری کرده اما به تأثیر منفی همه‌گیری ویروس کووید - ۱۹ بر بازگشت به کلیشه‌های جنسیتی سنتی هشدار داده و از پدران و سازمان‌ها خواسته تا برای تحقق هدف تقسیم عادلانهٔ وظایف تلاش بیشتری کنند؛ زیرا معتقد است در بلندمدت این امر به‌نفع همهٔ اعضای خانواده خواهد بود. این خلاصهٔ فصل اول این کتاب است.

چرا باید کتاب هم شاغل هم پدر را بخوانیم؟

این کتاب با ارائهٔ دیدگاه‌های تخصصی و راهکارهای عملی به پدران کمک می‌کند تا چالش‌های پیش روی خود را بهتر درک کرده و رویکردهای مؤثرتری برای مدیریت آن‌ها بگیرند. مطالعهٔ این اثر می‌تواند منجر به افزایش رضایت شغلی و خانوادگی پدران و بهبود روابط آن‌ها با فرزندان و همسرانشان شود.

کتاب هم شاغل هم پدر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به پدران شاغلی که به‌دنبال تعادل بین مسئولیت‌های شغلی، نقش پدری فعال و حفظ هویت فردی خود هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

درباره هاروارد بیزینس ریویو

هاروارد بیزینس ریویو (Harvard Business Review) یک دوماهنامه است که انتشارات کسب‌وکار هاروارد آن را از سال ۱۹۲۲ میلادی منتشر کرده است. این انتشارات وابسته به دانشگاه هاروارد است. مجلهٔ یادشده می‌کوشد ایده‌های نو و کاربردی را در اختیار کارشناسان کسب‌وکار و مدیریت جهان بگذارد. مقاله‌های مجله در باب طیف گسترده‌ای از موضوعات کسب‌وکار از جمله رهبری، مذاکره، همکاری، بازاریابی و امور مالی است. از سال ۲۰۱۰ میلادی بود که انتشارات کسب‌وکار هاروارد تصمیم گرفت مقاله‌های برگزیدهٔ مجله را در قالب کتاب منتشر کند. گروه بازنگری کسب‌وکار هاروارد صدها مقالهٔ مجله را بررسی و اثرگذارترین آن‌ها را گلچین کردند؛ سپس انتشارات کسب‌وکار هاروارد این مقاله‌ها را در کتاب‌های مختلف چاپ کرد.

بخشی از کتاب هم شاغل هم پدر

«مدیریت زمان را با فرزندانتان تمرین کنید

یکی از وظایف مهم شما در نقش مدیر اجرایی پیش‌بینی نتایج و تعیین مسیری برای دستیابی به موفقیت است. علاوه‌بر جلسات بی‌وقفه در محل کار، به زمانی اختصاصی و متمرکز نیاز دارید تا از پس این برنامه‌ریزی برآیید. بسیاری از مدیرانی که برای مشاوره به من مراجعه می‌کنند در هفته دو ساعت زمان را به این کار اختصاص می‌دهند. اما اگر از قبل برنامه‌ریزی درستی نداشته باشید، یافتن همین دو ساعت در هفته هم کار آسانی نیست.

پسر بزرگم از هشت‌سالگی هر سه ماه یک بار کمکم می‌کند تا وقت‌های اختصاصی را برای سه‌ماههٔ بعد مشخص کنم. ما باهم زمان‌هایی برای سفر، سینما و کار داوطلبانه هم در نظر می‌گرفتیم. این برنامه‌ریزی به همراه پسرم به من کمک می‌کند تا برای حریم خانوادگی‌ام ارزش بیشتری قائل شوم. این برنامه‌ریزی مشترک به پسرم هم کمک می‌کند تا بیشتر قدردان مسئولیت‌های متنوع شغلی‌ام باشد، زیرا به‌جای ارزیابی شغلم از روی ویدئوهای سخنرانی، از نزدیک با وظایفم آشنا می‌شود. او یاد گرفته است که برای برقراری تعادل و اختصاص زمان برای تفکر راهبردی باید از قبل برنامه‌ریزی کند. حتی کاربرد برخی ترفندهای مدیریت زمان را هم آموخته است. او برای برنامه‌ریزی پروژه‌های بزرگی که در یک مرحله انجام نمی‌شوند، از تقسیم‌بندی زمانی استفاده می‌کند تا مطمئن شود زمان کافی برای آن کار در نظر گرفته است. همین ترفند او به من و خانواده‌ام کمک کرده است تا کمتر درگیر ماجراهای دقیقهٔ نودی شویم.

با ترویج کتاب‌خوانی، راهکارهای رهبری را به فرزندانتان آموزش دهید»