دانلود و خرید کتاب تاب آوری در برابر شرم برنه براون ترجمه سمیه رشیدی

نویسنده:برنه براون
انتشارات:نشر ترنگ
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تاب آوری در برابر شرم

کتاب تاب آوری در برابر شرم نوشتهٔ برنه براون و ترجمهٔ سمیه رشیدی است. انتشارات ترنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تاب آوری در برابر شرم

کتاب تاب آوری در برابر شرم به بررسی مفهوم شرم و تأثیرات آن بر زندگی افراد می‌پردازد. نویسنده با استفاده از تحقیقات گسترده و مصاحبه‌های عمیق، نشان می‌دهد که شرم یک احساس جهانی است و همه افراد آن را تجربه می‌کنند. کتاب راهکارهایی برای مقابله با شرم و تبدیل آن به شجاعت، شفقت و ارتباط ارائه می‌دهد. با تمرکز بر چهار عنصر تاب‌آوری در برابر شرم، این اثر به خوانندگان کمک می‌کند تا با شناخت و مدیریت این احساس، زندگی بهتری داشته باشند.

خواندن کتاب تاب آوری در برابر شرم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال درک عمیق‌تر از احساسات خود و بهبود روابط شخصی و اجتماعی هستند. همچنین، روان‌درمانگران، مربیان و هر کسی که با مسائل روانی سر و کار دارد، می‌تواند از این کتاب بهره ببرد.

بخشی از کتاب تاب آوری در برابر شرم

«شرم مسیر ارتباط ما با دیگران را از بین می‌برد. در حقیقت من اغلب از شرم به‌عنوان "ترس از قطع ارتباط با دیگران" هم یاد می‌کنم، ترس از اینکه ناقص شمرده شویم و وجودمان غیرقابل‌قبول باشد.»