
کتاب فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی
معرفی کتاب فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی
کتاب فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی نوشتهٔ پی. کی. تواری و ترجمهٔ ابوالفضل براتی و آروین ایازی است. انتشارات دانشگاه اراک این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی
کتاب فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی به عنوان نخستین اثر جامع در زمینهی کاوش گسترده نانوکامپوزیتها، یک مقدمهی روشن و یک مرور کامل بر جنبههای اساسی و کاربردی فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی ارائه میدهد. این کتاب با هدف فراهم آوردن بستری مناسب برای مطالعه و پژوهش در این حوزه نوین، به بررسی دقیق تاریخچه، روشهای سنتز و خواص منحصربهفرد غشاهای نانوکامپوزیتی میپردازد. نویسنده تلاش میکند تا با ارائه یک دیدگاه یکپارچه، ارتباط میان مبانی علمی و کاربردهای عملی این فناوری پیشرفته را برای خوانندگان آشکار سازد. در این راستا، احتمالاً به بررسی انواع مختلف نانوکامپوزیتها، مواد تشکیلدهنده آنها و نقش نانومواد در بهبود عملکرد غشاها پرداخته میشود. همچنین، مکانیسمهای عملکرد غشاهای نانوکامپوزیتی در فرآیندهای مختلف جداسازی و تصفیه، و عوامل مؤثر بر کارایی آنها مورد بحث و بررسی قرار میگیرند. هدف نهایی این کتاب، تجهیز خوانندگان با دانش و بینش لازم برای درک عمیقتر این فناوری رو به رشد و شناسایی پتانسیلهای آن در کاربردهای گوناگون صنعتی و علمی است.
خواندن کتاب فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب "فناوری غشاهای نانوکامپوزیتی، مبانی و کاربردها" به طور ویژه به پژوهشگران، مهندسان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشتههای مهندسی شیمی، مهندسی مواد، نانوتکنولوژی، علوم پلیمر و مهندسی محیط زیست که به زمینه غشاها و نانوکامپوزیتها علاقهمند هستند، پیشنهاد میشود. این کتاب به عنوان نخستین اثر جامع در این حوزه، میتواند یک نقطه شروع عالی برای ورود به دنیای جذاب و پرکاربرد غشاهای نانوکامپوزیتی باشد و مبانی نظری و کاربردهای عملی آن را به خوبی تشریح کند. همچنین، متخصصان صنایع مختلف از جمله صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، داروسازی، آب و فاضلاب و صنایع غذایی که به دنبال استفاده از فناوریهای نوین جداسازی و تصفیه هستند، ممکن است در این کتاب، اطلاعات ارزشمندی در مورد پتانسیل غشاهای نانوکامپوزیتی بیابند. علاوه بر این، افرادی که به طور کلی به پیشرفتهای علمی و فناوری در زمینهی نانومواد و کاربردهای آنها علاقهمند هستند، میتوانند از مطالعه این کتاب دیدگاه جامعی در مورد یکی از مهمترین کاربردهای نانوفناوری کسب کنند.
حجم
۱۰٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۳۵ صفحه
حجم
۱۰٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۳۵ صفحه