دانلود و خرید کتاب کرونای من آندرو مک کی ترجمه یاسین قاسمی بجد
تصویر جلد کتاب کرونای من

کتاب کرونای من

معرفی کتاب کرونای من

کتاب کرونای من نوشتهٔ آندرو مک کی و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و متین قاسمی بجد است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کرونای من

کتاب کرونای من یک رمان ترسناک و هیجان‌انگیز است که به بررسی پیامدهای شیوع ویروس کرونا در یک جامعه آمریکایی می‌پردازد. این کتاب با توصیفات دقیق و تکان‌دهنده، فضای هراس‌انگیز قرنطینه، خیابان‌های متروکه و تغییرات بنیادین در روابط انسانی را به تصویر می‌کشد. داستان با تمرکز بر شخصیت‌هایی مانند راندولف کارتر و دوستش دین بریکر، ماجرای بقا در جهانی را روایت می‌کند که قوانین قدیمی آن زیرپا گذاشته شده‌است. نویسنده با قدرت تخیل خود، سناریویی هولناک اما باورپذیر از چیزی که می‌توانست در اوج همه‌گیری اتفاق بیفتد ارائه داده است.

خواندن کتاب کرونای من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ژانر ترس و وحشت، طرفداران داستان‌های آخرالزمانی و کسانی که به بررسی پیامدهای اجتماعی بحران‌ها علاقه دارند مناسب است. همچنین به عنوان منبعی تأمل‌برانگیز برای تحلیلگران اجتماعی و روانشناسانی که می‌خواهند واکنش‌های انسانی در شرایط بحرانی را مطالعه کنند، می‌تواند مفید باشد. با توجه به محتوای خشونت‌آمیز و توصیفات شدید، این اثر برای خوانندگان حساس توصیه نمی‌شود.